Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2024. 11 concurenți se luptă pentru premiul de 120.000 de euro

 Miniosu Alexandra
.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2024. În această seară, de la ora 20:30, la PRO TV se difuzează LIVE finala Românii au Talent, sezonul 14. La fel ca în anii anteriori, și acum, 11 concurenți se vor întrece în momente de neuitat. Doar unul va fi, însă, câștigător și va pune mâna pe mult râvnitul trofeu, dar și pe premiul uriaș, în valoare de 120.000 de euro!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2024. Pentru concurenții de la Românii au Talent, totul a început cu un vis, ce a continuat cu multă muncă. A devenit, apoi, realitate prin momentele senzaționale oferite pe scenă. După ce au reușit să-i cucerească atât pe jurați, cât și pe prezentatori, dar și publicul telespectator, 11 finaliști se întrec acum în marea finală din această seară, la PRO TV.

finalisti-romanii-au-talent-1finalisti-romanii-au-talent-1

Citește și: Ce face acum Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. La 8 ani, copilul-minune din Botoșani a început o viață nouă: „Vreau să fiu actor, acesta e visul meu”

Citește și: Andra, despre concurenții de la „Românii au talent”, înainte de finală: „Pentru mulți dintre ei este o experiență unică în viață, au profesii fără nicio legătură cu lumea artistică. E imposibil să nu apreciez curajul lor…”

Citește și: Alessandra Stoicescu a spus tot despre salariul Andreei Esca. Ce relație are cu știrista: „Când am început nu știam foarte multe despre ce înseamnă o negociere de salarii. Acum îmi știu cota pe piață”

Citește și: De ce l-a susținut Mara Bănică pe Zanni să câștige Survivor All Stars: „A fost lipsit de orice îmbrățișare părintească, iar drumul lui e o lecție pentru toți!'. Jurnalista e în scandal cu familia lui Iancu Sterp / EXCLUSIV

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2024

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2024. Finala Românii au Talent 2024 poate fi urmărită în direct la PRO TV și pe VOYO. Cei 11 concurenți care concurează în finală sunt: Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.

Fiecare dintre cei 11 finaliști speră să câștige premiul uriaș pus la bătaie de PRO TV, în valoare de 120.000 euro. Locul al 2-lea va obține un premiu de 20.000 de euro, iar locul 3 va pleca acasă cu 10.000 de euro. Decizia îi revine, la fel ca în anii anteriori, publicului.

11 concurenți se luptă pentru premiul de 120.000 de euro

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2024. Așadar, în această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe voteaza.protv.ro, chiar și dacă nu se află în țară.

Tot în finala de diseară, la Românii au Talent, Carla Munteanu, Karlos Tănăsucă, Iustin Cazacu și VAN vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro pentru care se votează de la sfârșitul ultimei semifinale.

În plus, cei de acasă îl vor revederea și pe Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. Acesta va susține un moment special în finala din seara aceasta.

Sursă foto: Comunicat de presă, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton