Cine sunt și cu ce se ocupă Cristina și Andrei Rotaru, singura pereche căsătorită de la "Insula Iubirii". Au participat și la "Mireasă pentru fiul meu"

 Calin Maria Bianca
.

Cine sunt Cristina și Andrei Rotaru, singura pereche căsătorită de la Insula Iubirii. Mai este foarte puțin până când se va difuza pe micile ecrane cel mai așteptat reality show al verii, astfel că fanii sunt nerăbdători să cunoască cuplurile care au venit să își testeze relația. Surpriză însă în noul sezon, fiindcă printre concurenți se numără și Andrei și Cristina Rotaru, care au participat și la Mireasă pentru fiul meu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Așa cum știm cu toții deja, Insula Iubirii are un format dur, în care relația dintre doi parteneri este pusă intens la încercare, prin ispite masculine și feminine, însă nu numai. Este reality show-ul unde îți cunoști cu adevărat persoana de lângă tine, iar totodată dezvălui lucruri neașteptate, dar și rezistența în fața tentațiilor.

img-2024-07-02t151620.907img-2024-07-02t151620.907

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite feminine de la Insula iubirii 2024. Anamaria Vaida revine în emisiune

Citește și: Cine sunt cele 5 cupluri de la Insula Iubirii, sezon 8. Motivele pentru care au decis să meargă în Thailanda, în show-ul prezentat de Radu Vâlcan

Citește și: Dan Negru, mesaj motivațional în ziua meciului România – Olanda, la EURO 2024: „Despre asta e galbenul din orașele europene. Nu despre fotbal. Sunt fanul Europei. Să fim și noi acolo”

Citește și: Ce sfat a primit Joseph Mohaci de la preotul care l-a cununat cu Anda Adam: „Cea mai frumoasă urare. Acum să vedem în luna de miere…'

Cine sunt Cristina și Andrei Rotaru, singura pereche căsătorită de la Insula Iubirii

Au trecut aproape 10 ani de când Cristina și Andrei Rotaru au participat la Mireasă pentru fiul meu, emisiune în cadrul căreia s-au și căsătorit. De atunci, cei doi au rămas în atenția fanilor prin intermediul rețelelor de socializare, astfel că nu sunt deloc străini publicului. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și mereu sunt cu zâmbetul pe buze, însă cu toate acestea cei doi vor să își testeze relația la cote maxime prin intermediul reality show-ului „Insula iubirii„.

Dacă ne uităm la pozele din emisiunea Mireasă pentru fiul meu, iubirea din ochii lor este la fel de puternică, însă ei s-au schimbat foarte mult din punct de vedere fizic. Cristina Rotaru are 37 de ani și a renunțat la nuanțele de blond, axându-se mai multe pe cele închise, în timp ce Andrei Rotaru are 31 de ani și și-a tatuat corpul intens.

Cu ce se ocupă cei doi

Nu este de mirare că și el, cât și ea, au numeroase tatuaje pe corp, asta deoarece Andrei Rotaru este tattoo artist și, în același timp, frizer. Și ea are o carieră de succes în domeniul beauty, fiind cosmeticiană, astfel că împreună reușesc să câștige sume destul de mari.

Deși sunt prezenți în mediul online, sunt discreți cu viața lor personale, dar dat fiind faptul că au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 3, cu siguranță fanii sunt nerbădători să îi vadă, din nou, pe micile ecrane.

Cinci cupluri participă la Insula Iubirii

Cinci cupluri vor avea de trecut în acest sezon testul fidelităţii, în faţa a milioane de telespectatori, începând cu data de 15 iulie. „Sunt meniţi să fie împreună?’, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?’ sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Timp de 21 de zile, partenerii se vor supune celor mai intense tentații și rămâne de văzut cine va mai pleca de mână la finalul competiției, mai ales că Radu Vâlcan anunță un reality show neașteptat.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!’a declarat Radu Vâlcan înainte de începerea sezonului 8.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton