Cât costă o ciorbă de pește la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu din Vama Veche

 Calin Maria Bianca
.

Cât costă o ciorbă de pește la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu din Vama Veche. Este unul dintre cele mai apreciate de pe litoralul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul chef, Cătălin Scărlătescu, și-a deschis mai multe restaurante în România. Ei bine, unul dintre ele este plasat chiar pe litoralul românesc, mai concret în Vama Veche, și a făcut furori de 1 mai. Bineînțeles, cum vara este aproape, cu siguranță o să fie unul dintre cele mai frecventate localuri din zonă. Iată cum arată meniul și care sunt prețurile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu se bucură de un succes colosal pe plan profesional, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber. Nu doar că face parte din jurații celui mai râvnit show culinar, Chefi la cuțite, alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, ci se bucură de sume frumoase și când vine vorba despre propriile lui afaceri. Dacă în urmă cu câteva luni se vorbea intens despre prețurile de la restaurantul lui din București, acum, subiectul discuției s-a mutat către cel pe litoral.

scarlatescu-1024×691-1-5scarlatescu-1024×691-1-5

Fiindcă vara se apropie cu pași repezi, Cătălin Scărlătescu știe cum să își ademenească clienții. Pe lângă cei care-i calcă pragul restaurantului din București, a decis să-i bucure și pe cei de pe litoral, prin restaurantul său din Vama Veche. De 1 mai au fost cozi interminabile, iar locurile la mese erau limitate, astfel că mai mulți fani s-au plâns în mediul online că mâncarea vine greu din cauza aglomerației. Totuși, nu s-au dat înapoi și și-au delectat papilele gustative cu mâncăruri alese.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre despărțirea de Doina Teodoru. S-au separat două săptămâni după America Express: „Pur și simplu am fugit. Când ne-am întors acasă…'

Citește și: 'Noi nu suntem prieteni. Sunt singurii mei inamici. Mă feresc de ei ca de…'. Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Citește și: Elicopter, șampanie de 10.000 de euro și tort decorat cu bani, la nunta omului de afaceri Călin Raita: „Una dintre cele mai tari nunți de anul ăsta”

Citește și: Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu bebelușul

Cât costă o ciorbă de pește la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu din Vama Veche

Așa cum era de așteptat, restaurantul lui Cătălin Scărlătescu se numără printre cele mai apreciate de pe litoralul românesc, astfel că prețurile nu sunt exagerate, ci din contră, decente, pentru fiecare buzunar, mai puțin pentru cele goale. Mai concret, o porție de rechin fript pe plită, de 200 grame, costă 25 de lei. Cel mai scump pește din meniul este calcanul, iar porția se vinde cu 26 de lei pentru suta de grame.

De asemenea, deloc scump spre deosebire de un local obișnuit, la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu din Vama Veche, cei care vor să încerce ciorba de pește trebuie să scoată din buzunar 19 lei. În același timp, porția de midii costă 27 de lei, iar pentru a te răsfăța cu rapane trebuie să plătești până la 35 de lei, potrivit SpyNews.ro. Totuși, chiar și așa, preparatele gătite de chef Cătălin Scărlătescu nu sunt deloc exagerate din punct de vedere al banilor.

Ce prețuri are Cătălin Scărlătescu la restaurantele din Capitală

Ei bine, dacă atunci când vine vorba despre restaurantul de pe litoral, prețurile sunt destul de accesibile pentru orice turist, la restaurantele din Capitală lucrurile se schimbă considerabil. Cătălin Scărlătescu deține trei restaurante și în Capitală, unde preparatele sunt cel puțin la fel de delicioase ca la cel din Vama Veche, însă nu oricine își permite să intre și să mănânce aici.

Nu, nu vorbim neapărat despre delicatese și delicii culinare rar întâlnit. La localurile din București ale lui Cătălin Scărlătescu, chiar și o porție de cartofi prăjiți costă mai mult decât la alte restaurante din zonă. Mai concret, trebuie să scoți din buzunar 46 de lei, iar dacă îți dorești să o combini și cu alte produse, este de la sine înțeles că plătești mai bine de 100 de lei pentru întreg meniul.

De asemenea, dacă cartofii sunt 46 de lei, când vorbim despre fructele de mare, este clar că prețul este unul pe care nu mulți și-l permit. Totuși, fiind un local de lux, și clienții sunt pe măsură, astfel că pentru ei, suma de minim 200 de lei pentru o porție poate fi unul mai mult decât decent în comparație cu altele. Oricum ar fi, cert este că celebrul bucătar se bucurie de un mare succes cu restaurantele pe care și le-a deschis.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton