Ce surpriză i-a făcut Andreea Bălan lui Victor Cornea, de ziua lui de naștere: „Ești minunat”. Tenismenul a împlinit 30 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Duminică, 24 septembrie, Victor Cornea a împlinit 30 de ani, iar iubita lui, Andreea Bălan, i-a făcut o surpriză de proporții. În mediul online, cei doi au publicat mai multe fotografii de la petrecerea aniversară, organizată în curtea artistei. Perfecționistă din fire, Andreea Bălan s-a ocupat de detaliile legate de eveniment și a reușit să-i adune la un loc pe toți apropiații lor. Iată imaginile de la aniversarea lui Victor Cornea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La sfârșitul lunii iunie, Andreea Bălan și-a oficializat relația cu tenismenul Victor Cornea. Cei doi formează un cuplu de numai câteva luni, însă au planuri serioase de viitor și nu exclud o posibilă căsătorie. Se pare că sportivul are o relație specială și cu fetițele artistei, Ella și Clara, pe care le antrenează pe terenul de tenis, după cum s-a observat în imaginile făucte publice de Andreea Bălan. În urmă cu o zi, Victor Cornea a împlinit 30 de ani, iar iubita lui i-a organizat o petrecere fabuloasă, chiar în curtea casei ei.

381175536_3704716376423806_6589927162982142204_n381175536_3704716376423806_6589927162982142204_n

Citește și: „Noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii”. George Burcea, primul mesaj după ce s-a întâlnit cu Andreea Bălan, la școlile fetelor

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, ipostaze tandre în așternuturi. Cum s-au fotografiat cei doi

Citește și: Deea și Dinu Maxer, alături de actualii iubiți la un botez în familie. S-au întâlnit pentru prima oară în formula de 4

Citește și: Sophia Loren a fost spitalizată și operată de urgență, după ce a căzut în baie. Are 89 de ani și acum două săptămâni a participat la un eveniment de anvergură

Ce surpriză i-a făcut Andreea Bălan lui Victor Cornea, de ziua lui de naștere

Cu ocazia aniversării lui Victor Cornea, Andreea Bălan i-a organizat o petrecere în aer liber, chiar în curtea casei ei. Artista s-a ocupat de toate detaliile ce țin de organizare și a umplut curtea cu baloane, în formă de rachete de tenis. La aniversarea sporitivului, Andreea Bălan a invitat mai mulți prieteni apropiați, în timp ce fiicele ei, Ella și Clara, s-au distrat pe cinste în toboganul gonflabil. Victor Cornea a mai primit din partea iubitei sale un tort decorat cu elemente din lumea tenisului.

„Ce se întâmplă aici? Ce e aici? Ce se întâmplă azi?', le-a întrebat Andreea Bălan pe fetițele ei.

„Ziua lui Victor', a strigat Ella.

„Câte baloane! Dar el știe? Avem rachete din baloane', a exclamat artista.

Andreea Bălan, declarație de dragoste pentru Victor Cornea

Pe rețelele de socializare, Andreea Bălan i-a făcut o adevărată declarație de dragoste iubitului ei, Victor Cornea, cu ocazia aniversării de 30 de ani. Artista nu s-a sfiit să-și expună public sentimentele pe care le are față de cel care i-a cucerit inima.

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverența! Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Îți doresc să ajungi acolo unde meriți să fii', i-a transmis public Andreea Bălan iubitului ei.

Cum a început relația dintre Victor Cornea și Andreea Bălan

Relația dintre Victor Cornea și Andreea Bălan a început în urmă cu câteva luni, după ce sportivul i-a trimis un mesaj artistei. Cei doi au descoperit că au multe lucruri în comun, așa că au acordat o șansă unei povești de dragoste.

„„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea.

Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj ‘Felicitări, Andreea, ești genială’. Eu, de obicei, nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu ‘Ce frumoasă sunt’, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim’, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton