Cine este Sorina Docuz. A fost căsătorită cu Robert Negoiță, are un fiu și i se spune „protejata lui Marcel Ciolacu”

.

Cine este Sorina Docuz. Sorina Docuz a revenit, de curând, în atenția publicului, după ce au apărut niște zvonuri surprinzătoare legate de ea și Marcel Ciolacu. Aceasta este cunoscută drept fosta soție a lui Robert Negoiță, primarul sectorului 3 București. De altfel, femeia are și un copil cu edilul, mai exact un băiat, în vârstă de 11 ani. Iată tot ce nu știai despre Sorina Docuz! De ce i se spune „protejata lui Marcel Ciolacu'?

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Cine este Sorina Docuz. Numele Sorinei Docuz este în ultima vreme pe buzele tuturor, însă puțini știu cine este aceasta, de fapt. Cunoscută ca drept fosta soție a lui Robert Negoiță, aceasta are un trecut cel puțin interesant, atât în ceea ce privește cariera, cât și viața personală. Tânăra este acum în atenția publicului, după ce, în ultimele luni, s-a tot vorbit despre o așa-zisă apropiere între ea și premierul Marcel Ciolacu, aceasta fiind numită „protejata lui’. Ba mai mult, cei de la G4Media susțin că ea este „de departe cea mai mare vulnerabilitate politică a premierului Ciolacu’.


Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Marcel Ciolacu. Sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicolae Ciucă. Cristina Maria Ciucă a lucrat în armată și are un fiu cu fostul premier

Citește și: Dan Ciotoi, de la Generic, operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon: „Muream, cu zile, acasă, mi s-a fisurat o parte din intestin…'


Citește și: Iancu Sterp, reacție neașteptată când Jador a luat-o la dans pe Maria Chițu la Survivor All Stars: „Eu sunt insistent. Am cea mai frumoasă femeie lângă mine. Abia aștept să…’ / Artistul a crezut că este gelos

Citește și: De ce nu vrea Cristina Ciobănașu să devină mamă: „Mi se pare că, în cazul în care aș avea copii…'

Citește și: Mihai Bendeac mărturisește că e invidios pe Smiley: „Mă enervează foarte tare. Îl urăsc visceral! Îl urăsc pentru că este…'. Ce explicație surprinzătoare are actorul


Sorina Docuz – Viață personală

Cine este Sorina Docuz. Sorina Docuz este originară din Buzău. Aceasta are părul șaten și ochii căprui.

Sorina Docuz a fost căsătorită cu Robert Negoiță, actualul primar al sectorului 3 București. Povestea lor de iubire a început în 2009, când ea a câștigat titlul de Miss Buzău, reușind să-l cucerească pe politician prin frumusețea ei. Între cei doi e o diferență de 19 ani, iar ea avea doar 18 ani când l-a cunoscut pe Robert Negoiță, dar acest lucru nu a reprezentat un impediment pentru ei. Drept umare, în 2013 s-au căsătorit, când ea avea 22 de ani, iar în același an a venit pe lume și fiul lor, Cezar Vlad, care are acum 11 ani.


Povestea de dragoste dintre Sorina Docuz și Robert Negoiță s-a terminat, însă, în 2016. Acum 8 ani, cei doi au decis să divorțeze. La acea vreme, existau speculații potrivit cărora motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea ei, după ce l-ar fi înșelat cu milionarul Mădălin Stan sau „Mădălin de la Giurgiu’, așa cum mai este cunoscut, ce i-a devenit și soț, ulterior.

Sorina Docuz a fost căsătorită cu Robert Negoiță

Cine este Sorina Docuz. În ciuda divorțului, Robert Negoiță ar fi avut grijă ca Sorinei Docuz și fiului lor să nu le lipsească nimic. Despărțirea ar fi avut loc la notar, iar, în urma acesteia, Sorina Docuz ar fi rămas cu două afaceri de familie, fiul lor, un apartament și un cont în bancă.


La scurtă vreme după divorț, Sorina Docuz spunea că nu regretă despărțirea și că e de părere că această situație poate avea și o parte bună.

„Nu am nici un regret. Lucrurile se întâmplă așa cum ne e scris. Poate a fost mai bine că s-a întâmplat, poate că nu, depinde din ce punct de vedere privești. Am rămas prietenă cu fostul soț. Mă bucură foarte mult pentru că este responsabil cu copilul nostru’, spunea Sorina Docuz pentru ciao.ro.

Sorina Docuz și-a refăcut apoi viața cu milionarul Mădălin Stan


Cine este Sorina Docuz. După divorțul de Robert Negoiță, Sorina Docuz și-a găsit fericirea în brațele omului de afaceri Mădălin Stan. Cancan.ro scria mai demult că cei doi s-au cununat civil pe 1 noiemebrie 2017, iar cununia civilă ar fi fost oficiată chiar de către primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, fostul ei soț.

Între Sorina Docuz și Mădălin Stan e o diferență de 13 ani. Bărbatul ar fi pus ochii pe ea din 2016. Potrivit actualitate.net, Sorina Docuz și Mădălin Stan au devenit părinții unei fetițe la un an de la căsătorie, în 2018. La câteva luni după ce a născut, însă, Sorina Docuz ar fi plecat de acasă cu fiica ei, părăsindu-l pe Mădălin Stan.


Mădălin Stan ar fi fost cel care ar fi depus actele de divorț, iar relația lor s-ar fi definitivat în acel an, însă doar din punct de vedere amoros. Robert Negoiță nu s-ar fi dezis nici atunci de Sorina Docuz și ar fi avut grijă de apropiații ei, inclusiv de Mădălin Stan. În plus, în prezent, Sorina Docuz și familia ei ar locui acum într-un complex rezidențial construit de firma lui Negoiță, mai scrie sursa citată.

Sorina Docuz – Carieră

Sorina Docuz a lucrat ca fotomodel. Fostul manechin a fost și Miss Buzău 2007. Potrivit actualitate.net, aceasta ar fi pozat la 16 ani în sânii goi, în revista FHM. Înainte să divorțeze de Robert Negoiță, edilul ar fi ajutat-o pe aceasta să-și deschidă un atelier de croitorie. În prezent, ea a antreprenoare.


Sorina Docuz – „protejata lui Marcel Ciolacu’

Cine este Sorina Docuz. Recent, în spațiul public au apărut unele zvonuri ce indică o legătură neașteptată între Sorina Docuz și Marcel Ciolacu, în care ea apare ca „protejata lui Marcel Ciolacu’.

În presă a apărut o investigație amplă, urmată de un editorial al lui Dan Tăpălagă, ce vorbește despre „Marea vulnerabilitate a premierului Marcel Ciolacu: Afacerile protejatei lui’.

„Avem indicii solide, dovezi, coroborate cu informații pe surse, care toate la un loc arată că doamna Sorina Docuz sau oameni din anturajul ei încearcă să profite la maxim de bunele relații cu premierul Ciolacu, cu sau fără știrea acestuia, pentru a obține contracte sau beneficii de la diverse autorități publice (ministere, companii, primării controlate de PSD)’, scrie Dan Tăpălagă în editorialul care a urmat investigația publicată joi, 30 noiembrie 2023, în G4Media, notează libertatea.

Potrivit informațiilor apărute de curând în presă, Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță, ar fi la un pas să semneze un contract-cadru de 133 de milioane de lei cu o firmă din Buzău, ce ar fi înregistrat cifre de afaceri 0 în perioada 2014-2021, arată investigația publicată de G4Media.

De asemenea, mai scrie sursa citată, în spatele acestei firme care ar fi pus ochii pe banii de la sectorul 3 ar fi membrii a două familii – Docuz și Arghir –, apropiate de Negoiță, dar și de președintele PSD, Marcel Ciolacu. Protagonista investigației e nimeni alta decât Soria Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță. Jurnaliștii de la G4Media susțin că ea e acum „protejata lui Marcel Ciolacu’.

Contractul ar fi fost scos la licitație de Primăria S3 în luna iunie 2023, iar puțin mai târziu, în august, comisia de licitație ar fi dezvăluit rezultatul preliminar: pe primul loc s-a clasat Gab Pavolux-Bedamiro.

„Firma Gab Pavolux este deținută de Andrei Andrei, un fotomodel din Timișoara care trăiește în Dubai. Zeci de fire leagă însă firma Gab Pavolux de familia Docuz. Sorina Stan Docuz, fostă Miss Buzău, trece drept protejata premierului Marcel Ciolacu, originar și el tot din Buzău’, scrie G4Media.

Potrivit ziariștilor, Marcel Ciolacu „a refuzat să răspundă la o serie de întrebări punctuale adresate de G4Media.ro, calificate drept „o mizerie’. A avut, între altele, ocazia de a clarifica inclusiv dacă firma de publicitate controlată de Sorina Stan (Docuz) a primit contracte de la PSD sub conducerea sa, dar nu a făcut-o nici de această dată’.

„Primele semne că familia Docuz se folosește de relația privilegiată pe care fosta soție a lui Negoiță o are cu premierul Ciolacu au apărut încă din primele zile ale guvernării PSD-PNL, când G4Media.ro a dezvăluit că sora Sorinei Docuz (Cristina Arghir) a ajuns în consiliul de administrație al Loteriei Române cu susținerea PSD, de unde încasează o indemnizație de 7.200 de lei brut lunar’, mai arată sursa citată.

„Viața privată a premierului nu a reprezentat și nu reprezintă subiect de interes pentru G4Media.ro. Însă atunci când viața privată interferează cu funcția publică sau cu banii publici, lucrurile se schimbă. Premierul are datoria de a clarifica în ce măsură afacerile Sorinei Stan (Docuz) sau ale apropiaților acesteia beneficiază de sprijinul său sau dacă ele se fac în numele lui’, mai notează ziariștii.

„Este de departe cea mai mare vulnerabilitate politică a premierului Ciolacu, așa cum a fost Elena Udrea pentru fostul președinte Traian Băsescu, cu diferența că Sorina Stan (Docuz) nu este activă politic, deși sunt voci în partid care susțin că se implică în unele decizii’, a mai transmis G4Media.

Sursă foto: Libertatea, Facebook