Cine este Teodor Costache, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 26 de ani și deține o afacere cu toalete ecologice

.

Cine este Teodor Costache, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 26 de ani și se numără printre ispitele de la Insula Iubirii 2024. Nu doar fizicul de invidiat îl recomandă pentru acest rol, ci și alte atuuri. Deține o afacere de succes cu toalete ecologice și e nerăbdător să-și testeze abilitățile de cuceritor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Teodor Costache, ispita de la Insula Iubirii 2024. Cel de-al optulea sezon al emisiunii Insula iubirii a debutat pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

teo8teo8

Citește și: Cine este Radu Stoicescu, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, este polițist și nu exclude să-și găsească jumătatea în Thailanda

Citește și: Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 24 de ani și a trecut printr-un avort și o relație toxică: „Am ieșit puțin cam șifonată. A fost un fel de șoc pentru mine să…'

Citește și: Cum arată soția lui Marius Șumudică. Nașa Liliana a atras toate privirile la nunta lui Denis Drăguș, într-o rochie roz, cu decolteu

Citește și: Actrița Shelley Duvall, cunoscută pentru rolul din filmul de groază „The Shining', a murit în somn. Avea 75 de ani și suferea de diabet: „Prea multă suferință în ultima vreme. Acum e liberă'

Cine este Teodor Costache, ispita de la Insula Iubirii 2024

Cine este Teodor Costache, ispita de la Insula Iubirii 2024. Tânărul are 26 de ani și deține o afacere profitabilă cu toalete ecologice. Deși acum se bucură de succes, multă vreme a simțit pe propria piele ce înseamnă să te confrunți cu lipsuri și greutăți.

Ispita acestui sezon provine dintr-o familie modestă și s-a confruntat cu lipsuri până nu demult. Tatăl său a fost primul care a înființat afacerea cu toalete ecologice, iar Tudor a decis să-i calce pe urme. Și-a ajutat părinții o perioadă, apoi a preluat businessul. Este muncitor, dedicat în totalitate și își dorește să aducă lucruri noi pe piață. Nu-și dorește să depindă financiar de nimeni și crede că afacerea sa îi va asigura viitorul.

Teodor Costache, ispita de la Insula Iubirii 2024, adoră să flirteze

Cine este Teodor Costache, ispita de la Insula Iubirii 2024. Pentru că se dedică în totalitate carierei, tânărul de 26 de ani nu are timp pentru viața amoroasă. A cunoscut multe tipuri de femei până acum, însă niciuna nu l-a dat gat. Recunoaște că este un bărbat nestatornic și este într-o perioadă în care își doreste să flirteze.

Pe lângă aspectul fizic de invidat, Teodor consideră că are toate calitățile care îl recomandă ca ispită la Insula Iubirii 2024. A recunoscut că, de-a lungul timpului, multe domnișoare în relații au cedat avansurilor sale.

El își va pune în aplicare toate strategiile pentru a testa fidelitatea cuplurilor aflate în cele două resorturi exclusiviste din Phuket. Pentru că îi place să cucerească femeile aflate deja într-o altă relație, această meserie o să fie „floare la ureche' pentru Teodor Costache.

Până acum, la Insula iubirii, Teodor Costache s-a apropiat cel mai mult de Iustina. El și concurenta au petrecut destul de mult timp împreună și s-au distrat mereu la petreceri, dansând și cântând. Nici apropierile fizice nu au lipsit, însă, momentan, nu a fost vorba despre niciun sărut. Totuși, ea recunoaște că îl consideră pe Teo un bărbat frumos și că îi place în mod deosebit zâmbetul lui.

Când se difuzează Insula iubirii 2024

Noul sezon Insula Iubirii, care a avut premiera pe 15 iulie, se difuzează luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt? sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula iubirii.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8

S-a aflat când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Show-ul care a debutat pe 15 iulie se va încheia pe data de 28 august, potrivit anunțului făcut de Radu Vâlcan.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!, dezvăluie Radu Vâlcan.

Sursa foto: Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton