Cine este și cum arată soția lui Nicolae Stanciu. Căpitanul Naționalei României a cunoscut-o pe Andreea când ea avea 16 ani și au două fetițe împreună

.

Cine este și cum arată soția lui Nicolae Stanciu. Fotbalistul a fost cel care a deschis seria celor trei goluri înscrise de România la meciul dintre țara noastră și Ucraina de la EURO 2024, difuzat ieri, 17 iunie, ce s-a terminat cu 3-0. O mare de susținători l-au aplaudat după ce a dat gol, în frunte cu soția lui, Andreea. Iată tot ce nu știai despre cea mai importantă femeie din viața sportivului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Nicolae Stanciu. Nicolae Stanciu și soția lui, Andreea Beldean, sunt împreună de peste un deceniu. Celebrul fotbalist a cunoscut-o pe aleasa inimii lui pe vremea când el avea 19 ani, iar ea 16. S-au întâlnit într-o zi de iarnă și între ei a fost dragoste la prima vedere, astfel că de atunci sunt de nedespărțit.

nicolae-stanciu-1nicolae-stanciu-1

Citește și: Victoria Răileanu a născut și a postat prima imagine cu bebelușul: „Suntem cei mai fericiți din lume'. Ce nume va purta fetița actriței

Citește și: Mama Geta a stârnit un val de critici cu mesajul trimis nepotului ei de ziua lui de naștere: „Așa vă băgați în casa copiilor. Dacă tăceai…” / Cum a reacționat Daniela Iliescu

Citește și: Cum a slăbit Adriana Antoni, la 48 de ani: 'Am grijă ce consum. Sunt atentă. Acum îmi place să iau și la pachet ce fac pe acasă…' La ce aliment a renunțat / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Simionescu recunoaște că s-a distanțat de logodnicul ei în perioada sarcinii: „Ne-am certat foarte mult. El nu vedea…' / Când are loc nunta lor

Cine este și cum arată soția lui Nicolae Stanciu

Cine este și cum arată soția lui Nicolae Stanciu. Pe vremea când a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție, Nicolae Stanciu visa să ajungă unul dintre cei mai buni fotbaliști. Ea a ales alt domeniu decât cel sportiv, și anume facultatea de inginerie biomedicală.

„M-am dus și am așteptat-o când s-a dat jos din autobuz și acolo ne-am văzut prima dată. Îi văzusem profilul de Facebook. Mie îmi plăcea de ea și chiar m-am îndrăgostit atunci când am văzut-o. Din 12.12.2012 suntem împreună. Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani', a povestit Nicolae Stanciu în cadrul podcast-ului 'Vorbe la timp cu Andreea Bogdan'.

Nicolae Stanciu a cerut-o pe Andreea de soție după cinci ani de relație, la Paris

Cine este și cum arată soția lui Nicolae Stanciu. După doar câțiva ani, Nicolae Stanciu și-a văzut visul împlinit, fiind în prezent unul dintre cei mai importanți fotbaliști din naționala României în campania de calificare la Euro 2024. Sportivul a cerut-o în căsătorie pe Andreea după cinci de relație, la Paris, iar nunta au făcut-o în țară, în Alba Iulia.

„Când mă uit la tine văd în fața ochilor tot restul vieții. Te iubesc!', a scris Nicolae Stanciu pe Instagram, la acea vreme.

„Nu doar azi, ci fiecare zi este despre tine. Ești cea mai puternică persoană pe care o cunosc, cea mai uimitoare mamă, cea mai bună prietenă a mea, o fiică pe care toți părinții și-ar dori să o aibă, un prieten loial care ajută mereu.

Am parcurs un drum lung împreună, mulți ani alături de minunații noștri copilași. Ieri, azi, mâine… Pentru totdeauna', a scris Nicolae Stanciu pe Instagram în ziua în care a împlinit 10 ani de relație cu Andreea.

Nicolae Stanciu are două fetițe

Cine este și cum arată soția lui Nicolae Stanciu. Nicolae Stanciu și soția lui, Andreea Beldean, s-au căsătorit civil pe data de 1 iunie 2018. Petrecerea a fost una fastuoasă, cu invitați pe măsură. Printre aceștia s-au numărat Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Adi Popa și alte nume mari din lumea fotbalului.

Andreea Beldean i-a oferit lui Nicolae Stanciu două fetițe, iar el își adoră rolul de tată. După meciul împotriva Ucrainei de la Euro 2024, acesta a spus că: „După ziua în care s-au născut fetele mele, aceasta este cea mai frumoasă din viața mea'.

Andreea Stanciu l-a susținut pe Nicolae Stanciu la meciul României cu Ucraina, de la Euro 2024

Andreea Stanciu a zburat cu familia și prietenii la Munchen pentru a-l încuraja pe Nicolae Stanciu la meciul României cu Ucraina, de la Euro 2024, ce s-a jucat ieri, 17 iunie. Fotbalistul a înscris un gol, primul dintre cele trei, aducând fericire în sufletul românilor.

Înainte de meci, soția lui Nicolae Stanciu postase un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în semn de susținerere: „Deja al naibii de mândră de tine, indiferent de orice!'.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton