Cine este soția lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Ramona lucrează la o companie internațională și i-a dăruit o fiică

 Ifrim Georgiana
.

Cine este soția lui Sorin Brotnei. De șapte ani, fostul solist de la Akcent este căsătorit cu Ramona, cea care i-a dăruit o fiică. Au o poveste de dragoste frumoasă și evită expunerea excesivă pe rețelele de socializare. Ea este o fire discretă și lucrează pentru o companie internațională, având o carieră de succes.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cine este soția lui Sorin Brotnei. A devenit cunoscut în urmă cu foarte mulți ani, pe vremea când făcea parte din trupa Akcent, pe vremea când avea doar 21 de ani. După ce și-a încheiat cariera muzicală, s-a reprofilat, înființând o clinică de consiliere pentru cei care doresc să-și facă transplant de păr. Norocul i-a surâs și în dragoste, fiind căsătorit de șapte ani cu soția lui, Ramona.

ehrtnehrtn

Citește și: Cine l-a îndemnat pe Nicolai Tand să participe la Asia Express 2024: „Am auzit o mulțime de povești, va fi ca un reset pentru mintea mea'. Cum a fost aventura de pe Drumul Zeilor pentru bucătar și finul lui, Sorin Brotnei

Citește și: Cine este Sorin Brotnei de la Asia Express 2024. Artistul s-a reprofilat, după ce a părăsit trupa Akcent

Citește și: Daiana Prodan și Rareș Petre s-au despărțit, după ce au plecat împreună de la Insula Iubirii. Motivul separării

Citește și: A murit Mihaela Peneş, campioană olimpică la aruncarea suliţei la doar 17 ani. „A cucerit inimile tuturor prin bun simţ”/ Motivul pentru care se retrăsese la mănăstire

Cine este soția lui Sorin Brotnei de la Asia Express

Cine este soția lui Sorin Brotnei. În 2017, fostul solist de la Akcent s-a căsătorit civil cu Ramona, la Cernica. Nașii celor doi sunt Nicolae Tand și soția sa, Ramona. Cununia religioasă a avut loc în vara aceluiași an.

Aceștia s-au întâlnit prima dată în cabinetul clinicii pe care el o manageria. Ramona i-a stârnit interesul artistului încă de când s-au cunoscut.

„Cu soţia mea e o poveste faină aşa, noi ne-am cunoscut într-un loc foarte neaşteptat, ea a venit cu un membru al familiei ei pentru un consult la clinica de transplant de păr pe care o manageriez. După 5 minute eu am fost fascinat de ea, mi-a plăcut atat de mult, coicidenţă facea că la momentul respectiv nu eram cu nimeni şi puteam linistit sa încerc să fac ceva. La un moment dat în timpul consultului când mi-am dat seama că de fapt persoana cu care venise nu era soţul ei, pentru ca aşa am avut impresia în primă fază, cand mi-am dat seama ca e un membru al familie, am început așa, cu o glumă, cu două. Ea era foarte cerebrală, verticală nu a răspuns sub nicio forma glumelor mele', a povestit artistul pentru Antena Stars, în 2019.

Sorin și Ramona Brotnei s-au logodit după patru luni de relație

Cine este soția lui Sorin Brotnei. Povestea lor de dragoste pare desprinsă dintr-un film. La patru luni de la debutul relației, artistul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale. Într-o notă amuzantă, acesta a povestit, cu câțiva ani în urmă, cum a decurs logodna.

„Cumva am reuşit să-i intru sub piele, după care a început o relație foarte frumoasă, după 4 luni de zile am cerut-o în căsătorie, da, doar 4 luni de zile pentru că îmi era frică că dacă apucă să mă cunoască mai bine nu mă mai ia şi atunci eu trebuia să mă grăbesc, nu puteam să risc să pierd o aşa femeie', a mai spus el.

În 2018, Sorin Brotnei a devenit tată, după ce Ramona a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Cu ce se ocupă soția lui Sorin Brotnei

Cine este soția lui Sorin Brotnei. În iunie, Ramona a urcat pe scenă la o conferință organizată de Asociația Open Minds. Aceasta a vorbit publicului în calitate de Sales Capability Manager, la Coca-Cola HBC.

„Colega noastră Ramona Brotnei a împărtășit în cadrul Conferinței despre Diversitate și Incluziune organizată de Open Minds perspective valoroase despre puterea feminină în evoluția profesională și ne-a inspirat vorbind despre exemple pe care le-a avut în viața sa, mama ei fiind primul reper de femeie puternică.

Ramona a subliniat importanța modelelor pozitive în formarea unei cariere de succes și cum fiecare femeie poate fi un reper pentru cei din jurul său.

Suntem mândri să fim parte din cea mai mare comunitate de ALIAȚI pentru diversitate și incluziune din România', este mesajul care a însoțit postarea.

Sorin Brotnei este concurent la Asia Express. Face echipă cu nașul său, Nicolai Tand

Din toamnă, îl veți putea vedea pe Sorin Brotnei pe micul ecran, în noul sezon Asia Express. Acesta a mai participat și la alte emisiuni. În 2019, el a apărut la Ultimul trib, de la Antena 1 și a ajuns atunci chiar până în finală.

„Mi se pare fain să trăiesc experiența asta alături de nașul meu, cred că e prima oară în emisiune când există genul ăsta de legătură! Sunt sigur că o să trecem prin tot felul de situații cu care altfel nu ne-am fi întâlnit niciodată și e clar că toată povestea asta o să ne lege și mai mult. Știți cum, greul unește oamenii. Abia aștept să înceapă! N-aș fi ratat asta pentru nimic în lume!', a declarat Sorin Brotnei, înainte de plecarea la Asia Express-Drumul Zeilor.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton