Cine este Sorina Badea de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Deține un atelier de creație și se ocupă de firma tatălui ei

.

Cine este Sorina Badea de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. După o pauză destul de lungă, Bravo, ai stil! s-a întors în casele telespectatorilor cu sezonul numărul 8. Fanii emisiunii au făcut cunoștință cu noile concurente, 10 la număr, și încep să-și aleagă deja favoritele. Printre cele 10 participante se află și Sorina Badea. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cine este Sorina Badea de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Noul sezonul Bravo, ai stil! a debutat cu noi surprize pentru telespectatori. Alexandru Abagiu este acum noul jurat al emisiunii, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. De asemenea, show-ul le-a făcut cunoștință fanilor acestui proiect cu noile concurente, 10 la număr. Toate se văd câștigătoare, dorindu-și să pună mâna pe marele premiu și să primească titlul de „cea mai stilată femeie din România’.

Cine este Sorina Badea de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Una dintre concurentele care a trecut de casting și a ajuns în emisiune este Sorina Badea. Tânăra are 23 de ani și este de loc din Ploiești. Aceasta se descrie drept o fire fire ambițioasă, sinceră și competitivă. În plus, se vede deja câștigând trofeul Bravo, ai stil!, sezonul 8.


Citește și: Cine e Jasmine de la Bravo, ai Stil!, sezonul 8. Vrea să devină profesoară

Citește și: Cine este Luiza Popescu de la Bravo ai stil, sezonul 8. Are mai multe joburi

Citește și: Scandal între Kamara și Alexandra Ciomag la Survivor 2023. Ce și-au reproșat: „Iarăși îți arăți caracterul…'

Citește și: Maria Dragomiroiu este în doliu. Și-a pierdut mătușa de suflet: ‘Îți dă Dumnezeu semne, dar nu știi ce e cu tine, de ce ai o anumită stare…’/ EXCLUSIV

Cine este Sorina Badea de la Bravo, ai stil!, sezonul 8


Cine este Sorina Badea de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Și dacă sunteți curioși ce studii are Sorina Badea, vă informăm că ea a absolvit Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universității de Arte București. Tânăra e o fire activă, având mai multe ocupații. Pe lângă faptul că deține un atelier de creație în Ploiești și două showroom-uri de prezentare, tot ea manageriază și firma de construcții electrice moștenită de la tatăl ei.


„Am foarte mare încredere în mine pentru că îmi cunosc potențialul, creativitatea. Am foarte mare încredere în echipa mea de croitorese. Sunt sigură că ținutele mele vor fi apreciate de către jurați pentru că sunt capabilă să diversific extrem de mult și să adaptez ținutele în funcție de tematicile pe care mi le-am propus de la început.

Îmi place să trăiesc la un nivel extrem de înalt, acesta este motivul pentru care muncesc extrem de mult’, a declarat Sorina Badea la Bravo, ai stil!


Sorina Badea se vede deja câștigătoare la Bravo, ai stil!

Cine este Sorina Badea de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Concurenta de la Bravo, ai sti! își descrie stilul vestimentar drept unul îndrăzneț și bine conturat. Încă din prima ediție a noului sezon, Sorina Badea a declarat că ea consideră că deține toate calitățile necesare unei câștigătoare.

„Principala calitate pe care trebuie să o aibă câștigătoarea „Bravo, ai stil!’ trebuie să fie în primul rând educația, creativitatea, rafinamentul, iubirea față de modă și tot ce înseamnă partea asta de design vestimentar. Eu consider că am aceste lucruri deci m-aș vedea o finalistă în această emisiune’, a mai spus Sorina Badea.


Cine sunt concurentele de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Bravo, ai stil!, sezonul 8, a început la Kanal D2 din 2 aprilie. Cele zece concurente de la Bravo, ai stil! pot fi admirate de o întreagă țară și se află sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.


Cele 10 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 8 sunt: Carina, Luiza, Alina, Iris, MilenaAndreea, Beatrice, Jasmine, Constanția și Sorina. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 19:00, pe Kanal D2.

Sursă foto: Instagram