Cine este și cum arată soția lui Shurubel de la Vorbește lumea. Iulia a studiat Arhitectura

 Oana Pantazi
.

Cine este și cum arată soția lui Shurubel de la Vorbește lumea. Andrei Lăcătuș, alias Shurubel de la Vorbește lumea, este deja super cunoscut, însă puțini știu cine este și cum arată soția carismaticului prezentator. Cei doi sunt căsătoriți din vara anului 2019.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Shurubel de la Vorbește lumea. Andrei Lăcătuș este prezent în fiecare zi, la ora prânzului, în casele fanilor emisiunii Vorbește lumea, unde este co-prezentator, alături de Adela Popescu şi colegul lui de la radio, Bogdan Ciudoiu. Dacă el este cunoscut în primul rând de la radio, unde a lucrat 10 ani, puțini știu cine este și cum arată Iulia Adamache, soția simpaticului Shurubel.

122606689_201242128047943_8035472785142070039_n122606689_201242128047943_8035472785142070039_n

Cine este și cum arată soția lui Shurubel de la Vorbește lumea

În anul 2019, Shurubel, după cum era cunoscut de către fanii săi de la Virgin Radio și mai apoi de fanii emisiunii Vorbește lumea, și-a pus pirostriile. Pe atunci în vârstă de 31 de ani, carismaticul Shurubel și-a legat destinul de cel al tinerei Iulia Adamache într-o frumoasă zi de iunie. Andrei Lăcătuş şi-a cerut actuala soţie în vacanţa de iarnă din 2017-2018, iar un an mai târziu deveneau soț și soție în cadrul unei ceremonii superbe, ce s-a desfășurat într-o locație de vis, în localitatea Ciolpani.

Citește și: Cine este Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, de la Vorbește Lumea. De ce a renunțat la radio

Citește și: Cum arată socrii Andreei Esca.Vedeta de la ProTV i-a vizitat în Paris

Citește și: Oana Moșneagu s-a luptat cu depresia și a fost victima bullying-ului:„Nopți pline de plâns nervos, disperare / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, în plin divorț:„A avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut

Atunci, printre invitaţii la nunta omului de radio s-au numărat Amalia Năstase şi iubitul ei Răzvan Vasilescu, dar şi fosta prezentatoare Pro TV Nicolle Stănese. Cea care a pus la punct toate detaliile nunții, care a avut loc într-un hambar, a fost chiar Iulia. Mireasa a purtat o rochie albă diafană la care a accesorizat o coroniţă de flori de câmp, iar mirele a îmbrăcat un costum gri. 

Iulia Adamache s-a născut în Sibiu, a studiat la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și, conform informațiilor de pe contul ei de socializare, este Brand Manager la Utv și owner la NATIV Design.

De ce s-a retras Shurubel din radio

Cine este și cum arată soția lui Shurubel de la Vorbește lumea. Să aibă, oare, legătură și Iulia Adamache cu retragerea lui Shurubel de la Vorbește lumea din radio, după zece ani de activitate? Într-o oarecare măsură, da, deoarece omul de radio a mărturisit că a venit timpul să se dedice mai mult familiei și prietenilor, dar și unor activități conexe, deoarece este și content creator, și stand-up comedian. În anul 2020, Andrei Lăcătuș mărturisea că a venit momentul să ia o pauză.

„Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanţă o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt şi ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea. De învăţat să mă disciplinez singur, să mă motivez singur, să învăţ ce este comedia la nivel profesionist, să scriu scenarii, să dezvolt personaje, să filmez, să urc pe scenă la stand up comedy, poate chiar să scriu nişte piese hip-hop, de ce nu? Toată viaţa mi-am dorit să o fac. Să stau cu soţia, să mă văd cu prietenii pe care i-am neglijat, să stau cu familia', a dezvăluit Shurubel pentru paginademedia.ro.

Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, de la Vorbește lumea, are 33 de ani și a lucrat la radio timp de 10 ani. De asemenea, acesta a realizat matinalul postului Virgin Radio timp de trei ani, în perioada ianuarie 2017 – iulie 2020. În plus, Shurubel a mai lucrat ca prezentator la UTV România, în perioada 2012-2016.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton