Cine este Simina, soția lui Cosmin Vîjeu de la Asia Express 2024. E o femeie superbă și are o meserie neașteptată

.

Cine este Simina, soția lui Cosmin Vîjeu de la Asia Express 2024. Cosmin Vîjeu participă în noul sezon Asia Express, cel cu numărul 7, și este coechipierul lui Adrian Nartea. Acasă, însă, acesta face „echipă' cu soția lui, Simina, o femeie superbă. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai mult timp. Iată cu ce se ocupă aceasta!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Cine este Simina, soția lui Cosmin Vîjeu de la Asia Express 2024. Cosmin Vîjeu este un actor celebru în România. În prezent, el a ajuns în atenția publicului odată cu participarea lui în sezonul 7 Asia Express, unde face echipă tot cu un actor, faimosul Adrian Nartea. Cosmin Vîjeu are acasă o parteneră superbă, pe nume Simina, de care e îndrăgostit până peste cap. Vezi mai multe imagini cu ea în GALERIA FOTO.

Citește și: Cum s-au descurcat Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor de la Asia Express. Au avut parte de certuri și momente tensionate: „Mă enervează și eu țip ca să mă lase-n pace!’


Citește și: Betty Salam a căzut și a suferit o entorsă la picior, în prima zi din Asia Express. Medicii au intervenit imediat: „M-am văzut jos acolo. De ce eu?’

Citește și: Adi Minune a fost dat jos de pe scenă, în Vaslui, chiar de cel care l-a plătit să cânte: „Situația e puțin penibilă! Oi fi tu Adrian Minune, dar nu poți să-ți bați joc de mine'/ Reacția manelistului

Citește și: Magda Catone, îngrijorată de recalcularea pensiilor: „E trist. Nu știu ce matematicieni stau acolo, ce inteligențe artificiale ne strică bucuria și liniștea'


Cine este Simina, soția lui Cosmin Vîjeu de la Asia Express 2024

Cine este Simina, soția lui Cosmin Vîjeu de la Asia Express 2024. Odată cu participarea lui Cosmin Vîjeu la Asia Express, mulți au dorit să afle mai multe detalii despre viața lui personală. Dacă și dumneavoastră vă aflați printre curioși, vă dezvăluim că nepotul Monicăi Davidescu este însurat. Cosmin Vîjeu și soția lui, Simina, au avut o nuntă magnifică. Dovadă stau imaginile de pe rețelele lor de socializare.


Cine este Simina, soția lui Cosmin Vîjeu de la Asia Express 2024. Simina Brotoiu, așa cum o găsim pe Facebook pe soția lui Cosmin Vîjeu, are ochii albaștri, părul șaten cu șuvițe blonde și este toată numai un zâmbet. În plus, tânăra se laudă cu o siluetă suplă, ca trasă prin inel. Așadar, nu e de mirare că a reușit să-l cucerească instant pe îndrăgitul actor.

Potrivit informațiilor postate de ea în mediul online, soția lui Cosmin Vîjeu trăiește în Capitală și este studentă. Aceasta studiază Comunicarea în afaceri, mai exact face masterul la Academia de Studii Economice București. Spre deosebire de actor, ea și-a ales o altă meserie. Simina lucrează ca inginer ecolog și încurajează reciclarea prin job-ul ei.


Așa cum era de așteptat, cea mai mare susținătoare a lui Cosmin Vîjeu la Asia Express este soția lui, Simina, care urmărește fiecare ediție a emisiunii cu sufletul la gură.

„Baftă, iubire. Voi fi alături cu tine cu sufletul și îți voi trimite toată energia mea pozitivă! Sunt mândră de tine. Te iubesc cel puțin până în Asia și înapoi’., a scris soția lui Cosmin Vîjeu, pe contul personal de Instagram, atunci când actorul a plecat în Asia Express.


Cum au ajuns Cosmin Vîjeu și Adrian Nartea să facă echipă la Asia Express

Adrian Nartea ne-a povestit în revista VIVA! cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express. Potrivit spuselor celui dintâi, participarea nu sa a fost plănuită, dar a stat pe masa lui de oportunități aproape 8 luni, iar într-o zi lucrurile s-au legat.

„Participarea la „Asia Express nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape opt luni. Ideea nu a fost a mea, a venit din partea unui prieten, dar s-a concretizat mult mai târziu, când, într-adevăr, eram pregătit să o fac. Și când am fost pregătit să o fac, am avut nevoie de un partener. Întâmplarea a făcut că, în momentul în care mă gândeam cu cine aș putea face o echipă bună, a venit Cosmin la mine și, de nicăieri, pentru că el nu știa nimic, mi-a spus că i-ar plăcea să meargă la „Asia Express cu mine, că am face o figură frumoasă.


Eu i-am zis: „Nu cred că îmi spui asta acum!. El m-a întrebat: „De ce nu?. Am știut atunci că putem fi o echipă șmecheră și i-am spus: „Trebuie să vorbim despre asta. A făcut ochii mari și am început să râdem și să plănuim să mergem. A fost cea mai simplă și din suflet alegere de ambele părți’, ne-a spus Adrian Nartea în revista VIVA! de Septembrie.

Sursă foto: Facebook