Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite 2023. Trei cuțite de aur se duelează în ultima ediție: „S-a zbârlit carnea pe mine”

 Ifrim Georgiana
.

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite 2023. Laurențiu Neamțu, Nina Hariton și Paul Tudosescu s-au calificat în finala Chefi la cuțite. Pentru prima dată în istoria emisiunii, trei cuțite de aur se vor duela pentru premiul în valoare de 30.000 de euro. Iată ce preparate au gătit concurenții show-ului culinar și cum au reacționat cei trei jurați!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite 2023. Ultima ediție a emisiunii „Chefi la cuțite' a fost intensă și plină de emoții, căci 9 concurenți s-au duelat în semifinala show-ului culinar. Dintre aceștia, Laurențiu Neamțu, Nina Hariton și Paul Tudosescu au reușit să se califice în ultima etapă a competiției, respectiv câte un reprezentant din fiecare echipă din acest sezon. Pentru prima dată în istoria emisiunii, trei cuțite de aur se vor duela în finala emisiunii „Chefi la cuțite' pentru premiul în valoare de 30.000 de euro.

che15che15

Citește și: Drama neștiută a Ninei Hariton de la Chefi la cuțite. Tatăl său suferă de o boală grea: „Veneam de la chimioterapie când am primit apelul”

Citește și: Cine este Nina Hariton, semifinalistă Chefi la cuțite 2023. E prima femeie care a luat trei cuțite de aur, are o fiică și locuiește la Paris

Citește și: „Eu am în grijă copilul, casa, mâncarea, educația'. Cum se descurcă Răzvan Fodor fără soția lui, Irina Fodor, plecată la America Express

Citește și: Lili Sandu a vorbit despre fostul iubit, Bogdan Stelea, de față cu tatăl fiului ei. Cum a reacționat Silviu Țolu: „Stai un pic”

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite 2023

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite, a avut loc semifinala emisiunii „Chefi la cuțite', unde s-au duelat Monica Pușcoiu, Nina Rus, Matthew Ehsanmehr, Constantin Onuț, Ana Maria Ijac (Anica), Ștefan Nistor, Pablo (Dumitru Paul Tudosescu), Laurențiu Neamțu și Mihaela.

La prima probă, aceștia au avut misiunea de-a aduce în farfurie gustul copilăriei. La proba a doua, concurenții au gătit alături de cei dragi un preparat specific Greciei, Franței sau inspirat din Asia. A treia proba a fost un signature dish și fiecare concurent a încercat să dea tot ce a putut mai bun, pentru a deveni unul dintre cei trei finaliști ai emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

„Oamenii ăștia chiar s-au străduit toți să facă ceva interesant. Arată foarte bine majoritatea!', a fost de părere Florin Dumitrescu.

„Doamne, Dumnezeule! Zici că n-au gătit ei! Uite câtă evoluție', a completat Cătălin Scărlătescu.

Premieră în istoria show-ului culinar. Trei cuțite de aur se duelează în finală: Laurențiu Neamțu, Nina Hariton și Paul Tudosescu

La ultima probă, Nina Hariton (cuțitul de aur al lui Sorin Bontea) a gătit Saint Jacques cu sos de șampanie și creveți saute, Laurențiu Neamțu (cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu) a preparat niște homar cu piure de conopidă, piure de păstârnac și emulsie de bisque, iar Pablo (cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu) a ales să facă monkfish încelit în spanac și prosciutto, Saint Jacques la tigaie și cartofi în șofran. Complexitatea preparatelor i-a propulsat pe cei trei concurenți direct în finala show-ului culinar de la Antena 1.

„Astăzi ați avut trei probe și multe emoții. Pentru unii, oboseala și-a spus cuvântul. Cert este că toți sunteți câștigători. Unul dintre cei trei finaliști ai sezonului 11 este Pablo!', a fost primul nume anunțat de Gina Pistol.

Al doilea concurent care a devenit finalist Chefi la cuțite sezonul 11 a fost Laurențiu Neamțu.

„Ultimul finalist al sezonului 11 este Nina Hariton!', a fost vestea dată de Gina Pistol.

„Nu cred! Toate cuțitele de aur s-au dus, toate! S-a zbârlit carnea pe mine!', a fost reacția lui Florin Dumitrescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton