Cine este Sorin Ilieș de la Chefi la cuțite. E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

.

Cine este Sorin Ilieș de la Chefi la cuțite. O nouă ediție, noi surprize pentru telespectatorii Antena 1! În data de 7 septembrie, fanii emisiunii Chefi la cuțite au fost martorii unei premiere în istoria show-ului. Un concurent a primit toate cele trei cuțite de aur deodată. Este vorba despre Sorin Ileș. Tânărul a acceptat cuțitul de aur doar de la Sorin Bontea, refuzându-i pe ceilalți doi chefi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Cine este Sorin Ilieș de la Chefi la cuțite. Sezonul 10 Chefi la cuțite a venit cu o premieră absolut pentru telespectatori. În ediția difuzată în data de 7 septembrie 2022, pe micile ecrane, un concurent a primit cele trei cuțite de aur deodată, de la Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Sorin Ilieș a fost nevoit să ia o decizie și l-a ales pe… Sorin Bontea.

Cine este Sorin Ilieș de la Chefi la cuțite. Cei trei jurați de la Chefi la cuțite au fost impresionați profund de concurentul Sorin Ilieș, mai exact de talentul lui culinar. Tânărul i-a dat pe spate pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu cu preparatul său. Atât de tare, încât au considerat că merită toate cele trei cuțite de aur.


Citește și: Cine este Mihai Ene, concurentul cu o singură mână, de la Chefi la Cuțite. A fost diagnosticat cu cancer osos, la 7 ani:„N-am avut nevoie de terapii’

Citește și: Cine este Gabriel Drăgușanu. A venit din Germania pentru a fi la Chefi la cuțite:„Șeful meu crede că am febră și stau acasă’

Citește și: Ce probleme are Ileana, sora lui Culiță Sterp, însărcinată a doua oară:„Acum am ieșit de la control și…’

Citește și: Cum au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc, înainte de anunțul divorțului.Gesturile care arătau că relația lor se răcise


Cine este Sorin Ilieș de la Chefi la cuțite

Cine este Sorin Ilieș de la Chefi la cuțite. Sorin Ilieș, concurentul de la Chefi la cuțite, le-a gătit juraților trei porții de tournedo rossini. Potrivit spuselor lui, e vorba despre un preparat fine dining, cu mulți ani vechime, ce are în compoziția lui unele dintre cele mai scumpe ingrediente.

Sorin Ilieș nu a fost AS la gătit, ci și la felul în care a aranjat mâncarea în farfurie. Așadar, i-a uimit pe chefi atât prin complexitatea preparatului, cât și prin plating. Deși a primit toate cele trei cuțite de aur, a fost nevoit să aleagă doar unul, iar alegerea lui a fost Sorin Bontea.


E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

Cine este Sorin Ilieș de la Chefi la cuțite. Sorin Ileș e căsătorit și are o fiică. De altfel, soția e cel care l-a însoțit, susținând că are mare încredere în el. Concurentul de la Chefi la cuțite este de loc din Brașov și are 32 de ani.

Sorin Ilieș de la Chefi la cuțite lucrează ca Sous Chef de 11 ani. Și-a descoperit pasiunea pentru gătit atunci când muncea pentru afacerea părinților, ca barman și ospătar. Atunci a interacționat pentru prima dată cu clienții.


A lucrat în Germania

Cine este Sorin Ilieș. Concurentul de la Chefi la cuțite a lucrat o vreme și în Germania, însă dorul de casă l-a făcut să revină în țară.

„Prima dată am început la 17 ani, ca barman ospătar la o mică afacere care aparținea de familia mea, și acolo a fost primul meu contact cu clienții. Ulterior am intrat în bucătărie, am lucrat câțiva ani de zile în Germania. Cel mai greu a fost să fiu departe de casă, și asta m-a făcut ca în 2012 să renunț să mai plec în străinătate și să fac promisiuni că nu o să mai plec. Acolo esti concentrat numai și numai pe muncă.


Cu bune și cu rele, aici sunt obișnuit și crescut și nu mai vreau. N-am renunțat niciodată la bucătărie pentru că imi place ce fac. Acum lucrez la un restaurant de fine dining din Brașov’, a spus Sorin Ilieș la Chefi la cuțite.

Sursă foto: Captură video