Cine sunt Ramadhani Brothers, semifinaliști Românii au Talent 2023. Sunt din Africa și lucrează ca profesori de acrobație

 Miniosu Alexandra
.

Cine sunt Ramadhani Brothers, semifinaliști Românii au Talent 2023. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Românii au Talent, sezonul 13! Jurații au ales semifinaliștii dintre sutele de concurenți veniți la preselecții. Unii dintre semifinaliștii pe care-i veți vedea vineri, 5 mai, sunt Ramadhani Brothers. Iată tot ce nu știai despre ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt Ramadhani Brothers, semifinaliști Românii au Talent 2023. Ramadhani Brothers se află pe lista semifinaliștilor de la Românii au Talent, sezonul 13. Cei doi participanți veniți din Africa i-au uimit pe cei patru jurați cu prestația lor de pe scenă, în prelesecții, când au executat un număr fabulos de echilibristică.

ramadhani-brothers-6ramadhani-brothers-6

Cine sunt Ramadhani Brothers, semifinaliști Românii au Talent 2023. Povestea Ramadhani Brothers a luat naștere în 2019, atunci când cei doi concurenți s-au întâlnit prima oară. La acea vreme, unul dintre ei căuta un partener potrivit pentru a face acrobații. În prezent, ei lucrează ca profesori de acrobație în Tanzania. În total, au peste 100 de elevi.

Citește și: Cum își caracterizează Andra colegii jurați, de la Românii au Talent, și ce se întâmplă în culise: „Despre Bobonete nu pot să spun decât că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, revine ca prezentatoare, la aceeași emisiune: „Această colaborare mă bucură extraordinar'

Citește și: Claudia Pătrășcanu dezvăluie momentul în care s-a distrus căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu mai venea pe acasă, avea o amantă. Banii îț iau mințile”

Citește și: Dinu Maxer a confirmat despărțirea de noua iubită, Ada. Motivul separării: „Acest lucru a afectat-o, a fost foarte dezamăgită'

Cine sunt Ramadhani Brothers, semifinaliști Românii au Talent 2023

Cine sunt Ramadhani Brothers, semifinaliști Românii au Talent 2023. Trupa de acrobație Ramadhani Brothers e alcătuită din doi membri, Fadhili Ramadhani și Ibrahim Jobu Moemise. În vârstă de 26, respectiv 36 de ani, aceștia au pezentat un număr senzațional de acrobație și echilibristică la preselecții, prin care i-au lăsat muți de uimire pe telespectatori.

„Sunt Fadhili Ramadhani, iar ele este Ibrahim Jobu Moemise, iar împreună suntem „Frații Ramadhani'. Suntem din Tanzania, din estul Africii, orașul Dar es Salaam, ținutul Muntelui Kilimajaro.

M-am născut la sat și îmi aduc aminte când eram copil că vedeam multe animale, multe maimuțe. Aceste animale sunt foarte aproape de zona noastră, dar dacă te îndepărtezi poți vedea animale și mai mari, mai periculoase.

Sunt mulți lei, elefanți, ronoceri. Animale frumoase. Suntem acrobați, așadar azi vom face un număr de acrobație la Românii au Talent. Momentul nostru nu este ușor. De asemenea, este periculos', au transmis Ramadhani Brothers la Românii au Talent 2023, la preselecții.

Ramadhani Brothers au primit 4 de „DA' în preselecții

Cine sunt Ramadhani Brothers, semifinaliști Românii au Talent 2023. Talentul lor le-a adus celor doi concurenți patru de „DA' din partea juraților, la preselecții. Astfel, au reușit să se califice în următoarea etapă a show-ului de la PRO TV.

„La un moment dat am uitat că tu ești în capul lui cu capul în jos. Am avut sentimentul că e un singur om. Au fost niște oameni care au descoperit niște reguli ale fizicii, niște…nu mai contează. Este ceva de domeniul incredibilului ce am văzut. Nu cred că are precedent și nici egal', a spus Andi Moisescu la Românii au Talent 2023.

Andra, după prestația celor de la Ramadhani Brothers, la Românii au Talent

Cine sunt Ramadhani Brothers, semifinaliști Românii au Talent 2023. La fel de impresionată a fost și Andra, care i-a felicitat pe cei de la Ramadhani Brothers.

„Norocul meu este că sunt pe acest scaun de la primul sezon și vă garantez că am ajuns în sezonul 13 și eu nu am văzut așa ceva. Mi se pare că sunteți singurii care oferă genul ăsta de spectacol, de emoție, de frică…ne-ați trecut prin toate stările. Mi se pare extraordinar, jos pălăria!', a spus Andra.

Mihai Bobonete, către Ramadhani Brothers: „Pare că nu sunteți de pe planeta asta'

Cine sunt Ramadhani Brothers, semifinaliști Românii au Talent 2023. Și Mihai Bobonete și-a exprimat uimirea, aplaudându-i pe cei doi concurenți.

„Pare că nu sunteți de pe planeta asta. Noi doar putem să vă aplaudăm încă o dată! Bravo! Este ceva ce nu am văzut niciodată, nici pe internet, nicăieri. Își stă mintea în loc', a mărturisit Mihai Bobonete.

Cine sunt semifinaliștii Românii au Talent 2023

Jurații de la Românii au Talent, Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, au ales semifinaliștii sezonului 13. În continuare vă prezentăm lista semifinaliștilor Românii au Talent 2023:

Rareș Prisacariu, Carina Veghiu, Marco Cristoferi, Eduard Sălăgean, Garry Cozma, Bad Salsa, Monique Family, Albert Gugulan, Sandip Brahamin, Taheira Sașa, Ștefan Popescu, Sara Piliego, Denisia Sănduleac, Olya și Valera, Rhamadani Brothers, Katrinel Prisăcaru, Amira Oloșutean, Bianca Avram, Oleg Spînu, Gabriel Mardale, Florin Zgăvârdici, Teodora Vasilichi, Andrei Gîrjob și Sânziana Iani și Mihai Adrian.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton