Cine este Sorin Brotnei de la Asia Express 2024. Artistul s-a reprofilat, după ce a părăsit trupa Akcent

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Sorin Brotnei de la Asia Express 2024. Câteva zile. Atât a mai rămas până ce, la Antena 1, va debuta noul sezon Asia Express – Drumul Zeilor. În sezonul 7, telespectatorii vor face cunoștință cu noi echipe vedete, 9 în total, ce vor trece prin cele mai neașteptate provocări. Și Sorin Brotnei a acceptat provocarea și face echipă cu Nicolai Tand. Iată ce legătură de rudenie există între ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Sorin Brotnei de la Asia Express 2024. 18 concurenți sunt gata să-și depășească limitele la Asia Express, sezonul 7 – Drumul Zeilor. Printre aceștia se numără și Sorin Brotnei. Artistul revine în forță în lumina reflectoarelor, într-o ipostază cu totul inedită, alături de coechipierul lui, Nicolai Tand. În continuare, afli tot ce nu știai despre el!

sorin brotnei 1sorin brotnei 1

Citește și: Adrian Nartea, primele declarații după ce s-a întors de la Asia Express: „Nu ai cum să nu te pierzi cu firea. Cât de zen să fii?'. Cum a fost primit acasă de soție și fiice

Citește și: De ce nu pleacă Raluca Bădulescu cu Cătălin Botezatu la Asia Express. Viciul de care vedeta nu poate scăpa: „Vai de viața mea! Nu aș putea să fac așa ceva. Este peste puterile mele fizice”

Citește și: Dragoș Bucur și-a învățat fiul de 9 ani să manevreze excavatorul. Videoclipul cu el și Kadri a fost publicat de Dana Nălbaru: „A trecut la chestiuni mai dificile'

Citește și: Cum a reacționat Cristina Rotaru după ce lui Andrei i-a căzut un prezervativ din buzunar, la Insula Iubirii: „Mă doare să văd ceea ce trăiește el și câtă nonșalanță afișează”

Sorin Brotnei – Viață personală

Cine este Sorin Brotnei de la Asia Express 2024. Sorin Brotnei s-a născut pe 15 decembrie 1980 la Baia Mare și are vârsta de 43 de ani. Acesta are părul blond și ochii albaștri.

Sorin Brotnei trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Ramona. Cei doi au împreună o fetiță. Puțină lume știe că între artist și Nicolai Tand, colegul lui de la Asia Express, există o legătură de rudenie. Acesta din urmă îi este naș, dar și un bun prieten.

În urmă cu câțiva ani, Sorin Brotnei povestea în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, cum și-a cunoscut soția. Aceștia s-au întâlnit prima dată în cabinetul clinicii pe care el o manageria. Ramona i-a stârnit interesul artistului încă de când s-au cunoscut. Inițial, glumele și șarmul său nu prea au avut efect în fața Ramonei, care nu s-a lăsat impresionată ușor, dar, ulterior, a fost cucerită.

„Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf. Chiar vorbeam cu o prietenă și-i spuneam că mă caută un fotograf. El consideră că m-a curtat foarte mult, eu consider că m-a curtat foarte puțin. Depinde pe cine întrebi. La clinică ne-am cunoscut. A fost un loc bun în care să ne cunoaștem destul de serios. El mi-a părut destul de serios. (…)', a povestit Ramona la Vorbește Lumea.

Sorin Brotnei – Carieră

Cine este Sorin Brotnei de la Asia Express 2024. Sorin Brotnei are o carieră impresionantă în muzică. A devenit cunoscut în întreaga țară în 2001, ca membru al trupei Akcent. În 2013, însă, acesta a ales să se retragă din lumina reflectoarelor.

Înainte de a face carieră în industria muzicală, Sorin Brotnei de la Asia Express a fost model. Acesta a defilat pentru importanți designeri români, precum Cătălin Botezatu sau Doina Levintza.

Sorin Brotnei s-a reprofilat, după ce a părăsit trupa Akcent

La ceva timp după ce a părăsit trupa Akcent, Sorin Brotnei a înființat trupa Two alături de Mihai Gruia, dar nu a durat mult și concurentul de la Asia Express s-a reprofilat. Atunci, el a decis să își încerce norocul în domeniul investițiilor.

În urma unui reușit transplant de păr, Sorin Brotnei și-a deschis o clinică de consiliere pentru cei care vor să-și facă o astfel de procedură și pare că norocul a fost de partea lui.

La ce alte emisiuni a mai participat Sorin Brotnei

Cine este Sorin Brotnei de la Asia Express 2024. Din toamnă, îl veți putea vedea pe Sorin Brotnei pe micul ecran, în noul sezon Asia Express. Acesta a mai participat și la alte emisiuni. În 2019, el a apărut la Ultimul trib, de la Antena 1 și a ajuns atunci chiar până în finală.

„Mi se pare fain să trăiesc experiența asta alături de nașul meu, cred că e prima oară în emisiune când există genul ăsta de legătură! Sunt sigur că o să trecem prin tot felul de situații cu care altfel nu ne-am fi întâlnit niciodată și e clar că toată povestea asta o să ne lege și mai mult. Știți cum, greul unește oamenii. Abia aștept să înceapă! N-aș fi ratat asta pentru nimic în lume!', a spus Sorin Brotnei, înainte de plecarea la Asia Express – Drumul Zeilor.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton