Cine este și cum arată mama lui Fuego: "Și-a pus viața în slujba mea"

.

Cine este și cum arată mama lui Fuego. Adevărata mamă a lui Fuego pentru că multă lume a crezut că Irina Loghin este mama artistului, după ce au filmat împreună videoclipul piesei „Împodobește, mamă, bradul!”. Fuego spune că mama lui și-a pus viața în slujba sa și tot ceea ce a realizat este datorită sacrificiilor mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Identitatea mamei lui Fuego, pe numele lui real Paul Surugiu, stârnește curiozitatea fanilor artistului, mai ales că interpretul celebrei piese de Crăciun „Împodobește, mamă, bradul!' este discret cu viața lui privată. Așadar, mama lui Fuego se numește Eugenia Surugiu și este femeia din spatele succesului fenomenal înregistrat de artist.

În fiecare an, Fuego postează fotografii și mesaje emoționante de ziua de naștere a celei mai importante femei din viața lui. 


Așadar, și anul acesta, Fuego a postat o fotografie cu femeia care l-a adus pe lume și i-a dedicat un mesaj extrem de emoționant. El a declarat că tot ceea ce a realizat de-a lungul vieții îi dedică ei, omului care a rămas neschimbat de-a lungul timpului.

Cine este și cum arată mama lui Fuego

„Azi este ziua mamei mele!

Ce mare bucurie să o știu aproape de mine, sănătoasă, cu umorul la purtător și cu sensibilitatea ei! Nu-i sunt aproape fizic, dar sufletul meu e mereu în ochii ei, în glasul ei, în fiecare cuvânt, gând și gest!


Mama și-a pus viața în slujba mea și eu sunt cea mai puternică realizare și satisfacție a ei! A sacrificat mult, a muncit pe brânci, m-a ambiționat și m-a educat de așa manieră încât să nu sufăr prea tare în viață!
Mama este un om plin de umor, cu spirit critic și multă omenie!

Ei îi datorez totul și parcă am impresia că nu i-am mulțumit niciodată suficient pentru câte a făcut! Ii doresc tot binele posibil și să-mi fie aproape multă vreme, să mă pot bucura de ea!


Va citi cu siguranță toate mesajele de la voi și va fi tare fericită! Îți mulțumesc, scumpă mamă, că ești și că sunt! Te iubesc! La mulți ani!’, este mesajul postat de celebrul cântăreț pe pagina sa de Facebook.

‘Nu ştiu alte mame cum sunt, dar eu îmi văd toată viaţa în Cipri al meu. Pentru că mi-e sprijin, alinare, încântare. Şi aş împodobi bradul în fiecare iarnă cu el, mi-e dor să o mai fac.

Deşi de 15 ani, decembrie este o lună plină pentru el, mă bucur că reuşim să avem sărbători în familie. Luna ianuarie o destinăm relaxării, vizitând împreună cele mai frumoase locuri ale lumii!’, spunea Eugenia Surugiu, mama lui Fuego, în trecut.


Citește și: Cum se înțelege Raluka cu ceilalți colegi din juriu, de la SuperStar:’Nu sunt foarte răsfățată’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine sunt concurenții care luptă pentru premiul SuperStar România.Publicul a decis

Citește și: Oana Roman, jignită în mediul online pentru că își lasă soțul să gătească:„Nu înțeleg de ce există așa ceva

Mama lui Fuego a rămas văduvă în anul 2010

În urmă cu mai bine de un deceniu, tatăl lui Fuego  s-a stins din viață. Bărbatul a murit în preajma Sărbătorilor Pascale, în urma unui infarct. Soțul Eugeniei Surugiu avea 59 de ani, iar în urma sa a lăsat o familie care îi simte și astăzi absența.


„Eu am învățat de la tata să fac totul. Și dacă regret ceva în viața asta, este faptul că l-am pierdut prea repede, la vârstă de 59 de ani a murit tata. În 3 minute a făcut infarct.

Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine, el oricum e mândru de mine pentru că el știe că asta mi-am dori’, a spus Paul Surugiu pentru un post de televiziune.


De ce s-a crezut că Irina Loghin este mama lui Fuego

Mulți dintre fanii lui Fuego credeau că femeia care i-a dat viață artistului ar fi Irina Loghin, după ce aceștia au lansat împreună proiectul „Mama și fiul’ .

„Într-adevăr, după ce am lansat proiectul Mama şi fiul’, multă lume m-a perceput ca fiind băiatul doamnei Irina Loghin. M-a onorat comparaţia. După cum am mai spus, eu sunt copilul cu mai multe mame.

Dar una singură este cea care m-a format, care mi-a oferit totul şi care mi-e în continuare sprijin în momentele grele.


Mama mea este fericită să ştie că sunt iubit părinteşte de atât de multe persoane, iar alăturarea părintească lângă Irina Loghin a făcut-o fericită’, a declarat artistul într-un interviu mai vechi.