Cine îi este alături lui Florin Ristei după despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii”

.

Florin Ristei a confirmat, zilele trecute, despărțirea de Naomi Hedman. Logodnica lui s-a întors în Marea Britanie, iar o relație la distanță pare să nu funcționeze în cazul lor. În această perioadă dificilă, artistul se concentrează asupra proiectelor sale și a recunoscut că programul aglomerat i-a afectat sănătatea. Iată cine îi este alături în aceste momente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Florin Ristei și Naomi Hedman s-a încheiat după 3 ani. Artista s-a întors în Marea Britanie, însă cei doi încă țin legătura. Tot în această perioadă, Florin Ristei a ajuns la spital, după ce i-au apărut stări de leșin în timpul unor repeții. A recunoscut că are un program încărcat și nu se odihnește corespunzător, stil de viață care și-a pus amprenta asupra sănătății lui. Artistul este implicat în proiectul „Te cunosc de undeva’ și face echipă cu buna lui prietenă, Ilona Brezoianu.


Citește și: Ce mesaj a postat Naomi Hedman după ce Florin Ristei a confirmat despărțirea: „Niciun suflet din această lume nu poate…’. Fotomodelul s-a mutat înapoi în Marea Britanie

Citește și: Florin Ristei a ajuns la spital, după ce l-au luat stări de leșin, în timpul unor repetiții: „Am fost la urgențe. Nici acum nu mă simt extraordinar’


Citește și: Survivor All Stars 21 februarie – Cătălin Moroșanu, supărat pe Jorge: „Ne-a trădat'. Gestul făcut de Jador după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate

Citește și: Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024. Filmările pentru noul sezon încep în câteva zile

Cine îi este alături lui Florin Ristei după despărțirea de Naomi Hedman

Florin Ristei se vindecă după despărțirea de Naomi Hedman, cea care i-a fost alături în ultimii 3 ani și care i-a devenit logodnică. Printre cei care îi sunt alături în această perioadă se numără și Ilona Brezoianu, prietena și colega lui de la „Te cunosc de undeva’. Cei doi formează o pereche de senzație în cadrul show-ului de transformări, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe. Ca de fiecare dată când se întâlnesc pe platoul de filmare, Florin Ristei și Ilona Brezoianu au un schimb savuros de replici.


„Meritul nostru e la voce. A zis Ilona că banii de pe premiu îi vom dona unui caz social. Eu am cazul meu social: Ea e cazul meu social! Eu pentru tine am venit la emisiunea asta!’, a spus artistul.

„Eu o supăr pe ea, scot toți demonii’, a mai adăugat Florin Ristei.

„Am primit o solicitare de la Obregia pentru el să se ducă acolo să stea o perioadă. Este obositor, vorbește foarte tare și are momente când mă mușcă pentru că nu cânt cum vrea el’, l-a completat Ilona Brezoianu.


Florin Ristei a confirmat despărțirea de Naomi Hedman

După luni întregi de speculații, Florin Ristei a confirmat despărțirea de Naomi Hedman. Se pare că artista s-a mutat înapoi în Marea Britanie, de aceea le-ar fi greu să continue relația la distanță. Cei doi încă țin legătura, iar Florin Ristei a recunoscut că îi duce dorul fostei partenere.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță. Știe toată lumea că n-o să funcționeze, dar… de vorbit vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente… e nasol! Dar ce să facem, frate? O să o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea’, a spus artistul în podcastul lui Speak.

Sursa foto: Facebook