Cine este Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi. Tânărul grec s-a mutat în România în urmă cu mai mulți ani

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi. Kira, fiica lui Gică Hagi, este cunoscută în toată țara, însă puțină lume știe cu ce se ocupă iubitul ei. Tânăra și partenerul ei grec s-au afișat public pentru prima dată la meciul România-Olanda de la Euro 2024, unde au fost fotografiați în ipostaze apropiate. Între timp, acesta a cerut-o în căsătorie și i-a oferit un inel de logodnă superb.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi. Kira Hagi și Thomas Ferfelis formează un cuplu superb. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de iubire, pe care, o vreme, au încercat să o țină departe de ochii curioșilor. Oamenii au aflat prima dată despre ei cu ocazia meciulului România-Olanda de la Euro 2024, atunci când au fost văzuți împreună. De atunci, toată lumea se întreabă cine este viitorul ginere a lui Gică Hagi.

kira hagi 1kira hagi 1

Cine este Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi. Kira Hagi și iubitul ei, Thomas Ferfelis, au aceeași vârstă, de 28 de ani. Se pare că aceștia au planuri mari împreună și urmează să se căsătorească în viitor. Tânărul grec a cerut-o de soție pe fiica lui Gheorghe Hagi, aceasta întorcându-se cu inelul de logodnă pe deget din vacanța lor din Salonic.

Citește și: Kira Hagi, ipostaze romantice cu iubitul la meciul România-Olanda, de la EURO 2024. Imagini inedite cu fiica lui Gică Hagi

Citește și: Ce părere are Silviu Biriș despre Kira Hagi, după ce au jucat împreună în spectacolul Sistemul perfect: „Este serioasă și disciplinată, ca tatăl ei'

Citește și: Ana Maria Bărbosu păstrează definitiv medalia de bronz, după ce TAS a respins solicitarea făcută de Jordan Chiles și Federația de Gimnastică din SUA. Reacția româncei: „Această luptă…'

Citește și: Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună în Barcelona, deși mama ei a anunțat că au divorțat. Ce reacție a avut ispita Diandra Moga când i-a văzut împreună: „Aveți interviurile finale…'

Cine este Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi

Cine este Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi. Thomas Ferfelis este un tânăr de origine greacă. Acesta a cunoscut-o pe Kira, fiica lui Gică Hagi, când erau colegi la International School of Bucharest. El a absolvit Universitatea Southampton din Marea Britainie, iar în prezent activează ca manager la Cernica Events, un local cunoscut de pe malul lacului cu același nume.

Thomas Ferfelis provine dintr-o familie de afaceriști, părinții săi activând și ei în domeniu. Mai exact, ei dețin holdingul Elgeka Ferfelis, din care face parte și restaurantul menționat. Potrivit Libertatea, familia tânărului s-a mutat în România în urmă cu mai mulți ani.

Kira Hagi a apărut prima dată public alături de viitorul ei soț, Thomas Ferfelis, la meciul dintre România și Olanda, de la Euro 2024. De curând, în mediul online au apărut și câteva imagini superbe cu ei doi din vacanța de la Salonic, unde se pare că tânărul a cerut-o de soție și i-a oferit inelul de logodnă.

Kira Hagi e împlinită și în plan profesional

La 28 de ani, Kira Hagi poate să spună deja că are o viață perfectă. Tânăra a terminat actoria la New York Film Academy, unde a obținut licența, în 2017, în Acting for Film. Apoi, fiica lui Gică Hagi a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, ca mai apoi să debuteze în România, în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc'.

Până acum, Kira Hagi a apărut în mai multe proiecte cinematografice de succes, dar, în același timp, continuă să acorde o mare importanță picturii. În octombrie 2022, ea a găzduit expoziţia „Rădăcini', în București, după cele din Costanța („Călătorie' – 2018, „Experiment Dezrădăcinare' – 2019 și 2022, „Sound of Silence' – 2021), Franța („Reflections' – 2021) și Italia („Eternal Feminine2, la Florence Biennale XIII – 2021).

Totodată, Kira Hagi s-a ales cu un și mai mare capital de popularitate odată cu apariția ei în serialul „Lia', de la Antena 1. În peliculă, ea joacă rolul unei avocate, pe nume Mira Bădescu.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, libertatea.rogsp.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton