Cine este și cum arată Ion Bogdan Ștefănescu, fostul soț al Emiliei Popescu. Au divorțat în urmă cu 14 ani

 Ifrim Georgiana
.

Timp de 15 ani, Emilia Popescu a fost căsătorită cu flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, iar din mariajul lor a rezultat o fiică, pe nume Maria Alexandra. În anul 2009, cei doi artiști au divorțat în secret, însă au rămas în relații bune de dragul copilului pe care îl au împreună. Cunoscuta actriță a fost întotdeauna discretă cu privire la viața personală și nu a dezvăluit motivele care au dus la separarea de Ion Bogdan Ștefănescu. Iată cine este și cum arată fostul soț al Emiliei Popescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Emilia Popescu și Ion Bogdan Ștefănescu a început în anul 1989, într-un cerc de prieteni comuni. Încă de la primele întâlniri, aceștia au fost legați de pasiunea pentru muzică și actorie, iar în 1994 și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Un an mai târziu, aceștia au devenit părinții Mariei Alexandra, care recent a împlinit vârsta de 27 de ani. Tânăra a moștenit talentul ambilor părinți și are o carieră promițătoare în pictură și design vestimentar.

em-10em-10

În februarie 2009, Emilia Popescu și Ion Bogdan Ștefănescu au divorțat, deși nimeni nu bănuia că mariajul lor este pe cale să se destrame. La acea vreme, actrița a fost acuzată de fostul ei soț că ar fi avut o presupusă relație cu Florin Piersic, alături de care juca în spectacolul „Străini în noapte'. Artista a negat vehement zvonurile apărute la acea vreme, susținând că între ea și marele actor nu a existat decât o relație profesională.

Citește și: Emilia Popescu participă la Te cunosc de Undeva. Actrița are o fiică de 24 de ani

Citește și: Ce fiică frumoasă are Emilia Popescu! Maria are 23 de ani și nu vrea să devină actriță: „Mi-am descoperit chemarea de la o vârstă fragedă”

Citește și: Oana Roman, declarații surprinzătoare despre Marius Elisei, după despărțire: „Îmi doream să se întâmple de mult, venirea puilor a adăugat un stres. Era responsabilitatea lui'

Citește și: Jorge s-a operat la genunchi, după accidentarea de la Survivor 2023. Cum se simte acum și ce interdicție i-au pus medicii: „Mi-a ajuns cuțitul la os. Nu am voie să…”

Cum arată și cine este fostul soț al Emiliei Popescu

Emilia Popescu și Ion Bogdan Ștefănescu au divorțat după o căsnicie care a durat 15 ani. Fiica celor doi a rămas în grija actriței, însă flautistul a fost cât se poate de implicat în creșterea și educarea acesteia. După divorț, bărbatul și-a refăcut viața alături de o englezoaică provenită dintr-o familie nobilă. La acea vreme, se zvonea că relația acestora ar fi început înainte de divorțul dintre Emilia Popescu și tatăl fiicei sale, însă actrița a negat informația.

„Relaţia pe care o are acum fostul meu soţ a avut-o după divorţ. Pentru că nimeni nu ştie că eu am divorţat. Demult', declara Emilia Popescu în anul 2009.

Ion Bogdan Ștefănescu a fondat ansamblul „Barock Orchestra' și a contribuit la formarea ansamblurilor „Procontemporania' și „Profil'. Pe lângă asta, fostul soț al Emiliei Popescu face parte din trio-ul Contraste și cvintetul „George Enescu'.

Maria Alexandra, despre relația cu părinții ei

Maria Alexandra, fiica Emiliei Popescu și a lui Ion Bogdan Ștefănescu, are 27 de ani și o carieră promițătoare în design vestimentar, moștenind pasiunea pentru artă de la părinții ei. Într-un interviu recent, tânăra a vorbit despre relația cu părinții ei și se consideră norocoasă că s-a născut într-o familie de artiști.  

„Mă consider foarte norocoasă pentru că m-am născut într-o familie de artiști. Era cam greu să nu moștenesc această înclinație și iubire pentru artă. Am început să pictez de pe la șase ani.

De atunci, nu am mai vrut să fac altceva. Am fost un copil norocos pentru că mi-am descoperit chemarea de la o vârstă așa fragedă. Asta se datorează, desigur, părinților mei, cărora le mulțumesc că m-au încurajat și susținut mereu și o fac în continuare', spunea fiica actriței pentru revista Psychologies.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton