Cine este Tibi, bărbatul menționat de Pepe în filmările compromițătoare cu Raluca Pastramă. A reacționat după acuzațiile de infidelitate: „Nu vreau să...”

.

Aflat în emisiunea lui Dan Capatos, Pepe a arătat unele filmări compromițătoare cu Raluca Pastramă, în care a menționat și un anume Tibi. Din declarațiile lui s-a înțeles că fosta sa soție și acest bărbat ar fi fost protagoniștii unui episod de infidelitate. Abia recent s-a aflat identitatea lui Tibi, iar surprinzător, se pare că este unul dintre prietenii artistului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în 2020, pe cale amiabilă. Ulterior, bruneta și-a găsit fericirea în brațele lui Ibrahim Ibru, alături de care a devenit mamă pentru a treia oară. Din păcate, nici acest mariaj nu a fost de lungă durată, cei doi aflându-se în proces de separare legală. În paralel, Raluca Pastramă duce o luptă în instanță și cu celebrul artist pentru custodia fiicelor mai mari.

Citește și: Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim Ibru, pentru că a filmat-o în ipostaze interzise și i-a trimis filmările lui Pepe: „Eu l-am trimis la dezintoxicare, de-asta am renunțat la căsnicie’


Citește și: Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe că a înșelat-o cu Yasmine Ody, care i-a fost prietenă: „Toată familia lui știa de ea și că ei aveau o relație de dinaintea divorțului nostru…'

Citește și: Ce relație au copiii Cristinei Spătar cu tatăl lor după divorț și cum se înțeleg cu Vicențiu Mocanu, actualul ei soț: „Nu am custodie totală, dar…’

Citește și: Marcel Andrei de la Insula iubirii, tandru cu iubita lui, Armina Grigoraș, în public! Cum au fost surprinși


Cine este Tibi, bărbatul menționat de Pepe în filmările compromițătoare cu Raluca Pastramă

În timp ce îi prezenta filmările compromițătoare lui Dan Capatos, Pepe l-a menționat, la un moment dat, pe un anume Tibi. Artistul spunea că între acest bărbat și Raluca Pastramă ar fi existat apropieri nepotrivite, lăsând să se înțeleagă că ar fi fost vorba despre un episod de infidelitate.

„N-ai cum să zici că dormi cu nevasta mea în pat și ea era… pai ți l-am arătat pe Tibi. Dansa cu el sau ce făcea. (…) Eu am depus filmările în instanță și a depus și Ibrahim. A depus și ea contra lui Ibrahim, mai rele. Eu îmi protejez copiii, atâta tot. Cum crezi tu că în diminețile respective se ducea cu copiii la școală, a declarat artistul la Un show păcătos.


Între timp, s-a aflat și identitatea bărbatului respectiv. Este vorba despre Tiberiu Ioana, producător de filme și actor. Este cunoscut pentru câteva scenarii de succes precum „Băieți deștepți’,  „Ca fetele’ sau „Zăpadă, Ceai și Dragoste’.

Cum s-a apărat Raluca Pastramă după acuzațiile de infidelitate

Contactată de jurnaliști, Raluca Pastramă s-a apărat în fața acuzațiilor de infidelitate. Potrivit acesteia, filmarea respectivă este făcută la o petrecere de ziua ei de naștere, la câteva luni după divorțul de Pepe.


„Era de la ziua mea de naștere. El m-a acuzat de infidelitate. Păi dacă ne uităm la data în care a fost făcută filmarea aceea și la data divorțului, sunt vreo 3-4 luni diferență. Filmarea e făcută la 3-4 luni după divorț. Se vede clar data la care a fost făcută. Acuzațiile astea proaste făcute încontinuu pot fi foarte ușor demontate, doar afișând data. El tot timpul a ținut să pună asupra mea o imagine foarte urâtă. Ăsta este el. Ăsta e sufletul lui, de fapt’, declarat Raluca Pastramă, potrivit fanatik.ro.


Și Tibi a reacționat în scandalul momentului

Și Tibi a fost contactat pentru a comenta scandalul în care a fost menționat. Actorul, care i-a fost prieten bun lui Pepe și alături de care s-a afișat în repetate rânduri, a refuzat să comenteze cele întâmplate.


„Nu vreau să comentez nimic. Mulțumesc de înțelegere’, a spus acesta.

Aceeași sursă scrie că Tiberiu Ioana ar fi avut, la un moment dat, o neînțelegere și cu Liviu Vârciu, care, la rândul său, face parte din cercul de prieteni ai lui Pepe. Se pare că actorul ar fi investit 200.000 de euro pentru finanțarea peliculei „Zăpadă, ceai și dragoste,’ sumă pe care nu ar mai fi recuperat-o de la Vârciu. Filmul a fost produs de firma Zolit Film SRL, unde Liviu Vârciu, Tiberiu Ioan și Zoltan Cărmăzan sunt asociați.

Sursa foto: Facebook