Cine o înlocuieşte pe Anca Lungu la pupitrul Observatorului? E o jurnalistă cu experienţă

 Pirvu Cristina
.

Cine o înlocuieşte pe Anca Lungu la pupitrul Observatorului? Anca Lungu a părăsit pupitrul ştirilor de la Antena 1 şi a pornit pe un alt drum. O altă jurnalistă a preluat frâiele Observatorului de weekend. Anamaria Gudu vă dă întâlnire în fiecare sâmbătă şi duminică.  

Anamaria Gudu s-a alăturat de sâmbătă, 10 februarie, echipei de prezentatori ai Observatorului de la Antena 1. Telespectatorii o pot urmări  la pupitrul de știri sâmbătă și duminică, în jurnalul orei 13:00, respectiv 16:00. Noul pas în carieră al jurnalistei este o provocare pe care a întâmpinat-o cu mult entuziasm și încredere, fiind în același timp și extrem de încântată să facă parte din familia frumoasă a Observatorului.

,,A contat mult, recunosc, faptul că echipa m-a susținut, de la regizor până la producători, și, astfel, proba pe care am dat-o a fost un succes. Știu că am de-a face cu o echipă de profesioniști.', a mărturisit aceasta.

Cariera ei în televiziune a început în urmă cu aproape 11 ani, ca reporter, însă schimbarea către pupitrul de știri a venit în mod natural după foarte puțin timp. Anamaria Gudu a fost de la bun început dornică să livreze informații de calitate și să se perfecționeze în domeniul care o pasionează, căci, după cum chiar ea declară, jurnalismul este mai mult decât o simplă meserie.

,, Mi-am dat seama că îmi place ceea ce fac atunci când ieșeam pe ușă dimineața ca reporter și eram curioasă ce mi-a pregătit ziua, pe cine voi întâlni, ce personalitate, sau povestea cărei familii o voi afla, pentru a deveni apoi strigătul ei de ajutor în fața telespectatorilor. Jurnalismul nu are cum să fie o meserie, sunt sigură că pasiunea este cea care îi dă jos din pat pe toți cei din acest domeniu.'

Anca Lungu a plecat de la Antena 1

Prezentatoarea TV a plecat de la pupitrul Observatorului şi ar vrea să se și căsătorească cu bărbatul de care este îndrăgostită și pe care îl ține ascuns de ochii curioșilor. Un grec cu foarte mulți bani ar fi cel care i-ar fi furat inima știristei, iar Anca Lungu ar dori chiar să se mute cu el în Grecia, acolo unde ar începe o viață nouă.

Foto: Facebook, PR

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton