Cine este Simona Trașcă. A fost căsătorită cu un diplomat libanez, are un fiu și a trecut prin mari drame

.

Cine este Simona Trașcă. A făcut carieră în televiziune și a fost supranumită, datorită părului blond și a formelor apetisante, „Pamela de România'. De ceva vreme, nu mai apare în lumina reflectoarelor, deoarece își dorește o viață liniștită, departe de lumea mondenă. Povestea ei a fost presărată și cu momente grele, fiind cunoscut faptul că a avut o relație abuzivă cu fostul soț, care a sechestrat-o și a bătut-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Cine este Simona Trașcă. A debutat în televiziune în urmă cu aproape două decenii, într-o emisiune de la Euforia TV, devenind o prezență de notorietate în showbiz-ul românesc. Probabil cel mai mulți o asociază cu emisiunea „Fete bune’, de la Prima TV, unde apărea alături de Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană. Trioul a făcut senzație la vremea respectivă datorită stilului excentric și a divertismentului pe care îl oferea.

Citește și: Simona Trașcă și-a făcut operație de mișcorare a sânilor: „Aveam Cupa Mondială, acum am cupa C. Ajungeam la urgențe dacă nu mă operam…'/ Cum o duce pe plan amoros


Citește și: În ce relații a rămas Sânziana Buruiană cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă: „Am făcut multe năzdrăvănii împreună. Nu prea am mai păstrat legătura…’

Citește și: Alina Ceușan i-a cerut scuze public Oanei Pellea, după ce s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon: „Vă respect și vă admir. Aveți dreptate! Am greșit!’/ Cum i-a răspuns actrița

Citește și: Cum arată gemenele lui Mihai Morar, Mara și Cezara, la 16 ani: „Ce frumos bat în piept două inimi…’


Cine este Simona Trașcă

Simona Trașcă s-a născut pe 1 ianuarie 1980, în București. Are 44 de ani și s-a făcut remarcată prin prisma nenumăratelor apariții televizate. Pasiunea ei pentru acest domeniu a început să scadă în ultimii ani, astfel că apare foarte rar pe micul ecran, alegând să-și trăiască viața în liniște.

Când a debutat în televiziune, Simona Trașcă era considerată una dintre cele mai sexy asistente TV, astfel că a fost supranumită „Pamela de România’. Astăzi, însă, preferă o viață mai retrasă, departe de controverse și apariții în show-uri de televiziune.


„M-am retras în glorie. Îmi place foarte mult să stau liniștită, în banca mea, nu știu de ce, dar mă simt eu mai bine așa. Locuiesc cu mama, probabil am renunțat la iubire și la un partener de viață și asta îmi aduce liniștea. Doar pisica mea are loc la mine în pat. N-am mai fost nici la estetician, nu am mai simțit nevoia, fac mâncare, am grijă de mama. Nu mai vreau un partener de viață, nu mai am încredere în bărbați și nu mai vreau să sufăr’, a zis Simona Trașcă, în 2022, la Antena Stars.


Viața privată a Simonei Trașcă. A fost căsătorită cu un diplomat libanez și are un fiu

Cine este Simona Trașcă. Viața personală a fostei asistente TV a fost presărată cu multe controverse. În tinerețe, a fost căsătorită cu Mahmud, un diplomat libanez bogat, cu 14 ani mai în vârstă ca ea. Din relația lor a rezultat un fiu, Fadi, acum în vârstă de 27 de ani. Tânărul este stabilit de mai mult timp în Canada, acolo unde locuiește cu soția.

„M-am îndrăgostit de el la 16 ani. A fost dragoste la prima vedere, simțieam ceva frumos, era dragoste. Pentru el am fugit de acasă, mi-a zis că mă ia de nevastă, mi-a chemat părinții, m-a cerut și aia a fost. Fostul meu soț era diplomat, avea o firmă, era un bărbat foarte frumos, foarte puternic, foarte elegant’, a spus Simona Trașcă la Antena Stars.


Primii ani de căsnicie au fost lapte și miere, însă lucrurile s-au schimbat radical când Simona Trașcă a refuzat să se convertească la religia fostului soț. A cerut divorțul, iar bărbatul i-a furat copilul pentru ca să o pedepsească. A supus-o, în timpul mariajului, și la abuzuri fizice și emoționale.

„În ultimul an de căsătorie și-a dorit să trec la religia lui, la musulmani, iar eu n-am acceptat, deși făceam tot ce zicea el, mă îmbrăcam ca la ei, totul era ca la carte. Din copilărie l-am iubit și-l iubesc foarte mult pe Dumnezeu. Respect toate religile, doar o iubesc pe a mea.


