Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024. Și-a cunoscut iubitul pe Instagram și lucrează ca tehnician de unghii

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024. Surpriză neașteptată pentru telespectatorii Insula iubirii! Fanii emisiunii de la Antena 1 au rămas cu gura căscată, după ce, de curând, prezentatorul Radu Vâlcan a anunțat că un nou cuplu a intrat în emisiune. Este vorba despre Simona Butură și Claudiu Dragotă. Iată tot ce nu știai despre noua concurentă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024. Insula iubirii, sezonul 8, a debutat pe data de 15 iulie, iar acum este în plină desfășurare. Cu fiecare nou episod, concurenții și ispitele reușesc să-i ia prin surprindere pe telespectatori prin acțiunile lor, situația din cupluri fiind din ce-n ce mai tensionată. Recent, prezentatorul show-ului, Radu Vâlcan, a făcut un anunț „bombă'!

simona-insula-iubirii-1simona-insula-iubirii-1

Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024. De curând, Radu Vâlcan a anunțat că la Insula iubirii va veni un nou cuplu, format din Simona Butură și Claudiu Dragotă. Aceștia s-au alăturat deja show-ului, iar, după venirea lor, cuplul Bianca – Robert a părăsit insula.

Citește și: Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta iubită, după ce l-a acuzat că a înșelat-o cu Ioana Ignat: „A venit să-și ceară scuze. Ne-am văzut și…'

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Adrianei Antoni de când a redus consumul de carne și zahăr: „Viața noastră e pe drumuri, dar eu măcar am control la mine acasă”. Ce sfat le dă artista celor care vor să-i ia exemplul

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. S-au afișat prima dată împreună la finalul lunii mai și postează numeroase poze în ipostaze tandre

Citește și: Robert Braia de la Insula Iubirii, acuzații grave la adresa iubitei sale, Bianca: „A recunoscut că avea de gând să îmi dea foc la casă! Am ajuns să mă lovească și de asta plecam de acasă”

Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024

Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024. Așadar, Simona Butură a venit la Insula iubirii alături de iubitul ei, Claudiu Dragotă. Aceștia s-au înscris la emisiune la inițiativa bărbatului, însă susțin că amândoi au nevoie de acest test, pentru a-și trece relația la nivelul următor.

„De la mine a plecat, dintr-o glumă a ajuns serios (n.r. să vină la Insula Iubirii). Amândoi ne dorim același lucru. Ne dorim să ne facem o familie, să construim lucruri împreună. De asta am și ținut neapărat să facem testul acesta, ca să pot să îi recâștig încrederea, ca să putem avea parte pe viitor de relația pe care ne-o dorim amândoi', a declarat Claudiu, pe Insula Iubirii.

Simona Butură de la Insula iubirii și-a cunoscut iubitul pe Instagram

Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024. Simona Butură și Claudiu Dragotă s-au cunoscut pe rețelele de socializare. Noii concurenți de la Insula iubirii, sezonul 8, sunt împreună de aproximativ un an. Tânăra lucrează ca tehnician de unghii, la un salon, și trăiește în București.

„Suntem aproape de un an de zile, ne-am cunoscut pe Instagram într-o seară ploioasă și după câteva vorbe și înțepături, am ajuns să petrecem seara împreună (…) Nu ne-am mai dat drumul de atunci. La început toate bune și frumoase, lapte și miere', a spus Claudiu, la Insula iubirii.

Simona Butură de la Insula iubirii a fost înșelată de partenerul ei, Claudiu, în trecut

Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024. Deși la început s-au înțeles de minune, nu a durat mult și au apărut problemele în relația lor. Claudiu Dragotă, recent divorțat de fosta soție, i-a fost infidel actualei lui partenere, Simona Butură. Tânăra l-a iertat, iar acum, la Insula iubirii, vrea să vadă dacă iubitul ei s-a cumințit pe bune.

„Îmi este foarte greu, sincer. Chiar dacă nu am văzut nimic, îmi fac tot felul de scenarii, filme', a spus Simona, la Insula Iubirii, după primele ore petrecute separat.

Claudiu Dragotă s-a sărutat cu ispita Anamaria la Insula iubirii

Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024. Nu a trecut însă mult timp, iar Claudiu Dragotă a călcat strâmb și a supărat-o pe iubita lui, Simona Butură. Concurentul s-a apropiat foarte repede de ispita Anamaria Vaida și, la un moment dat, chiar s-au sărutat. Aflați într-un club, Claudiu nu a mai ezitat după ce a tot tachinat-o pe ispită, iar ea i-a dat o replică neașteptată, urmând astfel un sărut intens și pasional.

A început din nou cu jocurile pe care le face el, cu apropierea lui de fața mea, de gâtul meu, foarte senzual‘, a spus Anamaria Vaida la testimoniale.

La un moment dat, iubitul Simonei a întrebat-o dacă i-a pus răbdarea la încercare cu toate aceste tachinări. Anamaria Vaida însă a ezitat un moment și a continuat să danseze, până când i-a dat o replică neașteptată: „Doar nu aș vrea să faci mișto de mine. Atât.’.

Auzind aceste lucruri, Claudiu nu s-a mai abținut și a sărutat-o pasional preț de câteva clipe bune.

Atunci am simțit eu că este momentul și că merită să primească acel sărut. Și m-am simțit și eu hotărât să fac chestia asta. Trăiesc la maxim testul, astfel încât să îmi dau seama că sentimentele pe care le dezvolt aici sunt suficient de puternice încât să mă facă să uit de sentimentele pe care le aveam acasă’, a declarat Claudiu la testimoniale.

Înainte să vadă sărutul dintre cei doi, Simona de la Insula iubirii a anunțat despărțirea de Claudiu, printre lacrimi, după ce l-a văzut dormind cu ispita Anamaria.

Radu Vâlcan, despre noul sezon Insula iubirii

Noul sezon Insula Iubirii, a avut premiera pe 15 iulie, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Sursă foto: Captură video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton