Cine sunt și cum arată părinții Corinei Caciuc. Ce cred viitorii socri ai lui Laurențiu Reghecampf despre relația dintre fiica lor și antrenor

 Calin Maria Bianca
.

Cine sunt și cum arată părinții Corinei Caciuc. Ei bine, este la sine înțeles faptul că viitorii socri ai lui Laurențiu Reghecampf sunt deranjați de lucrurile care se scriu despre fiica lor de ani și ani zilei, însă acest lucru a fost confirmat și de apropiații cuplului, potrivit Wowbiz.ro. Dacă după ce a început povestea de dragoste cu celebrul antrenor ea a intrat în atenția tuturor, acum și familia ei este subiect de discuție pentru mulți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Corina Caciuc nu mai are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de mai bine de doi ani ca iubita lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au o relație frumoasă, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel superb, pe nume Liam. Ba mai mult, acum Corina Caciuc este însărcinată pentru a două oară, iar din postările lor de pe rețelele de socializare, au tot un băiețel.

reghe-caciucreghe-caciuc

Citește și: Corina Caciuc a împlinit 32 de ani. Fotografia emoționantă postată de Laurențiu Reghecampf de ziua iubitei sale

Citește și: Cum arăta Corina Caciuc înainte de operațiile estetice. Iubita lui Reghe era blondă și a trecut printr-o transformare radicală

Citește și: Cum arată Anisia Gafton după ce s-a operat la nas: „O deviație de sept, oricum trebuia îndreptat. Așa că am umblat și estetic”/ S-a schimbat total

Citește și: Iulia Vântur nu l-a însoțit pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India. Cine i-a fost alături actorului

Cine sunt și cum arată părinții Corinei Caciuc

Dacă despre Corina Caciuc s-au aflat numeroase lucruri, mulți s-au întrebat și cine sunt părinții ei. Ei bine, sunt o familie modestă, astfel că statutul fiicei lor și faptul că are o relație cu Laurențiu Reghecampf nu i-a făcut să își dorească o imagine publică sau să se vorbească despre ei. Părinții acesteia, Caciuc I. și Caciuc A. sunt doi oameni simpli care, s-au mutat dintr-o localitate ce aparține județului Botoșani, în Deva, pentru a avea o viață mai bună, însă fără ajutor din partea fiicei lor sau a viitorului ginere.

Se știu toate lucrurile deloc plăcute care s-au scris despre trecutul Corinei Caciuc, ceea ce a dus de-a lungul timpului la nemulțumirea părinților acesteia. Potrivit surselor WOWbiz.ro, aceștia nu sunt foarte încântați de actuala situație a fiicei lor, mai ales că întreaga poveste a fiicei lor a ajuns un subiect intens dezbătut. Chiar și așa, deși putea să intervină și să-i ia apărarea Corinei Caciuc, au decis să nu se bage, știind că ea se descurcă în orice situație, ca de fiecare dată. Totuși, părinții Corinei Caciuc ar fi încântați ca să îl aibă ca ginere pe Reghe.

Corina Caciuc mai are o soră

Pe lângă Corina, soții Caciuc mai au o fată, fiind sora mai mare a iubitei lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta este căsătorită și are doi copii și stă departe de lumina reflectoarelor. Nici Corina Caciuc nu și-a dorit să intre în atenția tuturor, însă relația cu celebrul antrenor nu a putut sta departe de ochii curioșilor, astfel că s-a ajuns ca întreaga poveste să fie intens mediatizată.

Corina Caciuc: „Nu îmi place să vorbesc în spațiul public„

Pe lângă numeroase cuvintele rele care se spun despre ea, Corina Caciuc are studii superioare în cadrul unei universități din Dubai pe care ulterior le-a finalizat în România și deține o licență în management. Totodată, iubita lui Reghecampf mai deține și un master în afaceri obținut la Cambridge, însă refuză ca viața ei privată să fie subiect de discuții pentru publicul larg, așa cum chiar ea a dezvăluit.

„Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține.

În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările', a spus Corina Caciuc, pentru Cancan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton