Cine sunt finaliștii sezonului 15 iUmor și când are loc marea finală. 10 concurenți luptă pentru premiul de 20.000 de euro

.

Cine sunt cei 10 finaliști ai sezonului 15 iUmor. Mai sunt doar câteva zile până la marea finală de la iUmor, unde doar unul dintre cei zece finaliști va pleca acasă cu trofeul și marele premiu de 20.000 de euro. Iată care sunt concurenții rămași, dar și pe ce dată este difuzată finala pe micile ecrane!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

iUmor este unul dintre cele mai râvnite show-uri de divertisment de pe micile ecrane, astfel că numeroase persoane talentate își fac apariții cu diferite numere, unele dintre ele stârnind hohote de râs, altele panică și teamă, fiind acțiuni periculoase. Deși acest sezon a venit cu numeroase schimbări, edițiile au trecut mai repede decât ne așteptam, astfel că marea finală este tot mai aproape.

karla_mariah_petre_iumorkarla_mariah_petre_iumor

Citește și: Cum a reacționat Cheloo când i-a văzut pe Romică Țociu și Cornel Palade pe scena de la iUmor: „Mult mai golani decât tinerii…”

Citește și: Cine este Fachirul Testa de la iUmor: „De-a lungul timpului am avut multe accidentări”

Citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu prezintă Revelionul la Antena 1, alături de Nea Marin. Au pregătit un show senzațional pentru noaptea dintre ani

Citește și: Ștefan Bănică și-a serbat ziua onomastică acasă, alături de Lavinia Pîrva, fiul lor și Violeta. Imagini din casa artistului

Cine sunt cei 10 finaliști ai sezonului 15 iUmor

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 15 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns doar 10 dintre ei, iar fiecare așteaptă cu nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu și, bineînțeles, a premiului în valoare de 20.000 de Euro. Mai concret, cei zece finaliști sunt: Fillipo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză.

Ei sunt cei care se vor lupta pentru ultima bătălie din acest sezon, însă cine sunt finaliștii care vor primi câte un like de la jurați, și anume Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo, pentru a putea intra la votul publicului, telespectatorii vor afla sâmbătă, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, când are loc marea finală.

Telespectatorii pot alege marele câștigător

Sâmbătă, 30 decembrie, de la 20:00, pe Antena 1 va fi difuzată marea finală iUmor, unde fiecare telespectator își poate vota favoritul. Votul telespectatorilor se va face live, sâmbătă seară, după ce Emi și Cuza vor anunța ,,START VOT!'. Doar în intervalul menționat de ei, cei de acasă vor putea alege marele câștigător al sezonului 15, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro. Fiți cu ochii pe micile ecrane pentru un show fără precedent, care o să lase pe toată lumea fără cuvinte. Finaliștii au pregătit numere cu adevărat unice și speciale!

Sezonul 15 iUmor a venit cu numeroase schimbări

Reamintim că față de alte sezoane din trecut, sezonul 15 a venit cu o serie de schimbări destul de important, inclusiv în ceea ce ține de juriu și producție. Mai concret, după înlocuirea lui Mihai Bendeac, Nelu Cortea fost și el înlocuit la masa juraților cu actorul Cosmin Natanticu. De asemenea, Șerban Copoț a anunțat public că nu va mai face parte din echipa emisiunii de la Antena 1, sezonul 15 al emisiunii iUmor fiind prezentat de Emi și Cuza, de la Noaptea Târziu. În prezent, juriul este format din Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, care au demonstrat că se înțeleg de minune.

Sursă foto: Comunicat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton