Ce probleme de sănătate are mama Adei Galeș, după filmările pentru America Express 2024: „Nu a putut să fie prezentă”

.

Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, formează una dintre echipele de la „America Express' 2024. Filmările s-au încheiat deja, iar concurenții s-au întors în România, nerăbdători pentru premiera show-ului de la Antena 1, preconizată la începutul anului viitor. Prezentă la premiera filmului „Frumusețe pe muchie de cuțit', Ada Galeș a făcut câteva declarații despre experiența „America Express', dar și despre mama ei, care nu a putut fi prezentă din cauza problemelor de sănătate. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Filmările pentru noul sezon al emisiunii „America Express’ s-au încheiat, iar cele 9 echipe s-au întors în România. Concurenții au pornit pe „Drumul Soarelui’ și au străbătut mii de kilometri prin Columbia, Ecuador și Argentina.  Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru), Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, Antoneta Galeș, jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov sunt echipele care au plecat în aventura vieții lor, în America Latină.


Citește și: Cum a fost revederea dintre Andreea Esca și copiii ei, Alexia și Aris Eram, după ce s-au întors de la America Express: „Ne-am strâns tare în brațe…'

Citește și: Mona Segall renunță definitiv la America Express. Producătoarea nu vrea să mai expună concurenții și echipa la pericole: „Situațiile ar fi putut fi terifiante…'


Citește și: Matei Negrescu și Deni Mariș de la Insula Iubirii formează un cuplu. Cele două ispite au fost surprinse în timp ce se sărutau

Citește și: Silviu Prigoană, prima reacție după ce a aflat că finii lui, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, divorțează. Nu a mai vorbit cu ei de 6 luni

Ce probleme de sănătate are mama Adei Galeș, după America Express

Întoarsă de la filmările pentru „America Express’, Ada Galeș și-a reluat activitatea profesională și proiectele în actorie. De curând, a avut loc premiera comediei „Frumusețe pe muchie de cuțit’, din distribuția căreia face parte și îndrăgita actriță. Din neferice, Ada Galeș nu a fost însoțită de mama ei, Antoneta Galeș, pe fondul unor probleme de sănătate.


După experiența „America Express’, se pare că scriitoarea se confruntă cu probleme renale, motiv pentru care a decis să rămână acasă și să continue tratamentul prescris de medici.

„Mama nu este, mama are o piatră la rinichi și nu a putut să fie prezentă’, a spus actrița, potrivit cancan.ro.


Cum s-a schimbat relația dintre Ada Galeș si mama ei, la „America Express’

Deși a fost rezervată în declarații, Ada Galeș a dat de înțeles că experiența „America Express’ a pus-o în fața unor situații inedite, reușind să-și consolideze relația cu mama ei. Actrița recunoaște că a avut parte de aventura vieții ei în timpul filmărilor pentru reality show-ul de la Antena 1, incomparabilă cu momentele petrecute pe platoul de filmare.

„O să ai multe surprize, dar te las pe tine să le vezi. (…) La film au fost două săptămâni extrem de intense. Am fost cu toții în cantonament la Deva și nu am plecat de acolo până nu am terminat. Dar e greu, diferit. Însă America Express a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit în viața mea’, a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook