Cine este Simona Alexuc de la Insula Iubirii. Ispita este model pe un site pentru adulți: "Mă bazez pe simplitate și autenticitate"

 Ifrim Georgiana
.

Cine este Simona Alexuc de la Insula Iubirii. Fimările pentru sezon 7 Insula Iubirii se desfășoară în două resorturi exclusiviste din Phuket, timp de 21 de zile, iar cinci cupluri curajoase sunt supuse celui mai dur test de realitate. În rândul inspitelor feminine se numără și Simona Alexuc, o tânără în vârstă de 27 de ani, care se declară adepta „simplității' și „autenticității'. Iată tot ce nu știai despre aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Simona Alexuc de la Insula Iubirii. Pe 22 și 23 iunie a avut loc premiera emisiunii „Insula Iubirii', ce e difuzată în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Potrivit formatului reality show-ului, cinci cupluri petrec mai puțin de o lună în două resorturi de lux din Thailanda, acolo unde își pun la încercare sentimentele și stabilitatea relației.

339673378_5893724797403217_8317302994896914953_n339673378_5893724797403217_8317302994896914953_n

Cine este Simona Alexuc de la Insula Iubirii. Pe lista celor 10 ispite feminine de la Insula Iubirii se află și Simona Alexuc, o tânără care nu ține cont de stereotipuri și prejudecăți, convinsă că poate suci mințile concurenților de la „Insula Iubirii'.

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, noul sezon

Citește și: Când începe sezonul 7 Insula Iubirii și în ce zile se difuzează. Anunțul lui Radu Vâlcan: „Îmi place să cred că este doar începutul'

Citește și: Vlad Obu, un apropiat al fraților Tate, a fost ridicat de DIICOT, într-un dosar de trafic de persoane: „7 persoane au fost exploatate sexual”

Citește și: Adela Popescu, declarații surprinzătoare despre revenirea ei în televiziune: „E vorba de un proiect care necesită prezența mea totală'

Cine este Simona Alexuc, ispita de la Insula Iubirii

Cine este Simona Alexuc, ispita de la Insula Iubirii. Simona Alexuc, una dintre cele zece ispite de la „Insula Iubirii', consideră că relaţiile deschise sunt relaţiile ideale. Crede că cel mai dur test de fidelitate îi va oferi o experienţă pe care n-ar mai putea-o trăi niciunde altundeva şi vrea să profite din plin de ea. În vârstă de 27 ani, tânăra este studentă la Facultatea de Psihologie, iar din anul 2021 activează pe platforma OnlyFans.

„Da, mă bazez pe simplitate și autenticitate. Cred că asta ne face pe noi, oamenii, să fim doriți și apreciați pentru cine și ceea ce suntem. În spatele acestor poze de teasing, există content destinat adulților care, evident, nu este gratuit. Am speculat această nevoie din ce în ce mai mare a bărbaților de a se refugia și de a evada din cotidianul lor în spatele unui ecran, pentru câteva momente de vulnerabilitate, poate din cauza faptului că nu au cu cine împărtăși fanteziile lor, poate că acasă există o tensiune de cuplu sau poate din curiozitate, pur și simplu' a mărturisit tânăra pentru o publicație online de știri.

De asemenea, Simona Alexuc se bucură de o comunitate impresionantă și pe rețelele de socializare. Doar pe Instagram, ispita de la Insula Iubirii are peste 3.000 de urmăritori.

Simona Alexuc nu ține cont de prejudecăți

De când activează pe platforma OnlyFans, Simona Alexuc spune că nu ține cont de prejudecățile celor din jur. În trecut, a fost implicată în câteva relații serioase, însă acum este adepta relațiilor deschise, mărturisind că a ieșit cu un cuplu căsătorit. Tânăra de 27 de ani a recunoscut că a trădat în dragoste, la un moment dat.

Ispita de la Insula Iubirii a mai precizat că are parte de sprijinul părinților, așa că nu s-a lăsat descurajată de mesajele răutăcioase pe care le-a primit pe rețelele de socializare.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton