Cine este și cum arată mama Danielei Crudu. A părăsit-o când avea 13 ani, iar la scurt timp bruneta s-a angajat dansatoare într-un club din Regie

.

Familia Danielei Crudu a apărut destul de des la TV, sora și tatăl fiind cei care au făcut cele mai multe declarații după momentele groaznice prin care  a trecut fosta asistentă TV, care a fost bătută în weekend. Însă, foarte rar o vedem pe mama Danielei Crudu și puțini sunt la current cu povestea părinților brunetei. Iată cine este Florentina și de ce a decis să plece în străinătate.


Puțini sunt cei care o știu pe mama Danielei Crudu. În urmă cu 5 ani, fosta asistentă TV și-a prezentat mama la ‘Un Show Păcătos’, moment în care s-a aflat povestea părinților ei și cum s-au petrecut lucrurile.

Citește și: Mesajul tranșant al lui Virgil Ianțu, după ce Daniela Crudu a fost bătută. „ Pentru ca victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică…’

Florentina a decis să facă o schimbare radicală în urmă cu 15 ani. A plecat la muncă în străinătate cu gândul de a le oferi un trai mai bun fiicelor sale. A plecat în Italia, zona Calabriei, pe când Daniela avea 13 ani. Femeia a menționat în cadrul emisiunii că nu a avut un trai ușor: a muncit în seră, a avut grijă de bătrâni și copii, scrie ciao.ro.


‘Sunt în Italia de 10 ani şi voi mai sta aici pentru că am un contract de respectat. Primii doi ani au fost foarte grei. Nu mi-e ruşine să spun că am făcut tot felul de munci, am lucrat inclusiv la negru. Acum am un loc de muncă stabil, am rezidenţă în Italia şi este mult mai bine. În România vin cam de două ori pe an’, a mărturisit Florentina, mama Danielei, la Antena 1, la acel moment.

Citește și: Daniela Crudu, mărturisiri cutremurătoare după ce a fost bătută de iubit: ‘Dacă nu fugeam, mă omora’


Nici viața Danielei Crudu nu a fost simplă în lipsa mamei. La vârsta de 14 ani, bruneta a început să frecventeze localurile din regie, moment în care a fost remarcată de patronul de la vlub Princess. Acesta i-a propus un job, iar ea la acceptat, devenind dansatoare.

Ulterior, la terminarea liceului, la vârsta de 19 ani, Daniela Crudu a participat la casting pentru ‘Neața și astfel a debutat în showbiz.

Părinții Danielei Crudu, despărțiți din 2013

În anul 2013, Florentina și Nelu au ales să meargă drumuri separate. Nu au divorțat și au rămas în relații bune. Doi ani mai târziu, femeia s-a întos în țară schimbată total. Mama Danielei Crudu mai slăbise, era blondă și avea partener. Femeia vine destul de rar în țară, acesta fiind poate și motivul pentru care se știu prea pușine despre ea.


La acel moment a decis să facă o investiție într-o proprietate imobiliară în cartierul în care locuia fiica ei, Daniela Crudu.

Daniela Crudu a trecut prin momente îngrozitoare în acest weekend, după ce a fost bătută de partner. Ea a fost chiar nevoită să alerge desculță prin zăpadă pentru a scăpa de mânia iubitului croat.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum se simte Daniela Crudu. Tatăl ei oferă noi informații: „Toate merg spre…'