Cine o ajută pe Raluca ex-Angels cu cei cinci copii, pe perioada verii: „Fiind așa familie mare, nu....”. De ce nu vrea să refacă trupa celebră

 Ifrim Georgiana
.

Raluca de la trupa Angels a vorbit, recent, despre modul în care își planifică concediile în această vară, având în vedere că urmează multe proiecte profesionale. Mamă a cinci copii, cântăreața a angajat o bonă, însă va apela și la ajutorul bunicilor în sezonul estival. Iată declarațiile Ralucăi Blejușcă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Blejușcă și Monica Ene au făcut furori la începutul anilor 2000, cu trupa Angels. La vremea aceea, Costi Ioniță a fost cel care a venit cu ideea de a lansa formația, printre cele mai cunosucte melodii fiind „Așa-s băieții' sau „Toate fetițele, mâinile sus'. La ani buni de la destrămarea grupului muzical, Raluca Blejușcă spune că nu și-ar dori reluarea colaborării cu fosta ei colegă de scenă, chiar dacă separarea a avut loc în condiții bune. Vara aceasta, artista este implicată în numeroase proiecte și a spus cum se descurcă cu cei cinci copii.

ral10ral10

Citește și: Raluca de la trupa Angels, primele declarații după ce s-a spus că divorțează: „La noi nu veți auzi niciodată de…”

Citește și: „A făcut convulsie. Unul dintre medici mi-a spus că o să moară”. Raluca ex-Angels a trecut prin momente cumplite, după ce copilul ei s-a îmbolnăvit

Citește și: Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea, de ziua ei de naștere: „Iubesc și sunt iubită”. Primele imagini împreună, în calitate de cuplu

Citește și: Xonia a fost prinsă beată și drogată la volan. Primele declarații ale artistei, după ce Poliția a deschis dosar penal: „Îmi pare rău. Eu nu pot să…'

Cum își planifică Raluca ex-Angels concediile cu cei cinci copii

Raluca și Ionuț Blejușcă sunt căsătoriți de 16 ani și au împreună cinci copii – Emilian, care e în primul an de școală, Maria, în clasa a treia, Cassian, în clasa a șasea, Serafim, care este în a șaptea. Cea mică, Anastasia, e la grădiniță. În perioada vacanței de vară, artista de la trupa Angels a planificat atent programul și concediile, fiind ajutată de bonă și de bunicii celor mici.

„Trei dintre copii au plecat 10 zile, pentru prima dată fără mine, în vacanță la bunici, Maria și Casian vor merge în tabără cu colegii de la școală, în Bucovina. În iulie, cât filmez eu, tot ce am de filmat, cei 5 copii vor merge la mare la Mangalia la părinții mei. Soțul meu are o lună de concediu, în luna august, și atunci vom merge cu toată familia și la mare. La mine, marea e pe gratis pentru că acolo sunt părinții mei și ne răsfață, în fel și chip. Vom mai merge și undeva cred în Ardeal.

Încă nu ne-am hotărât. Fiind așa familie mare, nu ne facem planuri pe termen prea lung. Dar ideea e că și eu voi avansa cu proiectul meu muzical și copiii vor merge și la bunici, în Bacău, si la bunici, în Mangalia, la mare, și în tabere la munte și împreună, cu toții, în august. O să ne tot plimbăm', a spus artista, potrivit impact.ro.

„Trupa Angels nu se va mai reface niciodată'

Raluca Blejușcă spune că trupa Angeles nu se va mai reface niciodată, deși Monica Ene și-ar dori acest lucru. Artista își motivează decizia prin faptul că nu vrea să mai abordeze genul pop dance, însă chiar și așa, cele două vor mai avea apariții împreună.

„Trupa Angels nu se va mai reface niciodată. Monica își dorește, dar eu, deși suntem prietene bune, nu vreau să mai abordez genul pop dance. Dar, e posibil să mai apărem împreună în unele interviuri și în unele concerte, eventual, pe care ea le prezintă. Și în concertele mele am creat un fel de medley cu bandul prin care trecem prin câteva hituri Angels, precum 'Așa-s băieții', Zilele trec', 'Toate fetițele mâinile sus!', 'Fiecare fulg de nea', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton