Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite. Trei concurenți au fost eliminați după proba individuală: „Eu ies cu capul sus. Sunt foarte fericit de parcusul meu”

 Ifrim Georgiana
.

Telespectatorii au avut parte de o triplă eliminare în ultimul battle din sezonul 13 „Chefi la cuțite'. La ultima probă  individuală s-au duelat concurenții din echipa roz și concurenții din echipa galbenă. Adnana Irimia, Arun Dumitru și Claudia Sauliuc au părăsit show-ul culinar chiar înainte de semifinală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ediția de ieri a emisiunii „Chefi la cuțite' s-au aflat care sunt semifinaliștii sezonului 13. Ultimul battle a fost câștigat de echipa verde a lui chef Orlando Zaharia, astfel că Varză, Alexandra Veber și Lucica Susanu au intrat direct în etapa următoare a competiției. Emoțiile au atins cote maxime pentru chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki după proba individuală, dat fiind că semifinala are doar nouă locuri disponibile.

orlandoorlando

Citește și: Tot ce nu știai despre actorul Theo Costache: a participat la Chefi la cuțite și e pasionat de muzică. Ce superstiții are: „Când intru în scenă…'

Citește și: Cine este Chef Ștefan Popescu, jurat la Chefi la Cuțite. E căsătorit, are 2 băieți și a lucrat ca pompier

Citește și: „Maya este parte din proiectul Zurli dintotdeauna. S-a întors în țară după ani de zile. Mă consult cu ea…” Cât de mult o ajută fiica pe Mirela Retegan și ce condiție le pune celor care vor să facă parte din Gașca Zurli/ EXCLUSIV

Citește și: De ce Simona Pătruleasa și-a mutat fiica de la școala de stat la una privată: „Am avut niște dezamăgiri și am ales pentru siguranță. Îmi doream mai multe reguli…”

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite

Ultimul battle din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 13 mai 2024 a adus o victorie de zile mari pentru chef Orlando Zaharia și echipa verde. Preparatele celor trei echipe au fost degustate de  staff-ul Federației Române de Fotbal.

„Am stins lumina!', a început să strige Varză.

„Nu pot să cred așa ceva!', a fost reacția lui Mihai Dragomir.

„Sunt șocat! Am rămas stană de piatră! Nu mai înțeleg nimic, refuz să cred că am pierdut azi. Nu i-am dat nici cea mai mică șansă acelei farfurii! Nu avea nimic acolo. (…) Mă doare capul, am o senzație că orice fac, nu pot să câștig. Jur că nu știu ce să mai gătesc. Sunt supărat rău azi, e o zi tristă!', l-a completat chef Alexandru Sautner.

„Nu pot să cred că Varză e în semifinală! E un miracol, Dumnezeu te-a atins cu ceva', a evidențiat chef Richard Abou Zaki.

Lăcrămioara Pintilie a obținut punctajul maxim la proba individuală

După victoria lui Chef Orlando Zaharia, concurenții echipei roz și cei ai echipei galbene s-au duelat la proba individuală. Aceștia au pregătit câte un desert cu ingrediente alese de ei înșiși de această dată. Farfuria lui Mihai Dragomir a obținut 19 puncte, iar concurentul a intrat în etapa următoare a competiției.

„Cred că e cea mai mare realizare din viața mea reușita asta! Am ajuns să mă mândresc cu cele mai mari punctaje', a spus concurentul.

„Mihai e o persoană care merită să intre în semifinală. Ne așteptam toți la un astfel de rezultate', a spus chef Richard Abou Zaki.

Lăcrămioara Pintilie, cuțitul de aur din echipa roz, a obținut punctajul maxim, de 20 de puncte, și s-a alăturat semifinaliștilor sezonului 13.

„Nu-mi vine să cred! E fericire maximă, mi-au dat lacrimile de emoție', a spus concurenta.

„Nu pot decât să fiu mândru de ea și sper să mă reprezinte în finală!', a reacționat chef Richard Abou Zaki.

Apoi, Irina Fodor a anunțat următorii semifinaliști ai sezonului: Andrea Recaldin și Antonio Ștefănescu (Chef Richard Abou Zaki) și Mario Mădălin Dumitru (cuțitul de aur) și Nicoleta Sima (Chef Alexandru Sautner).

Chef Richard Abou Zaki a pierdut trei concurenți

Au curs lacrimi înainte de semifinala sezonului 13 Chefi la cuțite. În ediția 24 a show-ului culinar de pe 13 mai 2023, trei concurenți au plecat acasă. Adnana Irimia, Arun Dumitru și Claudia Sauliuc au fost eliminați din show-ul culinar.

„Am făcut o porcărie, am dat-o în bară! Trebuia să iasă cu totul altceva. A fost o experiență extraordinară și plec cu capul sus, chiar dacă nu am trecut mai departe. Am dat tot!', a povestit Adnana Irimia.

Deși i-au plecat trei oameni din echipă, chef Richard Abou Zaki a dezvăluit că este mândru de parcursul lor în emisiune. Juratului nu i-a venit să creadă faptul că Arun Dumitru a ajuns atât de departe în competiție.

„Eu ies cu fruntea sus. E prima oară în viața mea când fac așa ceva! Cine s-a dus a făcut-o pe merit. Și chiar au intrat oameni frumoși în semifinală. Sunt foarte fericit pentru parcursul meu. Am ieșit pe desert, acolo au intrat doar cei mai buni! A fost ceva extraordinar de frumos pentru mine tot ce s-a întâmplat aici', a mărturisit Arun Dumitru.

„Am făcut tot ce am putut! Eu zic că o să auziți de mine', a completat și Claudia Sauliuc.

„Au rămas 9 concurenți, câte trei din fiecare echipă. Suntem egali. Acum poate să dovedească fiecare cine sunt cu adevărat!', a evidențiat chef Orlando Zaharia.

Chef Alexandru Sautner s-a bucurat foarte mult la aflarea veștii că are trei oameni în semifinală: „Sunt niște gladiatori, am intrat cu trei la duel, am ieșit tot cu trei!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton