Cine este Lucica Susanu de la Chefi la cuțite. S-a mutat în Anglia de la 17 ani

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Lucica Susanu de la Chefi la cuțite. Lucica Susanu se numără printre concurenții din noul sezon Chefi la cuțite, cel cu numărul 13. Aceasta face parte din echipa turcoaz, cea a lui Chef Orlando Zaharia, și are o poveste de viață cel puțin interesantă. S-a mutat în Anglia de la 17 ani, iar acum se bucură de o familie frumoasă, alături de soțul ei și cei doi copii ai lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Lucica Susanu de la Chefi la cuțite. De curând, jurații de la Chefi la cuțite și-au ales echipele din acest sezon. Echipa turcoaz e condusă de Chef Orlando Zaharia, iar din aceasta face parte și Lucica Susanu, o concurentă originară din Iași, dar stabilită în Anglia. Aceasta este soție, dar și mamă, având doi copii minunați, de care e tare mândră.

lucica-susanu-1lucica-susanu-1

Cine este Lucica Susanu de la Chefi la cuțite. Lucica Susanu are 33 de ani și e de origine din Iași. În prezent, tânăra locuiește în Anglia, alături de familia ei. Concurenta este căsătorită de 13 ani și are doi copii. A decis să se mute în străinătate de la 17 ani, iar acum se ocupă, împreună cu soțul ei, de o companie de curățenie. De 4 ani, aceasta a început să facă și deserturi și să le vândă.

Citește și: Cum își educă Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite fiul: „Îl încurajăm să muncească, să-și câștige singur banii cât mai devreme, pentru a…”. Andreas are 18 ani și a lucrat inclusiv sezonier la mare/ EXCLUSIV

Citește și: Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite și-a cunoscut soția într-un fast-food și a cerut-o în căsătorie pe o plajă, în Cipru, acum 23 de ani: „Nunta a intrat în istorie ca fiind singura cu lăutari între două ambasade”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a ras în cap Erika Isac, interpreta piesei Macarena: „Cea mai nasoală parte este că de acum va trebui să-mi pun perucă ceva timp. Mă rad pentru că…' / Cum arată acum

Citește și: Prima fotografie făcută de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Cum l-a surprins pe fiul ei, Prințul Louis, la împlinirea vârstei de 6 ani

Cine este Lucica Susanu de la Chefi la cuțite

Cine este Lucica Susanu de la Chefi la cuțite. Lucica Susanu recunoaște că la început i-a fost greu în această meserie, de cofetar, dar acum e foarte cunoscută în branșă și are multe comenzi.

„Numele meu este Lucica Susanu, am 33 de ani și sunt cofetar. Am ajuns în Anglia când aveam 17 ani, singură. Mama era în Italia când am plecat. Planul era să merg la ea, dar între timp l-am cunoscut pe soțul meu. Sunt deja 16 ani de când locuiesc în Anglia. Acum avem o companie de curățenie, din 2011. În schimb, eu fac deserturi de 4 ani.

Am cumpărat sute de rețete de la diferiți cofetari. Sunt un om creativ. Muncesc extrem de mult, stau în bucătărie și 17 ore', a povestit Lucica Susanu la Chefi la cuțite.

Lucica Susanu face parte din echipa lui Chef Orlando Zaharia la Chefi la cuțite

Cine este Lucica Susanu de la Chefi la cuțite. Concurenta a ajuns la Chefi la cuțite după ce a fost înscrisă de sora sa mai mică la emisiune. În preselecții, aceasta s-a prezentat în fața chefilor cu un desert inedit, un ecler reinterpretat, ce i-a cucerit pe jurați. Aceasta a primit atunci 4 cuțite și, ulterior, s-a descurcat foarte bine și la probele eliminatorii din bootcamp.

Având în vedere că Chef Orlando Zaharia și-a dorit un cofetar cu experiență în echipa sa, acesta a ales-o imediat și i-a oferit tunica de culoare turcoaz. Până acum, Chef-ul a pierdut doar un om din echipă. Tatiana Găman a fost eliminată în ediția de pe 23 aprilie.

„Par frumoși cu toții. Sunt minunați, aduc un vibe foarte mișto. Este o echipă câștigătoare și foarte competitivă.

Ștefan a contribuit oarecum la formarea acestei echipe. Suntem prieteni foarte buni. Cu siguranță echipa mea este cea mai bună, față de Chef Richard și de Chef Alex', a spus Chef Orlando Zaharia despre echipa sa de la Chefi la cuțite.

Sursă foto: Captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton