Cine sunt părinții lui Anghel Damian: "Tata și-a dorit să fiu actor, i-am îndeplinit visul"

 Dumba Gabriela
.

Ies la iveală detalii neștiute despre familia lui Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose, odată cu mediatizarea relației lor. Anghel Damian, regizorul serialelor Vlad și Clanul, de la Pro TV, provine la rândul său dintr-o familie de artiști. Cine sunt părinții lui Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, așadar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, provinde dintr-o familie de artiști, pasionați de cinematografie, iar talentul lor a fost moștenit de regizorul serialului Clanul. Deși are doar 30 de ani, Anghel Damian este foarte apreciat în branșă, chiar de actorii mari cu care a lucrat pentru serialele Vlad și Clanul.

3443-33443-3

Cine sunt părinții lui Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose

Anghel Damian provine dintr-o familie de artiști, Anca și Laurențiu având toate motivele să fie fericiți pentru fiul lor. Iubitul lui Theo Rose este singur la părinți, astfel că toată atenția familiei a fost îndreptată într-o singură direcție, iar educația în spirit artistic și-a spus cuvântul.

Damian Anghel are foarte multe amintiri din copilărie, chiar dacă părinții s-au despărțit când era destul de mic. Iubitul lui Theo Rose este născut din părinți regizori, deși cei doi nu au contribuit la cariera artistului.

Cine sunt părinții lui Anghel Damian? Mama regizorului, Anca, este operatoare de imagine, producătoare, scenaristă și regizoare. De asemenea, tatăl artistului, Laurențiu, este regizor, scenarist și profesor la UNATC. În plus, la 66 de ani este și președintele Uniunii Cineaștilor din România.

„În mod paradoxal, faptul că părinții mei erau regizori nu a însemnat ceva pentru mine până când nu am împlinit 19 ani și am dat la facultate.

Evident, exista o amprentă educațională așezată subliminal: contactul de mic cu prietenii lor care sunt tot artiști, o formare într-un mediu intelectual, accesul la multe filme și la o bibliotecă aparte.

Între 7 şi 14 ani a fost o perioadă din copilăria mea care a coincis cu divorţul părinţilor mei, o perioadă de readaptare la viaţă', spunea în urmă cu ceva vreme Damian Anghel pentru VIVA!.

Citește și: Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar:'Primul pas l-am făcut eu'. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Lia Bugnar, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian:'În afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect!'

Inițial, Anghel Damian a vrut să fie avocat

Damian Anghel a fost crescut de mama sa, iar în weekend obișnuia să stea cu tatăl, lucru care în mintea lui s-a produs o schimbare. Actorul a început să creadă că este bărbatul casei și era cumva pe picior de egalitate cu mama sa.

Toată această experienţă l-a maturizat prematur pe actualul iubit al lui Theo Rose, care până la vârsta de 17 ani a cochetat cu lumea sportului. A practicat baschet la nivel performant, dar a renunțat după o accidentare.

VHS-ul era baza în copilăria primară. Și vocea Irinei Margareta Nistor pe dublaje. Apoi, mi-am văzut de adolescență, ca orice copil al anilor 90, într-un București cu mult diferit de cel de azi. În mod paradoxal, faptul că părinții mei erau regizori nu a însemnat ceva pentru mine până când nu am împlinit 19 ani și am dat la facultate.

Evident, exista o amprentă educațională așezată subliminal: contactul de mic cu prietenii lor care sunt tot artiști, o formare într-un mediu intelectual, accesul la multe filme și la o bibliotecă aparte„, ne-a mai declarat Anghel Damian.

Inițial a vrut să dea la facultatea de Drept, dar pe ultima sută de metri s-a înscris la Actorie pentru că făcea deja parte din trupa de teatru din liceu.

Am vrut să fiu baschetbalist multă vreme, cam până pe la 17 ani. Apoi, mă gândeam să dau la Drept. Doar cu câteva săptămâni înainte de admitere am decis să dau la Actorie. Cred că rebeliunea e o etapă firească a oricărui copil sănătos. E dovada devenirii„, ne-a mai spus iubitul lui Theo Rose.

Anghel Damian: „Tata și-a dorit să fiu actor, i-am îndeplinit visul’

Pentru că a suferit o accidentare la baschet, în liceu, Anghel Damian a decis să se înscrie în trupa de teatru.

„Acela a fost momentul în care care am intrat în trupa de teatru a liceului și, după un timp, a venit și răspunsul firesc. Privind retrospectiv, se leagă renunțarea la sport cu trecerea la actorie.

Tata a fost în extaz, el însuși dorindu-și să fie actor, îi îndeplineam practic visul din adolescență. Iar mama, cu moderație, după cum mă obișnuisem deja, dar cu gândul ferm că „dacă asta mă face pe mine fericit, n-are nimic împotrivă. Deci… echilibrat„, a mai declarat Anghel Damian pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton