Cine sunt nașii cuplului Iancu Sterp - Denisa Coțolan. Ileana și Claudiu Voicu au purtat ținute foarte elegante și au respectat tradițiile specifice zonei

.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios și au făcut o nuntă mare în Hațeg. Sute de invitați le-au fost alături în ziua cea mare și au celebrat iubirea cuplului. Ileana și Claudiu Voicu, nașii celor doi, și-au făcut apariția în ținute foarte elegante, respectând toate tradițiile specifice zonei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Pe 20 octombrie, Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au oficializat relația la starea civilă. La eveniment au participat familiile lor, părinții, nașii, frații și prietenii apropiați. O săptămână mai târziu, tinerii căsătoriți și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu, apoi au petrecut cu invitații până dimineața.

nasiiancu-sterp-4nasiiancu-sterp-4

Citește și: Cum s-au îmbrăcat mamele cuplului Iancu Sterp – Denisa Coțolan la nunta lor. Soacra mică a purtat o ținută elegantă, iar mama Geta nu și-a putut stăpâni lacrimile

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios. Ce nu s-a văzut la nuntă: mireasa a trimis invitaților adresa altei biserici, Culiță Sterp a cântat, iar Daniela Iliescu s-a împăcat cu viitoarea soacră

Citește și: Bibi și Antonio Pican s-au împăcat, la doi ani de la despărțire. Cum s-au afișat împreună / În acest timp, cântăreața a avut un alt iubit

Citește și: Scandal monstru între Oana Zăvoranu și Alex Bodi: „Scenarist de filme proaste. Mi-a fost frică că îmi poți fura colanții și o să ne batem pe sutiene, așa că…'. De la ce a pornit totul și ce replică halucinantă i-a dat afaceristul

Cine sunt nașii cuplului Iancu Sterp – Denisa Coțolan

Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au ales nașii din rândul prietenilor. Pe Ileana și Claudiu Voicu îi cunosc de mai mult timp, astfel că decizia a venit natural, având în vedere legătura strânsă pe care o au. Aceștia din urmă au avut grijă să respecte tradițiile specifice unui astfel de eveniment.

Conform obiceiului, nașii au mers întâi acasă la mireasă, apoi l-au însoțit pe mire pentru a lua mireasa și a merge la biserică. Cei doi au venit din Gura-Râului (Sibiu), acolo unde au domiciliul, și au fost însoțiți și de fiul lor.

Ileana, nașa cuplului, are 28 de ani și este asistent medical general și make-up artist. La nuntă a purtat o rochie mulată pe corp, de culoare aurie și cu mâneci vaporoase. Nici nașul nu s-a lăsat mai prejos, făcându-și apariția într-un costum elegant, accesorizat cu o batistă și o cravată maro.

„Nașii noștri', a scris Iancu Sterp în freptul unor imagini cu cei pe care i-a ales să le fie părinți spirituali.

Povestea de dragoste dintre Iancu Sterp și Denisa Coțolan

Denisa Coțolan și Iancu Sterp s-au cunoscut în perioada liceului. Au avut o relație adolescentină, apoi au decis să meargă pe drumuri separate. Ani mai târziu, destinul i-a adus din nou împreună, iar dragostea lor s-a concretizat într-o căsătorie.

„Ne legăm viețile într-o promisiune care vine din suflet. În acest loc sfânt, fiecare cuvânt și fiecare privire ne întăresc credința în drumul nostru împreună. E începutul unei călătorii binecuvântate, cu inimi pline de recunoștință și speranță', au transmis cei doi miri în ziua în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit civil în urmă cu o săptămână

Cu o săptămână în urmă, Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au oficializat relația la starea civilă. La eveniment au participat familiile lor, părinții, nașii, frații și prietenii apropiați. Fratele mirelui, Culiță Sterp, nu a fost însă prezent. Cei doi miri au fost îmbrăcați în ținute de inspirație western și au ajuns la ceremonie într-un mod atipic, într-o trăsură trasă de cai.

„Mulțumesc, iubitul meu. Voi fi infinit de recunoscătoare acestei vieți pentru că te-am întâlnit. Mi-ai dat aripi, ai devenit protectorul meu, m-ai ajutat în fiecare problemă, m-ai convins că totul va fi bine, m-ai făcut cea mai fericită în fiecare zi! Un simplu mulțumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emoțiile pe care mi le-ai dăruit sau pentru zâmbetul de pe fața mea’, este mesajul transmis de Denisa Coțolan.

Sursa foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton