Cine sunt nașii Cristinei Spătar și ai lui Vicențiu Mocanu și când are loc nunta: „Sunt în pregătiri, este cel mai important eveniment”

 Ifrim Georgiana
.

Cine sunt nașii Cristinei Spătar și ai lui Vicențiu Mocanu și când are loc nunta. De aproximativ doi ani, Cristina Spătar formează un cuplu cu Vicențiu Mocanu, un cunoscut om de afaceri din Vâlcea. În urmă cu câteva luni, cei doi au făcut cununia civilă, un eveniment restrâns, în compania prietenilor și a familiei. În câteva zile, urmează nunta acestora, un eveniment care îi provoacă mari emoții cântăreței. Iată cine sunt nașii cuplului Cristina Spătar – Vicențiu Mocanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine sunt nașii Cristinei Spătar și ai lui Vicențiu Mocanu și când are loc nunta. Cristina Spătar și Vicenșiu Mocanu s-au căsătorit civil, în mare discreție, pe 10 decembrie 2022, la doar câteva zile după cererea în căsătorie. Soțul artistei i-a adresat marea întrebare în timpul unei vacanțe în Dubai și a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat logodna. Tot atunci, vedeta și-a oficializat relația cu noul ei partener, preferând să fie mai discretă cu privire la schimbările din viața sentimentală. Peste câteva zile, va avea loc nunta celor doi, iar Cristina Spătar a făcut câteva declarații despre mult așteptatul eveniment.

cri10cri10

Citește și: Cristina Spătar a împlinit 51 de ani. Ce cadou de 2 milioane de euro a primit de la soțul ei, Vicențiu Mocanu: „M-a răsfățat cu…”

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de soț și cei trei copii ai lor: „Liniște în suflet, credință și speranță”

Citește și: Frații Tate au fost trimiși în judecată pentru trafic de persoane și grup infracțional. DIICOT cere confiscarea mai multor terenuri, mașini și ceasuri de lux

Citește și: Cine e Laurențiu Neamțu, finalist Chefi la Cuțite 2023. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a gătit pentru Céline Dion și Michael Jordan

Cine sunt nașii Cristinei Spătar și ai lui Vicențiu Mocanu și când are loc nunta

Peste numai patru zile, Cristina Spătar și soțul milionar vor face nunta. Cei doi și-au ales deja părinții spirituali, fiind vorba despre Cornel Botgros și Ion Paladi. Deși este în toiul pregătirilor pentru nuntă, cântăreața spune că are programul încărcat și cu proiecte profesionale, iar vara aceasta se anunță destul de „productivă'.

„Sunt în pregătiri cu nunta. Sunt mulți oameni care vor veni la nuntă. Peste patru zile este cel mai important eveniment. Nașii mei vor fi Cornel Botgros și Ion Paladi, apoi voi continua proiectele cu nașii. Vor veni și rude din străinătate să ne fie alături.

Mă agit cu ce mai am de făcut profesional. Am filmat un videoclip și mă pregătesc să-l lansez. După nuntă voi lansa o piesa RnB, apoi voi intra, din nou, în studio și voi înregistra următoarea piesă. O să am o vară agitată și productivă.

Totul coincide cu venirea rudelor din străinătate. Sunt atât de zăpăcită, am vorbit cu regizorul, cu PR-ul, cu băieții aceștia. Eu cred că va fi totul foarte bine. M-am maturizat și iau lucrurile exact așa cum vin. Sunt fericită, liniștită și asta este important. Copiii sunt mari, i-am crescut singură și suntem sănătoși. Eu cred că totul este de la Dumnezeu', a declarat Cristina Spătar, potrivit fanatik.ro.

Cristina Spătar a împlinit 51 de ani

Pe 17 iunie, Cristina Spătar a împlinit 51 de ani și a primit un cadou în valoare de două milioane de euro de la soțul ei. Este vorba despre o clădire cu 15 apartamente, situată în în Crevedia, în județul Dâmbovița.

„Copiii au complotat cu Vicki, mi-au adus flori. Trandafiri albi am primit de la copii, am un buchet mare de tot de la Vicențiu de trandafiri roșii. Copiii sunt copii. Eu sunt fericită că suntem sănătoși.

Nu mi-a venit să cred ce cadou am primit de la Vicky. Am rămas impresionată. Contează și materialul în viață pentru că trebuie să ai cu ce să îți crești copiii', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton