Cine este soțul Lolei Crudu de la Survivor România All Stars. George îi împărtășește pasiunea pentru fitness

.

Cine este soțul Lolei Crudu. Lola Crudu și partenerul ei de viață, George, au făcut nunta în toamna lui 2021, cererea în căsătorie având loc la scurt timp după întoarcerea ei din Republica Dominicană. Nu se feresc să se afișeze împreună pe rețelele de socializare și pozează într-o pereche perfectă. Iată cine este și cu ce se ocupă soțul Lolei Crudu de la „Survivor All Stars'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cine este soțul Lolei Crudu. Lola Crudu s-a numărat printre finaliștii primului sezon al show-ului „Survivor România’. După o perioadă în care a stat departe de lumina reflectoarelor, antrenoarea de fitness revine în atenția publică, în calitate de concurentă la „Survivor All Stars’. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Lola Crudu a publicat câteva fotografii cu soțul ei, George, în dreptul cărora a scris cât de mult îi va lipsi pe parcursul filmărilor.

Citește și: Lola Crudu de la Survivor s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă


Citește și: Momente de panică la Survivor România. Lola Crudu, una dintre finaliste, s-a accident grav. Colegii s-au speriat teribil când au văzut-o plină de sânge pe față

Citește și: Cum au fost surprinși Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, în centrul Bucureștiului, după 15 ani de căsnicie. Imagine rară cu cei doi

Citește și: Ana Morodan s-a pozat în cimitir, într-o ținută excentrică: „Am venit să-mi îngrop trecutul'. Cum au reacționat fanii

Cine este soțul Lolei Crudu de la Survivor România All Stars


Probabil mulți s-au întrebat cine este și cu ce se ocupă soțul Lolei Crudu de la „Survivor All Stars’. Potrivit informațiilor de pe rețelele de socializare, George este absolvent al Universității „Spiru Haret’ din București și îi împărtășește soției pasiunea pentru sport. Multe dintre fotografiile din mediul online îl surprind antrenându-se în sala de forță.

Nu doar mișcarea fizică îi unește pe cei doi soți, ci și  cea pentru călătorii. Se pare că Lola Crudu și George au bifat mai multe mai multe destinații impresionante până acum, imortalizate în fotografiile și videoclipurile de pe rețelele de socializare.


„Iubirea este cel mai frumos sentiment în măsură să unească două suflete pentru totdeauna. 09.09.21 destinul ne-a unit și am spus cel mai ferm „Da’ din viața mea. Mulțumesc familiei și prietenilor ca au fost alături de noi. Sunt o norocoasă’, a scris Lola Crudu în dreptul fotografiilor de nuntă, în 2021.

Când a cerut-o George în căsătorie pe Lola Crudu

Cine este soțul Lolei Crudu. Lola Crudu a fost cerută în căsătorie de George după ce a pierdut finala „Survivor România’, primul sezon. George a venit cu un inel superb și i-a adresat marea întrebare.


„Eu nu mă așteptam să ajung până în acest moment. Țin să le mulțumesc celor de acasă că m-au votat până în acest moment. Am cunoscut niște oameni extraordinari și am legat niște prietenii pe viață. Eu sunt mândra de mine, că am ajuns până aici, că am fost selectată. Îmi doresc ca premiul să meargă la un Războinic. Și ca să vedeți ca Lola e marea câștigătoare. Am primit premiul cel mare’, a declarat Lola dupa ce a pierdut finala in fata Elenei Ionescu.


George, declarație publică de dragoste pentru Lola Crudu

Cine este soțul Lolei Crudu. Înainte de finala primului sezon „Survivor’ România, soțul Loli Crudu dădea de înțeles că plănuiește s-o ceară în căsătorie. La acea vreme, formau un cuplu de mai bine de un an, iar nunta a fost amânată pentru anul 2021.

„Este cea mai fascinată persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Pe lângă faptul că este puternică, ea poate fi și sensibilă, cu un suflet enorm. Suntem împreună de un an și trei luni și simt că o iubesc dintotdeauna, este sufletul meu pereche.


Noi avem o conexiune destul de bună la distanță și chiar m-am gândit la chestia asta fix în ziua în care i-am trimis un mesaj de la mine, exact atunci a câștigat proba de comunicare’, a spus George la wowbiz.ro.

Sursa foto: Instagram