Cine este și cum arată Rodica Berceanu, prima soție a lui Marian Nistor. Avea 18 ani când s-a măritat cu artistul: "Totuşi eu sunt mama singurului lui copil. El a suferit foarte mult la divorț"

.

Înainte s-o cunoască pe aleasa inimii lui, Dorina Paraschiv, Marian Nistor a fost căsătorit cu Rodica Berceanu. Când s-au căsătorit, ea avea 18 ani, iar el 24, însă mariajul s-a destrămat după ce artistul a început să guste din celebritate. Fosta parteneră a spus, într-un interviu mai vechi, că relația lor a fost din dragoste și nu din obligație, așa cum ar fi conturat el povestea. Iată cine este Rodica Berceanu, prima soție a lui Marian Nistor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Mrian Nistor a cunoscut-o pe prima lui soție, Rodica Berceanu, când erau foarte tineri, în anul 1986. Când s-au căsătorit, ea abia împlinise vârsta majoratului, iar din rodul iubirii lor a rezultat un fiu, Radu. Din nefericire, mariajul a durat numai opt ani, iar fondatorul trupei Savoy ar fi afirmat public că s-a însurat din obligație. Fosta lui soție a avut, cu ceva ani în urmă, o apariție televizată, pe fondul unui scandal izbucnit între cântăreț și regretatul său fiu. Rodica Berceanu a ținut să precizeze că Marian Nistor a fost „iubirea vieții ei’ și că celebritatea a dus la destrămarea căsniciei.


Citește și: Matilda Pascal-Cojocărița, Daniela Condurache, Cristina Gheorghiu și Marian Nistor sunt născuți în aceeași zi. Cum au petrecut și câți ani au împlinit: ‘Ne-am răsfățat cu…’ / EXCLUSIV

Citește și: Marian Nistor și soția lui s-au mutat la țară: ‘La bloc este foarte greu. E greu. Trebuie să…’ Cum s-a schimbat viața lor / EXCLUSIV


Citește și: Cine este Sânziana Negru de la America Express 2023. În trecut a avut o relație cu Smiley

Citește și: Valentina Pelinel dezvăluie ce studii are, după ce s-a spus că nu ar fi terminat liceul: „Mă bufnește și râsul. Am luat de la zero, am făcut cinci ani'

Cine este și cum arată Rodica Berceanu, prima soție a lui Marian Nistor

În urmă cu peste 10 ani, Rodica Berceanu a vorbit public pentru prima dată despre mariajul cu Marian Nistor. Femeia s-a arătata deranjată de afirmațiile artistului referitoare la fiul lor, Radu, susținând că și-a dorit mereu ca cei doi să aibă o relație apropiată. De altfel, a precizat că mariajul s-a încheiat după ce Marian Nistor a început să cunoască celebritatea.


„M-a deranjat cel mai mult faptul că noi ne-am iubit şi totuşi eu sunt mama singurului lui copil. Eu nu i-am pistolul la tâmplă la cununia civilă. Cred că vrea să-i demonstreze soţiei lui că este singura lui iubire. El a fost căsătorit de trei ori, cu mine a fost însurat aproape opt ani. Eu aveam 18 ani când m-am măritat, el avea 24.

Ne-am despărţit atunci când el a început să fie cunoscut. Am trecut cu el prin situaţii foarte grele din punct de vedere financiar şi mă doare că vorbeşte acum urât de propriul lui copil. El a suferit foarte mult, avea opt ani la divorţ şi eu mă consider vinovată că nu a reuşit în viaţă, dar e singurul meu copil.


După ce a divorţat de mine, a venit în casă cu următoarea lui soţie, de care a divorţat mai târziu. Am acceptat să mă viziteze cu următoarele lui soţii, pentru că nu am vrut să se îndepărteze de copil. Eu l-am iubit foarte mult, pot să spun că a fost iubirea vieţii mele’, a povestit fosta soție a lui Marian Nistor, în 2012.


Fiul lui Marian Nistor s-a stins din viață, la 47 de ani

În 2015, fiul lui Marian Nistor din căsnicia cu Rodica Berceanu s-a stins din viață, la 47 de ani. Radu Nistor a fost găsit fără suflare în apartament și a lăsat în urmă o soție și o fiică de numai 20 de ani.

Nu îl mai iubesc, e ca și cum n-a fost. Nu îl pot uri, nu-i doresc răul, dar dupa tot ce i-a facut lui Radu. Marian are momente, îl suna pe Radu, iar copilul se bucură. Când am divorțat, legea mi l-a dat mie. Eu l-am crescut până la 14 ani. Atunci, Răducu a ales sa meragă la tatal lui. M-a durut sufletul că s-a dus la el, dar era dreptul lui’, a mai spus Rodica Berceanu intr-o emisiune TV.

Sursa foto: Facebook