Cine este Tudor Ionescu de la Power Couple. Artistul de la Fly Project și-a înșelat soția, iar ea l-a iertat

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Tudor Ionescu de la Power Couple. Power Couple, cel mai nou show de la Antena 1, prezentat de Dani Oțil, a început luni, 5 februarie. La emisiune participă 9 cupluri celebre din România și e difuzată difuzată luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. Printre participanți se numără și Tudor Ionescu de la Fly Project și soția lui, Anamaria Ionescu. Iată tot ce nu știai despre cântăreț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Tudor Ionescu de la Power Couple. Începând cu luna februarie, Antena 1 a adus în fața telespectatorilor o nouă emisiune, cu multe surprize. Este vorba despre Power Couple, un nou proiect găzduit de Dani Oțil, ce proiectează în prim-plan 9 cupluri faimoase din România. Printre ele se află și Tudor Ionescu de la Fly Project și soția lui, Anamaria Ionescu. Cei doi au o poveste de dragoste de aproape 20 de ani și au trecut prin multe obstacole împreună.

tudor-ionescutudor-ionescu

Citește și: Tudor Ionescu de la Fly Project, declarații neașteptate după 8 ani de căsnicie cu Anamaria: „Nu mă ține nimic lângă nimeni'

Citește și: Cum au trecut Anamaria și Tudor Ionescu peste infidelitatea în cuplu și cum își rezolvă certurile: „Ăsta a fost unul dintre lucrurile pe care ni le-am promis reciproc' / EXCLUSIV

Citește și: Brigitte Pastramă a vrut să se sinucidă în închisoare, când avea 26 de ani. Cine a salvat-o: „În starea aia de letargie eu am auzit… A fost foarte complicat”

Citește și: Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor All Stars! Cum a fost fotografiată pe aeroport și ce gafă i-ar putea atrage o sancțiune uriașă de la Pro TV

Tudor Ionescu – Viață personală

Cine este Tudor Ionescu de la Power Couple. Tudor Ionescu s-a născut pe data de 3 noiembrie 1979. Deși s-a născut în Brașov, cântărețul a locuit o perioadă, în copilărie, la Alba iulia, împreună cu bunicii lui. În prezent, acesta are 44 de ani. Concurentul de la Power Couple are părul lung și brunet, ochii căprui și este zodia Scorpion.

Tudor Ionescu trăiește o poveste de iubrie ca-n filme, de aproape 20 de ani, alături de soția lui, Anamaria Ionescu. Deși se cunoscu din 2005, aceștia s-au căsătorit în 2015. Aceștia au împreună o fetiță superbă, pe nume Ilinca. Cei doi s-au intersectat prima dată când Anamaria a intrat în trupa lui de dans.

„Ne-am cunoscut în 2005. N-a fost love at first sight, dar nici nu știu dacă „love at first sight este tocmai secretul unei relații închegate și de lungă durată. Noi ne-am luat timp și ne-am dat timp. Poate ăsta-i și motivul pentru care astăzi suntem aici', ne-a spus Tudor Ionescu, acum ceva timp.

Tudor Ionescu a recunoscut că și-a înșelat soția

Cine este Tudor Ionescu de la Power Couple. Deși acum totul e roz în relația lor, Tudor Ionescu și soția sa, Anamaria, au trecut, la un moment dat, printr-o cumpănă. Cei doi au fost despărțiți vreme de 6 luni, după ce artistul a înșelat-o. Anamaria Ionescu a decis în cele din urmă să-l ierte și i-a mai acordat artistului o șansă.

„Împăcarea nu a fost ușoară. Am stat mai mult de 6 luni separați. Eu mă așteptam să fie lapte și miere. Mă gândeam că o să îmi ceară în fiecare zi scuze, dar nu. Am luat-o de la 0, după ce ne-am împăcat prima oară, am simțit că ceva nu e în ordine, scârțâie, ne-am mai despărțit o lună, nu ne-am vorbit deloc și acela a fost momentul în care ne-am dat seama că nu putem unul fără altul', povestea Anamaria Ionescu în emisiunea online WOWnews, la „Bărbați vs Femei'.

Tudor de la Fly Project și soția lui, Anamaria Ionescu, spuneau atunci că și-au dat seama că se iubesc, după ce el a înșelat-o, deci, cumva, acel episod le-a „cimentat' și mai mult relația.

„Ne-am despărțit pentru că Tudor a poposit undeva în drum spre casă și am avut o perioadă de… o virgulă, dar, știu că sunt dubios acum și ciudat, pe care nu o regret. Știi de ce? Pentru că dacă nu s-ar fi întâmplat asta, noi nu cred că am mai fi fost acum împreună, poate ne-am fi plictisit unul de celălalt, poate nu am fi știut să apreciem cu adevărat ceea ce simțeam unul pentru celălalt și, la un moment dat, flacăra aceea s-ar fi stins.

Poate, nu spun că este sigur, dar, deși nu aș fi crezut atunci că vreodată voi ajunge să spun asta, episodul acela ne-a ajutat mult de tot’, a mărturisit partenera de viață a artistului în cadrul podcast-ului „Zunivers Podcast’.

Tudor Ionescu – Carieră

Cine este Tudor Ionescu de la Power Couple. Tudor Ionescu a devenit celebru în lumea muzicii în anul 2005, odată cu înființarea trupei Fly Project. El a pus bazele formației, alături de Dan Deneș. Primul lor album s-a bucurat de un mare succes, în special piesa „Raisa', ce a ajuns pe locul întâi în România, în scurt timp.

Doi ani mai târziu, în 2007, trupa Fly Project a lansat „K-tinne', ce i-a adus lui Tudor Ionescu multe premii muzicale, inclusiv Romanian Top Hits Best DanceRomanian Top Hits Best Song. De același succes s-a bucurat și melodia „Brasil', ce s-a clasat pe locuri fruntașe în România, Rusia, Grecia, Spania, Moldova, Turcia, Țările de Jos, Serbia și Ungaria.

În anul 2014, Tudor Ionescu și Dan Deneș au obținut „Premiul pentru cel mai bun dans', cu piesa „Toca Toca', și „Premiul Border Breaker', la Romanian Music Awards, după ce au înregistrat un succes internațional. Tudor Ionescu a ajuna chiar și pe panourile publicitare din Times Square cu piesa „Toca, Toca'.

Tudor Ionescu a rămas singurul membru fondator al trupei Fly Project

Un an mai târziu, trupa Fly Project să colaboreze cu Like A stars. În urma turneului internațional #MostWanted în iunie 2015, Fly Project a scos și piesa „So High', urmată de „Next To You' și „Tenerife', în colaborare cu Misha și DJ Sava. În 2021, Dan Deneș a decis să părăsească formația, astfel că Tudor Ionescu a rămas acum singurul membru.

„E simplu. Dan… de fapt, am luat-o pe drumuri diferite, pe cărări diferite, după atâția ani. Se întâmplă, ca în căsătorie, ca în căsnicie, dar Fly Project merge mai departe cu piesă nouă. Sunt în industria muzicală de vreo 16 ani, din 2005', spunea Tudor Ionescu, la acea vreme.

Tudor Ionescu, concurent la Power Couple

În prezent, Tudor Ionescu este concurent la Power Couple. Artistul participă în competiția de la Antena 1 alături de soția lui, Anamaria Ionescu. Ambii descriu emisiunea drept experiența vieții lor și au povestit că aceasta i-a scos în totalitate din zona lor de confort.

Power Couple a fost experiența vieții noastre. Ne-a scos în totalitate din zona de confort, din rutina noastră. Am reușit să facem lucruri pe care nu ne-am imaginat că le-am putea face vreodată. Și ce credeți? După 19 ani de când suntem împreună, Power Couple a fost cel mai tare refresh pentru relația noastră. Și mai mult decât atât, ni s-a reconfirmat că niciodată să nu spui niciodată, iar atunci când efectiv simți că nu mai poți, mai poți puțin', au declarat Anamaria și Tudor Ionescu despre Power Couple.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton