Cine o ajută pe Karmen Simionescu acum, cu fiica ei, după despărțirea de Bogdan Căplescu: „Sofia era îngrijorată...”

 Ifrim Georgiana
.

Karmen Simionescu și soțul ei, Bogdan Căplescu, au pus capăt căsniciei de cinci ani. Cei doi sunt părinții unei fetițe și au cerut discreție în legătură cu divorțul. Prezentă la un eveniment monden, artista a dezvăluit cum se simte în această perioadă, menționând că, deși este o etapă dificilă, se concentrează pe Sofia, care are 5 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cu exact patru zile în urmă, Karmen Simionescu a anunțat despărțirea de Bogdan Căplescu, cel care i-a fost partener de viață în ultimii cinci ani. Motivele divorțului nu au fost dezvăluie, cei doi vrând să aibă intimitate în această perioadă. Fiica lor, Sofia, a rămas în grija artistei și s-a întors de curând la grădiniță.

oihfdoihfd

Citește și: Karmen Simionescu a spus motivul pentru care nu a făcut nuntă cu Bogdan Căplescu: „Eram sigură că…” Și-au anunțat despărțirea la 5 ani de la cununia civilă

Citește și: Karmen Simionescu s-a despărțit de Bogdan Căplescu, tatăl fiicei sale, după 5 ani de căsnicie. Primele declarații despre divorț: „Nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit”

Citește și: Anca Serea plătește bani grei pentru cei 6 copii, odată cu începerea școlii: „Sunt cheltuieli imense, ne afectează și pe noi. Doar mobilierul de birou a costat 3.000 de lei și…”

Citește și: Mihai Albu o acuză pe Iulia Albu că nu i-a încredințat fiica decât trei zile în ultimele două veri: „Programul de vizită nu se respectă. Mikaela și-ar fi dorit…'

Cine o ajută pe Karmen Simionescu acum, cu fiica ei, după despărțirea de Bogdan Căplescu

Deși e proaspăt despărțită de soțul ei, Karmen Simionescu rămâne optimistă și își dedică timpul proiectelor în care s-a angajat. Prezentă la un eveniment monden, artista a afișat un zâmbet larg și a părut că este pregătită să privească înainte cu speranță și determinare.

„Sunt bine, foarte bine. Mă bucur de lansarea noului film unde am avut onoarea să facem și o piesă dintre cele care vor fi în film. Este un film despre fete și mă bucur că am onoarea să îl urmăresc pentru prima dată alături de cei care au jucat în el', a spus artista pentru cancan.ro.

Cine o ajută pe Karmen Simionescu în această perioadă

După despărțire, fiica cuplului a rămas în grija artistei. Atunci când Karmen merge la evenimente, Sofia este supravegheată de bunica ei maternă. Micuța a reînceput grădinița de curând și, în ciuda schimbărilor din familie, s-a adaptat cu ușurință.

„Sofia este acasă cu mama mea, abia ce am luat-o de la grădiniță. A reînceput grădinița după ce s-a terminat vacanța de vară. Are colegi noi și este fericită pentru asta. Repetă grupa mare și i s-au schimbat colegii. Era îngrijorată oare cum o să fie colegii ei, dacă se va înțelege cu ei. A avut câteva temeri, dar a mers totul super bine și din prima zi de grădiniță deja mi-a spus, îi place', a adăugat ea pentru sursa menționată anterior.

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu divorțează după 5 ani de căsnicie

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au cununat civil în anul 2019 și au tot amânat nunta pentru că fiica lui Adrian Minune voia ca totul să fie perfect în ziua cea mare. Chiar acum doi ani, Karmen spunea că este posibil ca nunta cu tatăl fiicei sale să aibă loc în vara lui 2024, însă cum sora ei mai mică a decis să i-o ia înainte, Karmen a renunțat la idee. De tot!

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii', a spus Karmen Simionescu.

Fiica lui Adrian Minune cere discreție din partea apropiaților pentru că vrea să o ferească pe fiica ei de comentarii răutăcioase.

„Fetița noastră are deja 5 anișori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă, sau a ceea ce se spune. Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei„, a mai spus Karmen Simionescu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton