Cine i-a remarcat talentul lui Carmen Tănase și a îndrumat-o să devină actriță: „Primul om care a venit cu ideea. M-a pus pe drumul ăsta”

 Ifrim Georgiana
.

Cine i-a remarcat talentul lui Carmen Tănase și a îndrumat-o să devină actriță. Este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară, având o carieră de peste 40 de ani. Într-un interviu recent, aceasta a mărturisit că tatăl ei, de profesie organizator de evenimente, a fost cel care i-a remarcat înclinațiile artistice încă de la o vârstă fragedă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 61 de ani, Carmen Tănase se poate mândri cu o carieră de succes. Actriță de teatru, film și televiziune, aceasta a jucat sute de roluri și a câștigat numeroase distincții pentru activitatea sa profesională. Recent, artista a făcut câteva declarații despre debutul în actorie, susținând că, pe lângă profesorii care au coordonat-o, tatăl ei a jucat un rol important în alegerea profesiei. În mai multe rânduri, Carmen Tănase a declarat că Olga Delia Mateescu și Olga Tudorache au fost cei doi mentori care au contribuit din plin la formarea ei.

c9-1c9-1

Cine i-a remarcat talentul lui Carmen Tănase și a îndrumat-o să devină actriță. Ideea de a se înscrie la Facultatea de Actorie a încolțit în mintea actriței în perioada adolscenței, însă tatăl ei a fost cel care a impulsionat-o. „Mie ideea mi-a venit în liceu, nici măcar nu mi-a venit mie, i-a venit tatălui meu și atunci am zis: da, ar merge', a susținut aceasta, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cum arăta Carmen Tănase în tinerețe.Era superbă și nu s-a schimbat deloc

Citește și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu Anghel Damian, pe platourile de filmare:”La un moment dat, simțeam că nu mai am lacrimi, secasem. E foarte greu când…”

Citește și: Daniel Onoriu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile:'E în stare de depresie'

Citește și: Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza, de la ziua lui de naștere:„M-a pupat. Plăcerea a fost de partea amândurora'

Cine i-a remarcat talentul lui Carmen Tănase și a îndrumat-o să devină actriță

Actrița a urcat pe scenă de la vârsta de 3 ani. Tatăl ei a fost cel care i-a remarcat înclinațiile artistice și i-a deschis drumul spre actorie. Ulterior, Olga Delia Mateescu și Olga Tudorache i-au fost mentori și au contribuit la formarea ei.

„Cine m-a impulsionat să urmez cariera asta? Păi primul om care m-a impulsionat și care a venit cu ideea a fost tata. Apoi am nimerit la Olga Delia Mateescu, cu ea m-am pregătit, și atunci am înțeles, până să intru bineînțeles la Teatru, cam despre ce este vorba în meseria asta. Că nu este așa cum vor fetițele: te urci pe scenă, faci frumos și ești actriță și dai autografe. Nu este vorba despre asta.

Apoi a fost profesoara mea Olga Tudorache chiar m-a îndrumat așa, pas cu pas. M-a pus cu mâna cumva pe drumul ăsta și care a fost și mama mea într-un fel', a declarat Carmen Tănase, potrivit ego.ro.

„Eu sunt cumva mama răniților'

De-a lungul timpului, Carmen Tănase a ajutat numeroși actori să-și îndeplinească visul de a fi pe scenă. Încă de la o vârstă fragedă, se pare că actrița a fost caracterizată de dorința de a ajuta oamenii și de a rezolva probleme.

„Cred că cu asta m-am născut. Eu sunt cumva „mama răniților' de când m-am născut. De când am început să fiu conștientă, de la 2 ani, habar nu am. Tot timpul am sărit să rezolv, să ajut. Sunt obișnuită să rezolv lucruri de mică. Deși am avut o copilărie fericită și îndestulătoare, totuși eu sunt genul care rezolvă și dacă nu rezolv mă apucă nervii și sparg ușile și până la urmă trebuie să fac ceva să rezolv. Ca atare ăsta îmi e felul', a adăugat Carmen Tănase, potrivit sursei citate.

Carmen Tănase a jucat în proiectele fiului ei

Actrița a vorbit despre momentul în care a jucat în proiectele fiului ei, Victor, care este regizor. Aceasta a susținut că relația de rudenie dintre ei nu i-a afectat pe platoul de filmare, ci au făcut schimb de idei și s-au completat reciproc.

„Am jucat în filmul lui de mijloc de facultate, care a fost și metraj mediu, în sensul în care a avut o oră, deci s-a filmat destul de mult. Nu avem nicio treabă, adică acolo nu suntem rude deloc. Eu nu mă bag în treaba lui, el se bagă în treaba mea atâta vreme cât e regizor și îmi dă niște indicații de actriță. Avem chimie pentru că na, este ce am sădit eu pur și simplu acolo, dar nu avem chimie de rude.

În general nu am chestia asta, adică la cadru sau pe scenă e o treabă, în afară e cu totul altă treabă. Chiar ne-am înțeles foarte bine până acum pentru că avem cumva idei comune. Primim unul de la altul, nu ne opunem, nu avem orgolii din astea', a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton