Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Ursu. Are 25 de ani și este student

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Ursu. Așteptarea a lui sfârșit pentru telespectatorii Antenei 1! Astăzi, 26 februarie, au fost anunțați în mod oficial concurenții din noul sezon Asia Express. Printre aceștia se numără și cântărețul Andrei Ursu (WRS) și iubitul lui, Vlad Condurache. Iată tot ce nu știai despre cel care i-a furat inima artistului! Cum arată și cu ce se ocupă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Ursu. Așadar, în noul sezon Asia Express, show difuzat la Antena 1, Andrei Ursu (WRS) face echipă cu iubitul lui. Vlad Condurache e numele lui și, spre deosebire de artist, nu e la fel de cunoscut. Totuși, cei doi tineri au multe lucruri în comun, inclusiv pasiunea pentru lumea artistică.

Vlad Condurache – Viață personală

Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Ursu. Vlad Condurache are 25 de ani și s-a născut în Urlați. Iubitul lui Andrei Ursu are părul brunet și ochii căprui.

Vlad Condurache trăiește de ceva timp o poveste de iubire alături de iubitul lui, Andrei Ursu. Cel din urmă s-a făcut cunoscut cu numele de scenă WRS, iar succesul lui a „explodat' după ce a reprezentat România la Eurovision 2022.

Vlad Condurache – Carieră

Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Ursu. Potrivit wowbiz.ro, Vlad Condurache împărtășește aceeași pasiune pentru artă și chiar are o înclinație spre acest domeniu, asemeni iubitului său, Andrei Ursu. Tânărul este în prezent student și urmează cursurile la UNArte- National University of Arts.

Pe contul lui de Instagram, Vlad Condurache are peste 2.000 de urmăritori. În descriere, acesta spune despre el că e artist.

Andrei Ursu și Vlad Condurache participă la Asia Express 2024

Andrei Ursu și Vlad Condurache formează una dintre perechile care participă la Asia Express 2024. Filmările vor începe curând, iar cei doi tineri sunt încântați de noua aventură din fața lor. Consideră că aceasta experiență îi va ajuta să se cunoască mai bine, dar și să-și depășească limitele.

„Vara trecută, eram amândoi la un festival de muzică unde era amplasat un stand America Express, iar când am atins steagul ne-am dat seama cât de mult ne-ar plăcea să fim parte din proiect. Toţi prietenii ne spun cât de potriviţi am fi în emisiune şi iată că am primit ocazia să le dovedim asta.

Abia aşteptăm să înceapă cursa! Pentru noi este o ocazie minunată să ne cunoaştem între noi mai bine şi să ne depăşim limitele. Sperăm ca această experienţă să ne unească, şi să ne întoarcem cât mai tarziu înapoi în ţară, oameni mai puternici.

Călătorie în ţări în care nu am mai fost, climă caldă, jocuri contracronometru, provocări fizice şi psihice, bariere culturale, oameni noi! Ce putem cere mai mult? Suntem pregătiţi pentru aventura vieţii noastre în Asia Express!', au transmis aceștia.

Andrei Ursu și-a recunoscut public orientarea sexuală

Andrei Ursu (31 de ani) a debutat în showbiz ca dansator la „Românii au talent' și „Vocea României', iar ulterior a fost membru în trupa de băieți Shots. Acesta și-a descoperit de mic copil pasiunea pentru lumea artistică, părinții săi fiind dansatori. La show-urile PRO TV, acesta a colaborat cu mari cântărețe, cum ar fi Antonia, Ruby şi Andreea Bănică.

Acum doi ani, în 2022, Andrei Ursu a bifat o mare reușită în carieră, atunci când a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2022. Artistul, cunoscut drept WRS, s-a calificat în finală atunci, dar nu a reușit să câștige marele premiu.

Anul trecut, Andrei Ursu a luat lumea prin surprindere cu declarațiile despre viața privată, pentru că e o fire destul de discretă. Atunci, acesta mărturisea că e într-o relație cu un băiat.

„Mi-am dat seama că acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele. Și că am vrut să împărtășesc asta cu lumea; ideea de a iubi viața așa cum vine. Mi-am dat seama că, de când am luat această decizie, viața mea personală a crescut, iar muzica mea a crescut. Iar oamenii se conectează foarte mult cu asta.

În momentul de față am o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu voi dori să fac o partidă în trei cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fii deschis la orice ar putea veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunități frumoase ale destinului', spunea Andrei Ursu (WRS) în 2023 pentru El Pais.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton