Cine sunt finaliștii Survivor All Stars. Trei concurenți luptă pentru premiul de 100.000 de euro: „Mi-am dat tot sufletul. Am trecut prin foc și am meritat”

 Ifrim Georgiana
.

S-a aflat cine sunt finaliștii Survivor All Stars. În ediția difuzată miercuri, 29 mai, trei concurenți și-au revendicat locurile mult dorite și se vor duela pentru premiul de 100.000 de euro. Ne mai despart doar câteva ore până la difuzarea ultimei ediții a sezonului suprem.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cine sunt finaliștii Survivor All Stars. Cel de-al cincilea sezon a debutat pe 16 ianuarie, la Pro TV și VOYO, și a adus în fața telespectatorilor cei mai puternici concurenți care au scris istoria show-ului. 20 de participanți, Faimoși și Războinici, s-au întrecut pe diferite trasee în Republica Dominicană, însă doar trei dintre ei s-au calificat în finala Survivor All Stars.

sur18sur18

Citește și: Înainte de Finala Survivor All Stars România, concurenții au făcut chef cu manele și au uitat de animozități. Zanni, Jador și Relu Pănescu au fost sufletul petrecerii

Citește și: Andrei Ciobanu, atac subtil către adversari, înainte de finala Survivor All Stars: „Sper ca lumea să vadă cine și-a călcat demnitatea pentru a câștiga bani ușor. Nu îmi este teamă de…'

Citește și: Cum s-a schimbat relația Oanei Roman cu Petre Roman, după decesul mamei ei: „Mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Izei”

Citește și: Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce s-a găsit o grenadă la poarta casei lor: „Fiica mea e în stare de șoc, plânge' / Camerele de supraveghere au surprins un posibil suspect

Cine sunt finaliștii Survivor All Stars

Ediția difuzată ieri, una plină de adrenalină și emoții, ne-a dezvăluit cine sunt finaliștii Survivor All Stars. După luni întregi de probe, strategii și eliminări neașteptate, trei concurenți și-au revendicat locurile în finala show-ului. În ultima săptămână a sezonului s-au duelat Zanni, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu, Sorin Pușcașu și Iancu Sterp.

În jocul semifinalei, Zanni a acumulat șase puncte și, astfel, a devenit primul finalist al acestui sezon. El este cunoscut drept câștigătorul Survivor 2021 și are o poveste de viață absolut emoționantă. A fost crescut la orfelinat și a cunoscut celebritatea ani mai târziu, după ce l-a întâlnit pe Alex Velea. Potrivit caselor de pariuri, Zanni se numără printre favoriții publicului, având o cotă de 5.00.

„Mi-am dat tot sufletul. Jur pe tot sufletul meu! Mi s-a făcut rău, am amețit, la un moment dat, nu mai vedeam. Iancu mi-a luat fața. Sufletul meu e împăcat. Am trecut prin foc și am meritat. Sunt pentru a doua oară pe acest jilț. Dumnezeu nu mi-a dat mai mult decât am putut să duc', a declarat Zannidache.

Înainte de semifinală, Zanni a spus: „​V-am iubit! Vă iubesc! Mie îmi era frică că nu o să ating momentul ăsta. La dueluri, se poate întâmpla orice. A fost o lecție pentru mine tot focul ăsta prin care am trecut. Mie nu-mi vine să cred! Mi-ar fi plăcut să fiu coechipier cu Iancu. L-am văzut puternic, mai capabil. Nu mă simt puternic, dacă iau pe cineva pe care știu că-l bat. De asta l-am luat pe el'.

Iancu Sterp, finalist la Survivor All Stars: „Mi-am asigurat poziția'

Cine sunt finaliștii Survivor All Stars. Iancu Sterp a fost următorul care și-a asigurat locul în lupta pentru marele premiu. El a făcut parte prima dată din concurs în 2020, în echipa Războinicilor, atunci când emisiunea era difuzată la Kanal D. În acest moment, la casele de pariuri, el are o cotă de câștig de 6.00.

„Mă gândesc că ce trebuie să se întâmple se va întâmpla. Și eu am trecut prin foc, chiar dacă nu am fost la niciun duel eliminatoriu. Mi-am asigurat poziția prin luptă. Vedeam momentul ăsta cu Zanni, aici.

Vis-a-vis de Zanni, sentimentul este reciproc, mai ales că m-a văzut cel mai puternic dintre Războinici. Voiam să mă bat cu cel mai bun dintre Faimoși', a spus el când s-a calificat în finală.

Andrei Ciobanu, favoritul publicului la Survivor All Stars

Cine sunt finaliștii Survivor All Stars. Andrei Ciobanu este cel care a închis lista finaliștilor acestui sezon. El a mai participat la reality show în 2020 și a făcut parte din echipa Războinicilor. Tot atunci a cunoscut-o pe Marilena Cuciurean, fostă concurentă la Survivor, cea care i-a devenit soție și l-a făcut tată. În acest moment, la casele de pariuri, Andrei Ciobanu pare să fie favoritul publicului, cu o cotă de 30.00.

Lista tuturor concurenților de la Survivor All Stars

Survivor All Stars a debutat pe 16 februarie. 20 de concurenți au făcut parte din lista Faimoșilor și Războinicilor.

Din echipa Faimoșilor, în acest an, au făcut parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Din tabăra albastră, a Războinicilor: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton