Cine i-a făcut cunoștință lui Miron Cozma cu Marinela Nițu, fosta lui soție: „I-am prezentat-o Danei, mama copiilor mei. Oricât ne-am despărțit, Dumnezeu mi-o trimite iar”

 Ifrim Georgiana
.

Cine i-a făcut cunoștință lui Miron Cozma cu Marinela Nițu, fosta lui soție. Povestea de dragoste dintre Miron Cozma și Marinela Nițu a fost una dintre cele mai mediatizate la finalul anilor 1990. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998, pe litoralul românesc, pe vremea când ambii se aflau în stțiunea Olimp. După mai multe împăcări și despărțiri, au decis să meargă pe drumuri separate în anul 2014 și nu mai păstrează legătură. Invitat în emisiunea „În Oglindă', Miron Cozma a dezvăluit cine i-a făct cunoștință cu Marinela Nițu și cum s-a înfiripat idila lor. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine i-a făcut cunoștință lui Miron Cozma cu Marinela Nițu, fosta lui soție. Miron Cozma a cunoscut-o pe Marinela Nițu în anul 1998, la scurt timp după ce „Luceafărul huilei' a fost eliberat din arest. La vremea respectivă, fostul lider sindical din Valea Jiului era căsătorit cu Dana Cozma, însă au divorțat în 1999. În același an, Miron Cozma a fost condamnat pentru pentru instigare la subminarea puterii de stat a minerilor care au venit în București în septembrie 1991. Chiar și așa, povestea de dragoste dintre el și Marinela Nițu a continuat, ea vizitânndu-l frecvent la închisoarea Rahova. În 2011, cei doi și-au oficializat relația la strea civilă, însă mariajul a ținut până în anul 2014, atunci când au semnat actele de divorț.

mi12mi12

Citește și: Cum a reușit Miron Cozma să primească o locuință socială în Voluntari, de la Florentin Pandele. Ce venituri are fostul lider al minerilor

Citește și: Cum arată Mirona, fiica lui Miron Cozma. Are 30 de ani, e foarte frumoasă și pasionată de scris

Citește și: Fanii Chefi la cuțite, reacție dură după ce Nina Hariton a câștigat sezonul 11: „Foarte multă regie degeaba. Dezamăgitor”

Citește și: WRS a postat prima imagine alături de iubitul său. Cum s-au afișat cei doi, din vacanță

Cine i-a făcut cunoștință lui Miron Cozma cu Marinela Nițu, fosta lui soție

Invitat în emisiunea lui Mihai Ghiță, Miron Cozma a făcut câteva dezvăluiri din perioada relației cu Marinela Nițu. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Gheorghe Gheorghiu, imediat după eliberarea din arest a fostului lider sindical al minerilor din Valea Jiului. La acea vreme, Miron Cozma era căsătorit cu Dana Cozma, însă s-a îndrăgostit iremediabil de Marinela Nițu, care a susținut un spectacol într—un restuarant de pe litoralul românesc.

„În 1988 când am ieșit din arest, Gheorghe Gheorghiu, pe care eu l-am cununat, organiza la mare un spectacol, într-un restaurant și a avut tot felul de invitați. Printre invitați, el a vrut să îmi prezinte mie, eu eram cu Dana, mama copiilor mei și fiul meu, o femeie frumoasă de la el din Brașov.

Mi-a prezentat-o pe Marinela. Marinela a cântat pentru mine, apoi m-am dus cu ea și am hotărât să rămânem împreună într-o relație. Bineînțeles că i-am prezentat-o Danei. În 1999 m-am dus iar la închisoare, când am ieșit în 2005 nu am mai vrut-o. Oricât ne-am despărțit, Dumnezeu mi-o trimite iar pe Marinela', a mărturisit Miron Cozma, la În Oglindă.

Miron Cozma i-a organizat nunta lui Fane Spoitoru

În emisiunea lui Adiță Voicu, Miron Cozma a vorbit despre prietenia cu Fane Spoitoru, căruia i-a organizat nunta în interiorul pușcăriei.

„Nu e numai prieten, eu sunt nașul lui Fane Spoitoru, Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Fane Spoitoru când a venit în 2001 din Canada și când a văzut ce fac eu în pușcărie a zis „Să moară mama, eu am crezut că sunt șeful șmecherilor în România. Dacă mie îmi zicea cineva ce face Miron Cozma, îl rupeam cu bătaia.' Bineînțeles că la un moment dat l-am luat la mine în celulă. I-am zis lui Migdale, fratele lui, să îmi aducă băutură, prostituate, lăutari la clubul mare, în mijlocul pușcăriei Rahova, nu afară. I-am făcut nunta lui Fane Spoitoru, eu sunt nașul lui”, a declarat Miron Cozma.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton