Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana: „A plâns când m-a cerut în căsătorie. Au fost o mie de martori”

.

Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana. În urmă cu o zi, solistul trupei Talisman a confirmat logodna cu iubita lui. Totul s-a întâmplat în Italia, acolo unde cei doi își petrec vacanța. Recent, logodnica artistului a făcut o serie de dezvăluiri despre cererea în căsătorie, mărturisind că a fost luată prin surprindere și că nu se aștepta ca momentul să se petreacă în fața a sute de oameni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Alin Oprea și Medana formează un cuplu de aproximativ trei ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, solistul mărturisind că, încă de la prima întâlnire, a simțit o conexiune puternică cu partenera sa. În ultimele luni, cei doi și-au exprimat public dorința de a-și uni destinele, fiind doar o chestiune de timp până când vor face pasul cel mare. Mai mult, se pare că nașii au fost aleși de ceva timp. Weekend-ul trecut, Alin Oprea i-a adresat iubitei sale marea întrebare, iar, acum, cei doi se pregătesc de nuntă.


Medana, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie de Alin Oprea. Logodnica artistului a fost surprinsă de modul în care s-a desfășurat momentul, deși suspecta că urmează să i se adreseze marea întrebare. Aceasta a mărturisit că relația lor traversează o perioadă „extraordinară’, ambii parteneri ajungând la o „evoluție spirituală’ și la „maturitate emoțională’.


Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu iubita lui, Medana. Unde a avut loc cererea în căsătorie:„Când am scos inelul…’

Citește și: Ce declarație de dragoste a primit Alin Oprea din partea iubitei, de ziua lui:'Nu te voi dezamăgi niciodată'

Citește și: Cine este Anca Savelio, sora Anamariei Prodan.Este căsătorită cu un american

Citește și: Clipe de panică pentru Ioana Ginghină, în vacanța la munte:'A fost cu peripeții'. Ce probleme de sănătate a avut


Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana

Cererea în căsătorie a avut loc în Milano, în fața a sute de persoane. Momentul a fost extrem de emoționant, iar Medana a mărturisit că solistul a plâns atunci când i-a adresat marea întrebare. Aceștia i-au avut alături și pe câțiva artiști de seamă, între care Ionuț Dolănescu și soția lui, Vali Vijelie sau Axinte de la Vacanța Mare. De altfel, Axinte le va fi naș la căsătorie.

„Duminică seara a avut loc marele eveniment, la Milano, în prezența celor 1000 de persoane care au fost martorii acestei cereri în căsătorie și care au plâns de emoție și de bucurie. Alin a plâns și el la rândul lui, iar emoția lui a fost simțită de către noi toți. Alături de noi au fost oameni dragi nouă, printre care și Doinița și Ionuț Dolănescu, Axinte de la Vacanța Mare, Vali Vijelie, Julia de la trupa Sexi’, Monica (Angel), Aurel Moga etc’, a spus Medana, pentru Spynews.ro.


„Nu mă așteptam să o facă în public’

Medana a recunoscut că se aștepta să urmeze o cerere în căsătorie, având în vedere că, în ultima perioadă, Alin Oprea încerca să afle dimensiunea inelului de logodnă. Cu toate acestea, cererea a venit într-un moment cu totul neașteptat, viitoarea mireasă fiind luată prin surprindere.

„Sincer nu mă așteptam să o facă în public, suspectam că va face asta în doi, la Paris, pentru că încă de acasă vedeam că e preocupat de mărimea inelelor mele pe care le purtam pe degetul inelar. Când am văzut că am plecat din Paris, am plecat și din Nisa, m-am gândit că va veni cu propunerea când vom ajunge din nou acasă. M-a luat prin surprindere și m-a cerut de soție când nici nu mă așteptam’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Suntem într-o etapă extraordinară din viața noastră’

Deocamdată, cei doi logodnici nu au stabilit o dată pentru cununia civilă. Medana a susținut că amândoi traversează o perioadă plină de împliniri, atât de plan personal, cât și pe plan profesional.


„Momentul a fost plin de emoție și încântare sufletească atât pentru noi cât și pentru toți cei prezenți care s-au bucurat sincer de fericirea noastră. Vedeam atâtea femei plângând, cu telefoanele în mâna, filmând momentul, încât am rămas fără cuvinte. E o emoție care nu poate fi descrisă, poate fi doar simțită și trăită. (…)

Suntem într-o etapă extraordinară din viața noastră. Am ajuns la maturitate emoțională, la o relație bine închegată și la o evoluție spirituală care decurge tot mai frumos odată cu trecerea timpului. Profesional merg toate foarte bine, doar sănătate să ne dea Dumnezeu să realizăm toate proiectele propuse că în rest avem tot ceea ce își poate dori un om de la viață’, a încheiat logodnica artistului.

Sursa foto: Facebook