Cine este Ștefan Popescu, semifinalist Românii au Talent 2023. Are 70 de ani și a mai participat la emisiune

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Ștefan Popescu, semifinalistul de la Românii au Talent 2023. Au mai rămas doar câteva zile până la marea finală Românii au Talent, sezonul 13. Semifinaliștii se luptă pentru un loc în ultima etapă a concursului, fiecare dorindu-și să pună mâna pe marele premiu. Unul dintre ei este și Ștefan Popescu. Iată tot ce nu știai despre concurent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ștefan Popescu, semifinalistul de la Românii au Talent 2023. Vineri, 5 mai, la PRO TV e difuzată o nouă semifinală Românii au Talent. În această ediție, concurenții vor da tot ce pot, cu speranța că vor ajunge până în finală. Unul dintre semifinaliștii pe care-i veți vedea vineri este Ștefan Popescu. Acesta a mai participat în competiție acum câțiva ani.

stefan-popescustefan-popescu

Cine este Ștefan Popescu, semifinalistul de la Românii au Talent 2023. Ștefan Popescu are 70 de ani, este căsătorit și locuiește în satul Nopteșa, din județul Mehedinți. Concurentul de la Românii au Talent, sezonul 13, este pasionat de muzică Blues și Country și i-a uimit pe jurații emisiunii cu energia lui molipsitoare încă din etapa preselecțiilor.

Citește și: Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, revine ca prezentatoare, la aceeași emisiune: „Această colaborare mă bucură extraordinar”

Citește și: Ce face Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, pentru a înfrunta mai ușor greutățile vieții: „Așa obișnuim…'

Citește și: David Popovici a donat medalia de aur de la Mondiale pentru copiii bolnavi de cancer: „Am ales să donez o medalie de suflet, pentru ca speranța să meargă mai departe”

Citește și: Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă, după despărțirea de tatăl fetiței sale: „Aștept părerea voastră”

Cine este Ștefan Popescu, semifinalistul de la Românii au Talent 2023

Cine este Ștefan Popescu, semifinalistul de la Românii au Talent 2023. Ștefan Popescu a început să cânte încă din anii ’70, după ce a auzit piesa „The Story of Blues', în cadrul unei emisiuni TV. Cunoaște pe de rost multe melodii vechi, de zeci de ani, și știe tot despre artiștii ale căror piese le interpretează.

De-a lungul vieții sale, Ștefan Popescu, semifinalistul de la Românii au Talent 2023, a făcut parte din mai multe trupe. A cochetat cu diverse formații în perioada comunistă, însă în ciuda talentului său, nu a ajuns la succesul pe care și-l dorea, din cauza situației financiare.

Ștefan Popescu de la Românii au Talent a lucrat ca șofer de TIR

Cine este Ștefan Popescu, semifinalistul de la Românii au Talent 2023. Astfel, a fost nevoit să-și lase marea iubire deoparte, muzica, și să-și câștige banii dintr-un alt domeniu. A lucrat ani buni ca șofer de TIR, iar mai apoi pe șantier. De asemenea, a activat și ca salvamar, având nevoie de vechime în muncă pentru a ieși la pensie.

Ștefan Popescu nu este însă străin de lumina reflectoarelor. El a mai participat la Românii au Talent și în 2014. Și atunci a ajuns departe în emisiune, chiar până în semifinală. Acum, în 2023, el a mai primit o șansă de a-și exprima public talentul și de data asta speră să câștige.

„Să mă vadă poporul. Asta m-a făcut să revin, pentru că aici sunt tratat foarte bine. (…) Viața mea a fost cu urcușuri și coborâșuri', a spus Ștefan Popescu la Românii au Talent.

Cine sunt semifinaliștii Românii au Talent 2023

Cei patru jurați, Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, au ales semifinaliștii sezonului 13. În continuare vă prezentăm lista semifinaliștilor Românii au Talent 2023:

Rareș Prisacariu, Carina Veghiu, Marco Cristoferi, Eduard Sălăgean, Garry Cozma, Bad Salsa,Monique Family, Albert Gugulan, Sandip Brahamin, Taheira Sașa, Ștefan Popescu, Sara Piliego, Denisia Sănduleac, Olya și Valera, Rhamadani Brothers, Katrinel Prisăcaru, Amira Oloșutean, Bianca Avram, Oleg Spînu, Gabriel Mardale, Florin Zgăvârdici, Teodora Vasilichi, Andrei Gîrjob și Sânziana Iani și Mihai Adrian.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton