Cine sunt nașii fiului Anei Baniciu. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, au decis să-i schimbe în ultimul moment: „A venit în vizită și...”

.

Cine sunt nașii fiului Anei Baniciu. Toată lumea știe că zilele trecute Ana Baniciu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Fericirea este la cote maxime în familia lor, dar nu doar atât, fiindcă recent artista și soțul ei, Edy, au adus lacrimi de bucurie pe fața unor prieteni dragi lor, cu propunerea de a fi nașii micuțului! Deși în urmă cu câteva luni spuneau că nașii vor fi Nadine, prietena ei cea mai bună și un bun prieten de al soțului ei, lucrurile au luat o altă întorsătură!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Ana Baniciu radiază de bucurie de când a devenit mamă pentru prima dată. Artista nu se dezlipește de bebelușul ei și chiar dacă încă nu au fost externați până la acest moment, deja a făcut o surpriză de proporții alături de fiul ei. E clar că totul este minunat, dar și că se simt bine, dovadă fiind chiar numeroasele poze din mediul online.

Citește și: Ana Baniciu a născut un băiețel perfect sănătos! Artista a devenit mamă pentru prima oară


Citește și: Ana Baniciu, primele declarații după ce a devenit mamă: „Sunt cu bebe, e un moment…'

Citește și: Fiica lui Marius Moga e o mică fashionistă, la 9 ani. Cum arată Maria Elisabeta și ce i-a mărturisit celebrului ei tată: „E foarte creativă'

Citește și: Ecaterina Ladin, complexată de accentul moldovenesc când a venit la București: „Având acest complex, ne pare că știm mai puține, că am citit mai puțin în viață, că la școală nu am învățat cum trebuie și…'


Cine sunt nașii fiului Anei Baniciu

Ei bine, dacă vă întrbați despre ce surpriză este vorba, cu siguranță nu vă așteptați la ce urmează! După ce a dezvăluit public atunci când era gravidă cine sunt nașii copilului, acum, aflată în spital cu bebelușul ei abia născut, a luat decizia de a schimba nașii micuțului. Fără a ezita, a pregătit alături de soțul ei, Edy, dar și de fiul lor, o surpriză de proporții chiar pentru cea mai bună prietenă a ei, Raluka.


Nu, Raluka nu-l va boteza singură pe fiul artistei, ci alături de cel mai bun prieten al soțului Anei Baniciu. Prin urmare, îndrăgiții părinți au ales să-i pună ca nași pe cei mai buni prieteni ai lor, acum fiind fără doar și poate o familie în adevăratul sens al cuvântului.

„Bebelușul a făcut prima lui surpriză! Am făcut nașa să plângă!„, a scris Ana Baniciu în dreptul clipului video cu surpriza pe care i-a pregătit-o Ralukăi, viitoarea nașă a copilului ei.

Cum a reacționat Raluka când a aflat că ea va fi nașa copilului celei mai bune prietene


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între Raluka și Ana Baniciu este o prietenie extrem de frumoasă, care rezistă de ani și ani de zile. Așa cum era de așteptat, artista a venit în vizită la maternitate, la cea mai bună prietenă a ei, moment în care a avut parte de surpriza neașteptată. Bebelușul purta un body pe care scria: „Ia uite cine a venit în vizită…Ralu, nașa mea‘. În momentul în care și-a dat seama despre ce este vorba, de fapt, și a realizat ce se întâmplă, Raluka a izbucnit imediat în lacrimi și a îmbrățișat-o pe Ana Baniciu.


Emoționate până la lacrimi amândouă, Ana Baniciu nu a omis însă să imortalizeze acest moment superb, pe care mai apoi l-a împărtășit pe rețelele de socializare. Și asta nu este tot, fiindcă la scurt timp a ajuns la maternitate și nașul, care a rămas același de la bun început, despre care Ana Baniciu spunea că este prieten bun cu soțul ei, așa cum se poate vedea în pozele atașate în galeria foto.


Ana Baniciu și Edy s-au răzgândit în privința nașilor copilului pe ultima sută de metri

Cu câteva săptămâni înainte să nască, Ana Baniciu a făcut primele declarații despre nașii copilului ei. La acel moment, artista a dezvăluit că nașa va fi Nadine, cea mai bună prietenă a ei din copilărie, alături de bunul prieten al soțului ei. Totuși, între timp lucrurile s-au schimbat, astfel că nu mai este Nadine nașa copilului, ci Raluka, alături de prietenul lui Edy.

Vom avea alți nași, dar și ei sunt alături de noi constant și vor fi și în continuare. Este prietena mea cea mai bună din copilărie, Nadine, ne cunoaștem de la 2 ani, am făcut împreună grădiniță, liceu, absolut tot. Ea va fi nașa și mai avem un naș din partea lui Edy, este vorba despre prietenul lui bun.‘, a mărturisit Ana Baniciu pentru Unica.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram