Cine sunt nașii lui Ianis Hagi și ai Elenei Tănase. Nunta are loc pe 14 iulie, fix în ziua în care va avea loc finala EURO / DETALII EXCLUSIVE

.

Ianis Hagi și Elena Tănase au făcut cununia civilă chiar în prima zi a Crăciunului din 2023, iar nunta va avea loc pe 14 iulie, fix în ziua în care va avea loc finala EURO. Inițial, Ianis Hagi își dorea ca marele eveniment din viața sa să aibă loc acasă, la Constanța. În cele din urmă însă, internaționalul român și viitoarea sa soție s-au răzgândit și au ales să facă nunta lângă București, la Palatul Stirbey.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ianis Hagi a programat nunta cu Elena Tănase pe 14 iulie, exact în ziua în care va avea loc finala Campionatului European, convins așadar că România nu va ajunge până acolo. Din păcate pentru microbiști, dar din fericire pentru Ianis Hagi și invitații lui, nunta nu va fi amânată și va avea loc într-un cadru de poveste, la Palatul Stirbey.

932d69bbb3c69b5959ef99f0e91e19d7932d69bbb3c69b5959ef99f0e91e19d7

Nunta lui Ianis Hagi ar costa peste 200.000 de euro. Cine sunt nașii

La cununia civilă, organizată de Crăciun la un local de lux, au asistat aproximativ 400 de persoane, printre care s-au numărat Florinel Coman, Gigi Becali și Boban Nikolov, însă Gabi Balint, care a fost la rândul său prezent, a transmis că au fost doar puțin peste 200 de invitați.

Evenimentul l-ar fi costat pe Ianis Hagi circa 200.000 de euro, dar internaționalul român și-ar fi recuperat banii și chiar ar fi făcut un profit consistent, datorită generozității invitaților. Deși nu a fost oficial o petrecere cu dar, fiecare cuplu prezent ar fi băgat adânc mâna în buzunar.

Nicio pereche nu ar fi oferit mai puțin de 3.000 de euro. Astfel, Ianis și Elena ar fi rămas cu cel puțin 100.000 de euro, după toate cheltuielile, potrivit digisport.ro.

Cununia religioasă va avea loc pe 14 iulie, așadar, la Biserica Sfântul Visarion din București, la ora 15.00, iar petrecerea de nuntă la Palatul Stirbey, din Buftea, începând cu ora 19.00. În privința nunții, care se prefigurează a fi una spectaculoasă, Ianis Hagi ar scoate din buzunar peste 200.000 de euro pentru că sunt așteptați în jur de 500 de invitați.

Nașii lui Ianis Hagi și ai soției sale, Elena Tănase sunt Andreea și Costel Naciadis, afaceristul din Constanța fiind fiul lui Tănase Naciadis, nașul lui Gică Hagi.

Citește și: Oana Roman, adevărul despre facultatea din Franța, după ce a fost acuzată că nu a studiat, de fapt, la Sorbona: „Eu am făcut o școală de înalte studii, cu sistem diferit, care face parte din Sorbona’

Citește si: Denis Drăguș s-a căsătorit cu Vanessa, iar naș le-a fost Marius Șumudică. Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă / Imagini de la nunta de poveste a fotbalistului: ce meniu au avut și cine a cântat

Cum va arăta costumul de nuntă al lui Ianis Hagi

Cu câteva zile înaintea marelui eveniment, Ianis Hagi a fost dat de gol de către consilierul său vestimentar. De ținuta fotbalistului s-a ocupat Claudiu Mănescu, iar aceasta a dezvăluit că internaționalul român va avea două ținute elegante, iar ambele vor fi de culoare închisă, o nuanță care inspiră eleganță, dar și seriozitate.

„Ianis va avea două ţinute foarte elegante. Mai multe veţi vedea în ziua evenimentului. Ţinutele în primul rând se aleg în funcţie de stilul şi personalitatea fiecărei persoane în parte. Apoi, foarte importantă este locaţia evenimentului. Dacă evenimentul se desfăşoară în aer liber, pe malul mării, alegem o ţinută, cu lână, mătase, poate o ţinută lejeră. 

În schimb, când este un eveniment elegant, black tie, tot timpul mergem pe un smoking cu reverele din mătase naturală. Pantalonul, papion din mătase naturală. Asta înseamnă un dress code black tie. Ianis a trecut de nivelul acesta (n.r. de a alege din catalog). Ştie ce vrea. Împreună cu el am discutat şi ales detaliile în funcţie de stilul lui. Este un cunoscător în acest domeniu', a spus Claudiu Mănescu, potrivit Orange Sport.

Pentru ziua cea mare, Ianis Hagi și-a schimbat și frizura. S-a tuns scurt, după o lungă perioadă de timp în care a purtat părul mai lung și o bentiță în timpul meciurilor, iar noul look l-a inaugurat la nunta colegului său de echipă, Denis Drăguș, care a avut loc zilele trecute.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton