Cine este Yasmina Cheresteș de la MasterChef. Are 21 de ani, e manichiuristă și scrie poezii: „Am început să compun din iubire”

.

Cine este Yasmina Cheresteș. Are 21 de ani și se numără printre concurenții care i-au impresionat pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la MasterChef 2024. Pe jurați i-a cucerit la audiții cu o tocăniță ungurească, dar și prin creativitatea sa, exprimată în rime originale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Cine este Yasmina Cheresteș. Noul sezon MasterChef, cel mai tare show de cooking, a debutat pe 20 septembrie 2024. După etapa audițiilor și a confruntărilor, concurenții își vor pune la bătaie creativitatea. Miza este mare pentru cei 20 de participanți, care se întrec pentru recunoaștere și premiul de 75.000 de euro.

yasmina-cherestes-12yasmina-cherestes-12

Citește și: Rețeta de prăjitură cu ciocolată și coniac care i-a adus Elenei Lasconi trofeul MasterChef, acum 11 ani

Citește și: Cine este Andreea Duția de la MasterChef 2024. Are 48 de ani, este avocat și deține un blog culinar

Citește și: Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu Pepe împotriva ei: „Ne-am împrietenit datorită fetelor. Odată cu divorțul, am găsit în acest om un sprijin moral. M-a întristat…'

Citește și: Cum arată casa lui Mircea Bravo. Actorul și-a achiziționat un duplex cu două etaje în Cluj-Napoca și are o priveliște spectaculoasă: „Cea mai importantă zonă la o casă e sufrageria'

Cine este Yasmina Cheresteș de la MasterChef 2024

Yasmina Cheresteș are 21 de ani, este manichiuristă și s-a înscris la MasterChef pentru a-și testa abilitățile culinare. La audiții, a pregătit o tocăniță ungurească care i-a impresionat doar pe doi dintre cei trei jurați, reușind să obțină șorțul mult râvnit din partea acestora. Florin Dumitrescu nu a fost pe deplin convins de preparatul ei.

„Gogonelele sunt senzaționale. Pe alea nu am cum să ți le iau în calcul la jurizare, dar m-am bucurat maxim. (…) Tocănița bună, dar jumătate din preparat nu și atunci prin urmare și răspunsul meu este tot NU', a spus celebrul bucătar.

Cum și-a descoperit Yasmina Cheresteș pasiunea pentru gătit

Cine este Yasmina Cheresteș. Concurenta s-a născut în Târnăveni, dar e mai legată sufletește de casa bunicilor, care se află în Păucișoara, județul Mureș. Acolo și-a petrecut copilăria, toate verile, și spune că e „o lume de vis'. Despre familia ei, concurenta spune că sunt cei mai faini oameni de pe planetă.

Pe când avea doar 11 ani, Yasmina a rămas în grija bunicilor, deoarece părinții ei au plecat la muncă în străinătate. Au locuit aproape 7 ani în Germania, perioadă în care le-a simțit din plin lipsa. Modul de a găti al bunicii sale a influențat-o foarte mult.

Printre pasiunile sale se numără cititul, călătoriile și pictura. Se descrie ca fiind „cu suflet mare și gură foarte rea'. Este emotivă, îi plac animalele și visează să se înscrie la Facultatea de Medicină Veterinară.

Yasmina Cheresteș scrie poezii și vrea să lanseze un volum

Cine este Yasmina Cheresteș. Încă de la audiții, concurenta i-a impresionat pe jurați prin creativitatea sa. A recitat o poezie compusă de ea, iar rimele i-au uns pe suflet pe Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. În viitor, Yasmina speră să lanseze un volum de poezii.

„Am început să compun din iubire', a declarat tânăra în fața celor trei jurați.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton