Cine este Sorin Drăghia de la Mireasa, sezonul 10. A făcut închisoare pentru trafic de droguri: „Am pierdut trei ani din viața mea. Vindeam doar canabis”

.

Cine este Sorin Drăghia. Are 30 de ani și se numără printre concurenții de la Mireasa, sezonul 10. S-a înscris în emisiune să-și găsească sufletul pereche și e pregătit pentru o relație serioasă. Este însoțit de mama sa, doamna Ada, pe care o consideră cea mai bună prietenă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Cine este Sorin Drăghia. Cel de-al zecelea sezon al emisiunii Mireasa, cea mai longevivă emisiune matrimonială din România, a avut premiera pe 29 iulie. Opt fete și opt băieți vor începe un capitol nou în viața lor, dornici să-și întâlnească iubirea. Premiul cel mare poate fi câștigat doar de cuplul care se va căsători în cadrul emisiunii.

Citește și: Cine este Alexandru Bantis de la Mireasa, sezonul 10. Și-a pierdut mama când era doar un copil: „Era o maladie incurabilă la creier. Îmi lipsește’


Citește și: Cine este Stelian de la Mireasa, sezonul 10. Are 23 de ani, deține o firmă de construcții și e pregătit pentru căsătorie

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie. La 38 de ani, are un trup perfect / S-a afișat în ipostaze tandre, cu soțul ei, în Capri

Citește și: Brigitte Pastramă s-a împăcat cu fiul ei, după mai multe scandaluri. Cum se înțelege cu Robert Sfăt acum și cum au ajuns la pace: „În momentul de față lucrează la…’

Cine este Sorin Drăghia de la Mireasa, sezonul 10


Cine este Sorin Drăghia. Are 30 de ani, locuiește în Drobeta Turnu-Severin și speră să-și găsească jumătatea în cel mai nou sezon al emisiunii Mireasa. Profesează ca inginer auto, fiind pasionat de mașini.

În plan sentimental, concurentul a avut o singură relație serioasă, care a durat 7 ani. Despărțirea s-a întâmplat în urmă cu 3 ani și a fost de comun acord. Chiar dacă intervenise monotonia, Sorin recunoaște că a suferit extrem de mult: „Erau nopți în care plângeam’.


Sorin Drăghia caută loialitate de la viitoarea parteneră

Cine este Sorin Drăghia. Pe lângă mașini, tânărul mai este pasionat de fotbal și jocuri pe calculator. Despre el spune că are simțul umorului și o ambiție de neclintit. Este sincer și loial, calități pe care ar vrea să le regăsească și la o viitoare parteneră.

În emisiune este însoțit de mama sa, doamna Ada, pe care o consideră cea mai bună prietenă. Încă din copilărie, aceasta l-a susținut necondiționat și i-a iertat orice greșeală.


Sorin are intenții cât se poate de serioase, vrea să cunoască o persoană specială și jură că este fidel, calitate care l-a caracterizat și în relația anterioară.

„În trecutul meu am avut o singură relație de lungă durată, ce a durat 7 ani. Ne-am cunoscut la liceu, în clasa a 9-a, dar am început să fim un cuplu în a 11-a. A fost foarte frumos, am copilărit împreună, ne-am maturizat. După 6 luni, am adus-o acasă, a locuit cu mine și părinții mei un an de zile, până când am decis să ne înscriem la facultate la Timișoara. În 7 ani, pot să jur că nu am înșelat-o și sunt convins că nici ea’, a povestit Sorin.


Sorin Drăghia a fost arestat pentru trafic de droguri

Cine este Sorin Drăghia. În cadrul emisiunii, tânărul a dezvăluit un episod dureros din trecutul său. El a făcut închisoare în Dublin, 5 luni de zile și apoi, în țară, în mai multe pușcării timp de 2 ani. Sorin câștigat la CEDO pentru că încadrarea faptei lui a fost greșită și a primit o pedeapsă mai mare decât merita.

„Pe vremea când eram student, am întâlnit anumiți oameni care veneau din medii periculoase. Se ocupau cu comercializarea de substanțe interzise. Eram un copil, imatur. Am picat în plasa lor. Am început să consum canabis, să vând droguri. Consecințele au fost dezastruase. Am pierdut 3 ani din viața mea.


Am fost arestat. După care am fost plasat în control judiciar ca să îmi pot încheia studiile. M-am judecat aproape doi ani de zile. Am absolvit facultatea cu brio, după care am fost condamnat cu executare. Acest grup de băieți au fost prieteni, s-au unit împotriva mea. Nu am avut vânzare autorizată, nu am avut flagrant pe numele meu, doar vorba și denunțul.

Am trimis dosarul la CEDO și l-au acceptat. Eu am fost condamnat pentru droguri de mare risc, dar eu vindeam doar canabis. Au ajuns la concluzia că statul român trebuie să mă despăgubească. Familia mea a avut mult de suferit. Părinții meu s-au îmbolnăvit’, a povestit el.


Când se difuzează Mireasa, sezonul 10

Noul sezon al emisiunii Mireasa se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1  și pe AntenaPLAY. Premiera noului sezon o aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.


„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!, a declarat Mirela Vaida.

Sursa foto: Captură Video