Asta a fost motivul pentru care am renunțat și am băgat divorț de bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, tatăl copilului meu. Nu pot să spun ce-mi făcea și cum se comporta cu mine, dar a fost un an foarte greu din viața mea. Am divorțat de un diplomat, alături de care aveam o casă imensă, piscină, saună, doamne pentru curățenie, șofer și am ajuns la mama acasă.

Am fost nevoită să dorm pe saltea până să mă pun pe picioare. Am încercat să divorțez o dată, mi-a furat copilul, am stat nouă luni, fără el, dar a făcut Dumnezeu o minune foarte mare și mi l-am recuperat când nimeni nu mai credea asta’, a declarat fosta asistentă TV la Antena Stars.


Simona Trașcă, amenințată cu moartea de un fost iubit: „Își făcea planuri cum să primească mai puțini ani de pușcărie’

Cine este Simona Trașcă. Fosta asistentă TV a căutat un bărbat care să-i ofere siguranță și liniște, însă, din nefericire, a întâlnit opusul. A povestit că a avut o altă relație abuzivă în care a fost amenințată cu moartea și a trăit clipe de coșmar. Acele momente i-au provocat o traumă adâncă.

„Fostul meu iubit a vrut să mă omoare de mai multe ori, își făcea planuri cum să mă omoare și să primească mai puțini ani de pușcărie, dar cu Dumnezeu nu se pune nimeni. Își făcea planuri, mi-a spus de două ori când era treaz, fără să bea, fără să ne certăm. Am simțit chestia asta. Intuiția nu m-a trădat niciodată, dar am simțit că nu o să-i permită Dumnezeu să-mi facă ceva. Îmi era frică să adorm. A fost o relație urâtă, am făcut atacuri de panică, am luat niște pastile să dorm. Imediat după ce am terminat relația am renunțat la acele pastile. A fost doar o perioadă din viața mea, cât am fost cu el. În rest, eu nu iau pastile. Luam niște pastile care mă amețeau’, a dezvăluit Simona Trașcă în emisiunea Online Story.


Drama Simonei Trașcă. Și-a pierdut fratele

Cine este Simona Trașcă. Viața ei a fost marcată și de o altă mare suferință: pierderea fratelui său, Vali. Acesta a avut probleme cu dependența de droguri, ceea ce l-a adus în spatele gratiilor. Din păcate, Vali a murit la vârsta de doar 27 de ani, o tragedie care a marcat-o teribil pe fosta asistentă TV.

„Lumea care nu înțelege și sper să nici nu înțeleagă, să nu treacă nimeni prin ce am trecut cu fratele meu, lumea nu înțelege. Am făcut tot ce mi-a stat în putere să-l salvez. Fratele meu s-a luptat cu dependența de substanțe interzise.(…) Noi nu ne-am dat seama la început. Zicea uneori că a băut o bere la părculeț. A durat ceva până când noi ne-am dat seama ce se întâmplă.

A fost internat de foarte multe ori, dar fugea din spital. Nu îl poți interna împotriva voinței lui, trebuia de fiecare dată să îl convingem. Speram la o minune tot timpul’, a spus Simona Trașcă, la emisiunea „În Oglindă’.

Cu ce se ocupă fiul Simonei Trașcă. Fadi e stabilit în Canada

Simona Trașcă ar fi vrut mai mulți copii, însă a fost binecuvântată cu un singur fiu. Fadi are 27 de ani, este căsătorit și locuiește în Canada. De profesie inginer, tânărul și-a construit o carieră de succes în străinătate, departe de lumina reflectoarelor.

„Nu-l văzusem de un an și jumătate. El oricum este înalt. E frumos ca de obicei. Mă bucur că este sănătos. S-a chinuit singur, a avut multă ambiție să facă școală și muncă în același timp. Eu aș spune mai multe despre el, dar nu este cu rețelele sociale și cu televizor. M-a rugat: „Mami, anumite chestii să le ții pentru tine’. Este inginer. Este de 6 ani în Canada. Acolo s-a îndrăgostit, acolo s-a căsătorit. El stă în Alberta, dar este foarte mare Canada’, a povestit fosta asistentă TV la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Simona Trașcă și-a deschis cont de OnlyFans

Simona Trașcă s-a alăturat, de câțiva ani, vedetelor care și-au deschis cont pe platforma OnlyFans. Fotografiile incendiare sunt accesibile doar celor care plătesc abonament.

„O să-mi pun poze cu mine și dezbrăcată. Dezbrăcată de tot, goală, nu sexy, nu cum pun pe Instagram sau Facebook.

Mi-am făcut contul pentru că, văd, e la modă. Și chiar m-a întrebat lumea, în ultima vreme: tu nu ți-ai făcut? Și dacă nu-mi fac acum, când încă arăt bine, atunci când? Și așa nu mai vreau relație, sunt sălbăticită acum cu relațiile, așa că mai bine relații virtuale, nu?’, a mai spus Simona Trașcă, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook