Cine este Tavi Colen. A cântat în trupa Talisman, are o relație cu Emma de la ZU și are un fiu adolescent din fosta căsnicie

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Tavi Colen. De numele lui ați auzit cu siguranță, cel puțin o dată în viață, fie că este vorba despre muzică sau emisiuni. Cu toate acestea, încă există multe detalii mai puțin știute din viața personală a lui Tavi Colen. Fostul membru al trupei Talisman are acasă o familie frumoasă, formată din partenera lui și fiul lui, de care e extrem de mândru. Iată tot ce nu știai despre artist!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cine este Tavi Colen. Tavi Colen este în continuare unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Deși în 2006 a părăsit trupa Talisman, decizie ce a luat pe toată lumea prin surprindere, acesta nu a renunțat la muzică. Acesta continuă să îmbine cariera cu viața personală, iar ambele aspecte îi aduc mari satisfacții sufletești. Cea mai mare realizare a sa rămâne, însă, fiu lui.

tavi-colen-1tavi-colen-1

Citește și: Alin Oprea, adevărul despre scandalul cu Tavi Colen și motivele care au dus la despărțirea trupei Talisman: „Mă priviți și îmi spuneți dacă arăt a om alcoolic. S-a trezit după 5 ani că…”

Citește și: Cum a fost Tavi Colen ajutat de regretata lui mamă, în carieră: „A avut opt clase, dar avea o viziune despre ce va trebui să facem”

Citește și: Deși Adda a terminat tratamentul pentru boala Lyme, analiza i-a ieșit tot pozitivă: „Am încercat să nu mă mai gândesc la asta. Trebuie să am însă grijă să…”/ Cum se simte artista acum

Citește și: Soția lui Cristi Tănase, acuzații șocante la adresa fotbalistului după ce a obținut ordin de protecție împotriva lui: „A strâns-o pe mama de gât. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă. Consumă mult alcool și…”

Tavi Colen – Viață personală

Cine este Tavi Colen. Tavi Colen, pe numele lui real Silviu Octavian Calugaru, s-a născut în octombrie 1967, în Târgu-Jiu și are vârsta de 56 de ani. Cântărețul are părul brunet, ochii căprui și poartă barbă.

Fostul membru al trupei Talisman trăiește de 16 ani o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Emma Ștefan, cunoscută ca Emma de la ZU. Între cei doi e o diferență de 21 de ani, ea având 35, iar el 56. Acum ceva timp, tânăra dezvăluia care e secretul relației lor fericite.

„Sunt, de fapt, trei. Răbdare, răbdare și răbdare. Să fim serioși. Când vorbim despre relațiile de lungă durată trebuie să fie mai mult decât iubire.

Trebuie să fie și comunicare și respect, multă grijă și atenție unul față de celălalt, dar și față de visurile pe care fiecare dintre noi, independent de celălalt, le are. Cred că acolo se traducea dragostea cel mai frumos. În respectul pe care îl acorzi visului partenerului tău și să-i dau spațiu să crească în direcția aia', spunea Emma de la Zu pentru Antena Stars.

Tavi Colen se iubește, de 16 ani, cu Emma de la Zu

Cine este Tavi Colen. Relația dintre Emma de la Zu și Tavi Colen a cunoscut multe suișuri și coborâșuri, peste care au trecut împreună. Tânăra l-a întâlnit prima dată în adolescență, fiind fană a trupei Talisman, iar drumurile li s-au intersectat apoi 10 ani mai târziu, după ce cântărețul a trecut printr-o căsătorie.

„Am luat-o amândoi de la zero (la începutul relației – n.r)! Stăteam într-o cameră din casa noastră în care ploua, nu aveam încălzire, ne încălzeam la un calorifer electric.

El plecase din trupa Talisman, nu mai avea nimic, eu nu aveam nimic și ne gândeam ce facem de aici încolo. Faptul că am stat acolo împreună a fost un plus. Nu lași un om când este jos, nu faci asta niciodată, nu poți să faci asta, stai acolo.

Nu mai ieșeam în oraș, pe la restaurante sau vacanțe, pentru că aveam alte priorități. Țin minte că atunci, în acea perioadă, un prieten de suflet pe care îl avem noi și acum, care ne-a și ajutat ne-a spus că nu poate să creadă că noi doi treceam prin așa ceva și nu am spus nimic', a declarat Emma Ștefan în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin'.

Tavi Colen a divorțat de femeia care i-a dăruit un fiu

Tavi Colen și mama fiului său, Elena, au fost împreună timp de 7 ani. Femeia a recunoscut că relația lor nu a mai mers atât de bine în ultimii doi ani și oricât și-ar fi dorit ca lucrurile să se repare, au realizat că nu sunt compatibili.

Tavi Colen are un fiu, pe nume Mario. Acum ceva timp, artistul recunoștea că în tinerețe nu suporta copiii și să simțea o repulsie față de aceștia. Băiatul său i-a schimbat însă viața…

„Când eram tânăr flăcău, nu suportam copiii, dar absolut deloc. Deci dacă venea un copil mic lângă mine mă mânca pielea, aveam o repulsie. Astăzi, eu nu pot să-mi explic cum am trăit fără fii-miu până acum. Adică mi s-a întors viața totalmente și sunt foarte sensibil când văd copii care suferă, și am devenit sensibil la copii pentru că l-am crescut pe ăsta al meu, am stat cu el de mic', a spus Tavi Colen în cadrul emisiunii online „Duet cu Alexandra Ungureanu'.

Cine este Tavi Colen. Când fiul său era la grădiniță, Tavi Colen a trecut printr-un episod neplăcut. Artistul a povestit că a plâns timp de o săptămână, în fiecare zi, după ce micuțul a înghițit un bănuț.

Am plâns o săptămână în fiecare zi. Fii-miu, când l-am luat de la grădiniță, a înghițit un bănuț, o fisă de 10 bani. Și am întors mașina, m-am dus cu el la spital, i-a făcut o radiografie, se vedea bănuțul și au zis că dacă nu face bănuțul (n.r.: dacă nu îl scoate la toaletă), îi tăiem burtica. În fiecare zi, până am găsit bănuțul, am plâns. În fiecare zi, toată ziua. Și el zicea: tati, nu plânge, bănuțul e la burtică, la copil', a mai povestit Tavi Colen.

Tavi Colen – Carieră

Tavi Colen și-a descoperit de mic copil pasiunea pentru muzică. Părinții săi i-au observat înclinația pentru partea artistică, astfel că l-au înscris la o școală de specialitate din orașul în care a copilărit. În 1990, el a ajuns să cânte în formația Transilvania și devenea cunoscut în toată țara.

Succesul său a explodat, însă, odată cu înființarea trupei Talisman. Se întâmpla în anul 1996. El a pus bazele formației alături de Alin Oprea. În 2006, Tavi Colen a decis să părăsească trupa, decizie ce a fost urmată de o serie lungă de acuzații.

Invitat, recent, în podcastul moderat de Adrian Enache, Tavi Colen a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Alin Oprea. Artistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre fostul lui coelg și susține că nu s-a implicat aproape deloc în proiectul Talisman. Mai mult, Tavi Colen nu vrea să mai audă de Alin Oprea.

„L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Ceea ce, în ziua de astăzi, observăm că se întâmplă. Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm. A venit cineva care mi-a oferit 100.000 de euro la amândoi să facem un singur spectacol. Am refuzat. Eu eram și managerul formației. Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul. Niciodată nu a știut.

Ce mă contrariază foarte tare este că el și-a trecut toate piesele. El e formația Talisman și toate piesele sunt pe numele lui și nici nu a făcut nicio piesă singur. Nu a făcut niciun cântec singur. Niciodată! Majoritatea cuvintelor erau niște bălării ‘, a spus Tavi Colen, în podcastul moderat de Adrian Enache.

Tavi Colen, după destrămarea trupei Talisman: „Am luat-o de la zero'

Cine este Tavi Colen. Tavi Colen nu a renunțat, însă, la muzică după destrămarea trupei Talisman. Acestea spunea, recent, că e pregătită să „redevină artist'.

„Am luat-o de la zero și, foarte important, nu mă dau bătut așa de ușor. Fără să mă laud, ci doar mă mândresc. Am una dintre cele mai performante instalații de sunet din România, mi-am terminat casa, am un copil senzațional, atomic, am o familie foarte unită, am o formație cu care pot să mă duc să cânt înainte sau după Bon Jovi fără niciun fel de problemă, mă mândresc cu ei și sunt prietenii mei. Am o gașcă minunată în care îmi trăiesc viața, mi-am făcut studio de imprimări, mi-am luat mașini să transport sculele, am o sală de repetiție… cred că în puține țări sunt așa.

Sunt gata să redevin artist. Îmi doresc doar să cânt, înainte mai organizam spectacole, mă durea capul cu artiștii care au fițe, pretenții, primarii nu înțeleg și așa mai departe, nu mai sunt bugete… Acum m-am hotărât să-mi dedic timp mie și familiei, care este foarte unită', declara Tavi Colen într-un interviu, conform kfetele.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton