Cine sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă 2024. Ce vedete se află pe listă

 Miniosu Alexandra
.

Cine sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă 2024. În curând, la Antena 1 va reveni cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă. Noi concurenți sunt pregătiți și entuziasmați să participe în frumoasa aventură, unii cu speranța că-și vor învinge frica de înălțime. Iată cine a spus „DA' provocării și ce celebrități se află pe listă în noul sezon al emisiunii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă 2024. Așadar, show-ul Splash! Vedete la apă e pregătit să dea startul distracției în noul sezon. Premiera va avea loc în curând, la Antena 1. În emisiune, peste 60 de vedete, din diferite domenii, au acceptat provocarea de a-și depăși limite și, totodată, de a-și înfrunta fricile, fiind gata să lupte în competiția verii.

splash-logosplash-logo

Cine sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă 2024. În total, în noul sezon Splash! Vedete la apă vor fi nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită, dar și o finală ce va stabili câștigătorul, la fel ca-n sezoanele anterioare. După cum probabil vă așteptați, competiția va fi una acerbă, presărată și cu emoții și bucurii, un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Citește și: Zanni, replici acide la adresa Paulei Chirilă, la Splash! Vedete la apă: „M-a enervat'. Iulia Albu l-a pus imediat la punct

Citește și: Jorge, atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. Medicii au intervenit de urgență: „Nu mai puteam să respir și…'

Citește și: Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor, sezonul 16 și ce va face cu premiul. E studentă la UNATC: „Eu sunt de la țară. Dacă toată copilăria mea am fost la cosit…”

Citește și: Iancu Sterp, atac furibund către Mara Bănică și Zanni, după declarațiile jurnalistei despre Survivor All Stars: „Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță…'

Cine sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă 2024

Cine sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă 2024. În noul sezon Splash! Vedete la apă, concurenții se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni. Acesta se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din țară, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Iar ca să nu vă mai ținem în suspans, vă dezvăluim că printre numele celebre din acest sezon Splash! Vedete la apă se află Dani Oțil, Andreea Antonescu, Marian Drăgulescu, Ilona Brezonianu, Ristei, Daniela Gyorfi, George Tănase, Bella Santiago și Jean de la Craiova.

Dacă doriți să aflați care sunt și celelalte vedete ce participă la Splash! Vedete la apă 2024, va trebui să urmăriți cel mai nou sezon al compețiției, începând din această vară, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat Te cunosc de undeva!, sezonul 20

În weekend, la Antena 1 a avut loc finala sezonului 20 al show-ului Te cunosc de undeva! Cu această ocazie au fost dezvăluiți marii câștigători. Aceștia sunt Ilona Brezoianu și Florin Ristei. Anul acesta, premiul de popularitate a ajuns la Bella și Barbara.

„Mă bucur foarte tare, sunt foarte emoţionată! Şi vă mulţumim tuturor că ne-aţi votat!’, a spus Ilona Brezoianu, negăsindu-și cuvintele.

Sursă foto: Comunicat de presă, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton